Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Oververmoeid van toneelspelen

Oververmoeid van toneelspelen. Als jij altijd datgene doet wat een ander van je vraagt en verlangt, is het niet gek dat je op een gegeven moment oververmoeid raakt. Je bent namelijk toneel aan het spelen, zonder je er bewust van te zijn.

Oververmoeid van toneelspelen. Als jij altijd datgene doet wat een ander van je vraagt en verlangt, is het niet gek dat je op een gegeven moment oververmoeid raakt. Je bent namelijk toneel aan het spelen, zonder je er bewust van te zijn. De ene mens stelt zich compleet ten dienste van anderen en wil alles daarvoor zo goed mogelijk doen en vergen het uiterste van zichzelf. De ander zet zich ertegen af en zit met zichzelf in de clinch vanuit frustraties dat hij of zij nooit kan doen wat die zelf graag zou willen doen. Beiden raken hier oververmoeid van. De een, omdat die te veel van zichzelf vergt. De ander, omdat die in zichzelf aan het tegenwerken is.

Zo gek is het dus niet, dat velen rondlopen met een burn out, depressieve gevoelens ervaren, walgen van het woord moeten, maar gaan door. Zolang je niet in de gaten hebt dat je een toneelstuk aan het opvoeren bent, heb je niet in de gaten dat je aan het meewaaien bent met alle winden om je heen. Heb je niet in de gaten dat je niet doet wat goed is voor jou. Dan ligt al snel oververmoeidheid op de loer.

In eerste instantie leggen we de oververmoeidheid neer bij anderen, ons werk, want die vragen en vergen zoveel van ons. Bij onze naasten die verlangen dat we de hele dag voor ze klaarstaan. We worden boos, en gaan de strijd aan. Niet in de gaten hebbende dat juist die boosheid, ons nog vermoeider maakt. Dat de strijd aan gaan ons ook vermoeider maakt. Want alles gaat gepaard met negatieve emoties en die zuigen ons leeg. Totaal op en gefrustreerd, niet meer weten hoe we dit zelf op kunnen lossen zoeken we hulp en komen we terecht op een spirituele hulplijn. We willen weten wanneer we weer zo snel mogelijk aan het werk kunnen. Waarom onze relatie niet loopt, zoals je voor ogen hebt. Waarom het leven zo vermoeiend is. We willen onze toekomst weten. Op www.mediumsenparagnsten.nl besluit je eens met een medium er over te chatten. Je wordt er veel wijzer van, want het medium ziet niet alleen jouw toekomst, ze ziet ook waar de schoen wringt en opent je ogen.

Het ligt niet aan je werk, hoor je, het ligt ook niet anderen, het ligt aan jezelf! Eerst wil je het medium nog even heel duidelijk vertellen dat ze het bij het verkeerde eind heeft, maar iets in jou besluit dat niet te doen. Je gevoel gaf je een seintje en je gaf het medium de ruimte haar verhaal te doen. Jouw gevoel hoorde je eindelijk en ja, na de chat met het medium op www.mediumsenparagnosten.nl zijn je ogen open gegaan. Je begrijpt nu dat jij vol zit met emoties die je in de afgelopen jaren hebt opgestapeld, omdat je dacht dat je moest doen, wat je moest doen. Maar het medium gaf aan dat je helemaal niet moet doen, wat je moet doen. Je moet doen wat goed is voor jezelf, alleen jij durft geen nee te zeggen. Jij legt jezelf het moeten op, met gevolg boosheid. Jij was de mening toegedaan dat je het goed deed zoals je het deed.

Nu weet je beter en ben je blij met een medium op www.mediumsenparagnosten.nl te hebben gechat. Wat een antwoorden en inzichten heb ik gekregen zeg. Dat is echt een top medium. En je besluit nogmaals een chat aan te gaan, want ondanks dat je nu heel veel inziet, kun je nog wel wat ondersteuning gebruiken.

Want het begrijpen is één, maar hoe pas je het toe? Hoe zeg je Nee tegen iemand waartegen je altijd Ja hebt gezegd. Dat moet je maar durven en kunnen. Ook hierin staat het medium je met raad en daad bij. Het geeft je een boost, de chat en zoveel lef en durf, dat niets je meer tegenhoudt om Nee te gaan zeggen, als je Nee voelt. Je bent verbonden met je kompas en daar heeft het medium jou bewust van gemaakt. Weg met dat toneel spelen, hier ben ik en ik mag er zijn!

Je ging chatten voor een toekomstvoorspelling en kreeg er nog zoveel bij, dat was het geld meer dan waard. Nu verdwijnt de oververmoeidheid als sneeuw voor de zon. Nu zie je in dat als je toneel speelt, je daar zo vermoeid van kan raken. Voor jou nooit meer, dankbaar start je nog een chat met jouw medium, om haar te bedanken voor de enorme steun die ze je heeft geboden. Liefs medium Von mediumsenparagnosten.nl
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.