Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Plaatjes invullen die er niet zijn

Wie herinnert zich het niet! Een vrouw kan niet kaartlezen, als je dat overlaat aan een vrouw, weet je zeker dat je bonje krijgt en twee keer zo lang over de rit doet. Een vrouw leest geen kaart, dat is een typische activiteit die bij een man thuishoort. Dit noemen we plaatjes invullen en doen we de hele dag. Stereotiep noemen we dat, en het zit zo ingebakken nog.

We vullen plaatjes in, omdat we het zo aangeleerd krijgen. Meisjes dragen roze, jongens dragen blauw. En ook al vinden we dit tegenwoordig flauwekul, het is maar knap moeilijk van deze deze stereotypen los te komen. Zo kon een vrouw vroeger geen piloot zijn, draagt een man geen rokjes. Allemaal beeldvorming en er voor zorgt dat we mensen hierop afwijzen.

Dit zijn hele duidelijke voorbeelden, maar weet je dat elke dag we plaatjes invullen en dat een andere heel goed in de gaten heeft, dat jij een mening ergens over hebt, of iets afkeurt van de ander, zonder dat je het hardop uitspreekt. En al die plaatjes die jij invult, vormen voor jou het beeld wat jij ziet en wilt zien. De gevolgen daarvan is, afwijzing van anderen, invullen van zaken die er niet zijn. Hier zijn dan weer de gevolgen van ruzie en strijd.

Waar we de mist ingaan, is bij iets een eigen beeld vormen. Zo ook een vrouw die ik als medium laatst sprak. Ze vroeg zich af of de woorden die een man naar haar uitsprak wel op waarheid berusten. Hij stuurt haar zo af en toe een berichtje van ik mis je, als zij daar vervolgens op reageert, krijgt ze geen antwoord terug. Hij laat soms weken niets van zich horen en het begint haar te irriteren en zijn vraagt zich af. Meent hij dit nou allemaal wel?

Als medium kun je dat zien, aan de hand van de energie van deze man, zie je wat er bij hem speelt en of er iets aan de hand is. En dat was inderdaad het geval bij deze man. Hij is op zoek naar zichzelf, zit met heel veel vragen. Dat hij dan minder bezig is met anderen, is typisch mannelijk. Maar als vrouw zijnde, weet je dat niet en begin je aan zijn oprechtheid te twijfelen, wat logisch is.

We gaan er ook plaatjes bij invullen, dat hij een spel speelt en als er dan na een paar weken van zijn kant ineens een teken van leven is, sta je daar heel sceptisch in. En bijna altijd besluit je dan, ik doe nu ook lekker niks, net zoals jij. En dan gaat het mis. Althans bij die mannen die met zichzelf in de knoei zitten. Die hebben nou juist wel aan je gedacht met een goede intentie.

Er zijn uiteraard ook mannen die de liefde niet zo serieus nemen en wel een spel aan het spelen zijn. Het is de kunst om aan de hand van je eigen intuïtie hier in het onderscheid te kunnen zien. Deze vouw had geen zin meer om te reageren en bij een man, die met zichzelf in de problemen zit, is dat niet handig. Hij heeft aan je gedacht, ondanks alles wat er speelt en op het moment dat hij aan je dacht, trok hij de stoute schoenen aan en zocht je op. Voorzichtig, als een hond met de staart tussen de benen, want diep van binnen weet hij ook heus wel dat hij je verwaarloost nu. Niets terugdoen, zal de hond angstiger maken en duw je die eigenlijk van je af. En dat is iet wat je wilt.

En de plaatjes die we er bij hebben, daar gaan we als vanzelf in geloven en zo kan menige relatie, zomaar kapot gaan, of nooit starten, terwijl als we zouden uitspreken wat we diep van binnen ervaren, een hoop leed zouden kunnen voorkomen.

Ze gaf dat zelf ook al aan, we spreken niets naar elkaar uit. We zitten maar te wachten op de ander en zo gaan dagen en weken voorbij. Kom op, we zijn volwassen, stilstaan gaat je niets geven in het leven. Durf je te laten zien, te uiten. Er is toch niets mooiers dan de liefde. Loop daar niet voor weg.

Geef aan wat het met je doet, dan ben jij het kwijt en je schudt de ander er mee wakker. Zo moeilijk is het allemaal niet. Het is de angst en het vrezen wat ons echt in de weg zit. Waardoor we verkeerde plaatjes gaan invullen en zien. Volg je intuïtie, dan weet je wat wel een geen spel is. Daar hebben we het voor gekregen.

Medium Von
 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem