Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Opvoeden van pubers hoe pak je het aan

Kleine kinderen, kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen. Een gevleugelde uitspraak van vroeger en ondanks dat als de kleine geboren is, we heel druk er mee zijn. Weegt het niet op, zodra kinderen beginnen te puberen.

Eigenlijk zou de puberteit van elk mens de meest gave tijd moeten zijn. Wat is er niet mooier dat je er aan toe bent je vleugels uit te slaan. Je inmiddels in staat bent zelf je eigen pad te kiezen en te ontdekken wie je bent, wat je wilt, waar je voor staat. Dat is toch super gaaf! En zo kijken pubers er zelf ook tegenaan.

Dat je als puber je dan niet altijd aan de afspraken houdt, de regels wel eens vergeet, ja maar mam, dat is toch logisch! Ja kinderen moeten leren om hun verantwoordelijkheid te pakken, maar een puber moet leren waar zijn grenzen liggen. Als je je grenzen moet ontdekken, moet je er toch ook overheen!

Daar kun je als ouders om twee manieren mee omgaan. Streng en boos worden als een puber over een grens heengaat. Of met humor er naar kijken en het met humor benaderen. Dat laatste is de beste aanpak, echt. Pubers moeten zich juist afzetten tegen van alles en zullen daar alles voor uit de kast halen.

Maar stel je voor dat de ouders totaal verschillend zijn, qua opvoeding er verschillende denkbeelden op na houden. Dat de moeder wel humor toepast en de vader zich strikt aan de regels wilt houden. Dat er meerdere pubers binnen het gezin zijn, en elk mens verschillend is. Dan kan het in huis gaan escaleren.

De ouders zitten niet op een lijn. Het ene kind is zachter, het andere kind is stoerder. Vader wil graag stoere kinderen en is van de harde hand. Moeder wil graag dat de kinderen zichzelf zijn en is meer van de milde aanpak.

Dan kan het zomaar zijn dat als de kinderen in de puberteit komen, het hele gezin op zijn kop komt te staan. Ouders elkaar verliezen ergens in de strijd. Kinderen het gevoel hebben dat er niet naar ze geluisterd wordt. Voor je het weet, is dit gezin ontwricht en wordt vaak gewezen naar de opstandige puber.

De ontwrichting is immers begonnen toen het kind opstandig begon te worden. Daar kijken we naar, daarvoor was er niets aan de hand, liep alles binnen het gezin op rolletjes. Dat klopt, maar als ouders zul je samen moeten blijven werken, zeker als kinderen in de puberteit zijn. Nooit naar het kind wijzen, altijd naar jezelf kijken. Wat kan ik anders doen, waarom verandert dit kind zo. Als ouders met elkaar in gesprek gaan, zonder elkaar iets te verwijten. En een team vormen, zelf bijsturen.

Constateren dat er een verandering gaande is. Dat er als ouders iets nu van jullie wordt verwacht. Dat een kind dat de strijd opzoekt, iets nodig heeft en dat moet boven tafel komen. Bespreek samen de aanpak, liefdevol, humorvol, kijk achter de boodschap wat het kind geeft.

Daarna samen, als team, ook al wijst de strijd naar een richting, hetzij de moeder of de vader, samen het gesprek aangaan. Niet bestraffend toespreken, werkt averechts. Zie je puber als een volwassen persoon die heel goed kan aangeven waar zijn behoeftes liggen, wat hij mist. Laat dit bespreekbaar zijn. Wat doet dit met jullie puber!

Door het gesprek op deze manier aan te gaan, voelt die dat die meetelt, dat er naar hem wordt geluisterd. Dat hij aandacht krijgt, de juiste aandacht. Daar heeft hij later zoveel profijt van. Dan zal hij dit goede voorbeeld, dat jullie samen als ouders laten zien, meenemen in zijn volwassen leven. Er meer over willen weten? Bel of chat met een medium of paragnost van mediumsenparagnosten.

Medium Von
 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.