Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Sjamanisme Het sjamanisme

is de oudste vorm van spiritualiteit en ontstaan in Siberië. Een sjamaan in die tijd werd gezien als een priester die kon helen.

Die kon zien in het donker, die gaf antwoorden door een innerlijk zeker weten. Een sjamaan werd dus krachten toegezegd, waarin anderen heilig geloofden. Het sjamanisme in de tegenwoordige tijd zijn healers, mediums, paragnosten, therapeuten, coaches, counselors, die allen een ding gemeen hebben; Harmonie brengen voor alles wat leeft, mens en dier, maar ook bescherming van de aarde, moeder natuur. Sjamanen zijn voorlopers. Ze zien veel meer dan de gewone mens. Ze leven in een dieper bewustzijn, doen vaak hele treffende uitspraken die een ander wakker schudt.

Een sjamaan richt zich op de krachtbronnen binnen de mens. Pijn, emotioneel of lichamelijk gaat altijd gepaard met of te veel kracht, of te weinig kracht in het levend wezen. Een sjamaan werkt er aan om dit bij dit levend wezen weer in balans te brengen. Hiervoor zal de sjamaan invoelen op de energie en aan de hand van het invoelen, weet de sjamaan wat er dient te gebeuren en gaat het helingsproces starten.

Op spirituele chat lijnen vind je sjamanen. Op de website van qmediumchat.nl vindt je diverse sjamanen. Voel jij pijn, hetzij lichamelijk of emotioneel, richt je dan eens tot een sjamaan. Stel je open met je energie en laat de sjamaan zijn werk voor je doen. Een van de sjamanen op deze spirituele lijn is Medium Margret, zij heeft al veel mensen geholpen met haar bijzondere gaven.

Niemand wil rondlopen met pijn en vaak starten we bij de reguliere gezondheidszorg en wordt er druk gespoord naar de oorzaak van de pijn. Als er niets uitkomt, kun je zelf in vertwijfeling raken. Ook de buitenwereld kan je iets gaan aanpraten. Dat je je aanstelt, dat het tussen je oren zit. Jij voelt de pijn, jij weet dat je balans mist in je leven, want godzijdank is er niet iets ernstigs met je aan de hand, maar ervaar je wel pijn. Laat je door niets of niemand iets wijsmaken dat die pijn er niet is. Vaak is het zo dat ergens in je lijf er kortsluiting is. Een blokkade. We gaan vaak, na een nare ervaring, iets een plekje geven. Dan parkeren we de nare ervaring, we gaan deze ervaring niet verwerken. Door het een plekje te geven, zet je het vast en dat kan zomaar eens de boosdoener zijn voor de pijn die jij voelt.

Als jij van deze pijn af wilt, en je bent ten einde raad, omdat niemand een diagnose kan geven, richt je dan gewoon eens tot een sjamaan. En in feite hebben alle mediums, paragnosten healers iets van het sjamanisme in zich, het zijn stuk voor stuk helers. Dus of je kiest voor iemand die in zijn omschrijving, sjamaan heeft staan, maar bij een healer op een spirituele chat site kun je ook heel goed terecht.

Blijf dus nooit met pijn rondlopen. Er zijn zoveel mogelijkheden om de pijn te kunnen verzachten en in zijn geheel te laten verdwijnen. Jouw geest kan ook pijn blijven vasthouden, zonder dat je er erg in hebt. Ben je heel gevoelig, ben je hoogsensitief, raad ik je zeker aan maandelijks een gesprek te hebben met een sjamaan, een healer want zo kom je steeds een stapje dichterbij de plek waar de pijn zit en kun je met een beetje hulp van een spirituele kwalitatief goede consulent, die je kunt vinden op de website qmediumchat, jouw pijn en leed laten verzachten en wie weet laten verdwijnen.

Sjamanen zijn niet ter vervanging van de reguliere gezondheidszorg. Dat wil ik even heel duidelijk stellen. Zorg bij pijn, waar je het ook ervaart, dat je altijd eerst je huisarts bezoekt en luister goed naar zijn advies. Wil je naast het traject van de reguliere gezondheidszorg zelf ook een pad bewandelen, dan is een sjamaan, maar ook een medium, healer, paragnost, koffiedikkijker, magnetiseur, of iemand die jou een luisterend oor biedt ook heel fijn. Je vindt deze top consulenten allemaal op www.qmediumchat.nl. Laat pijn altijd een teken zijn van een verstoring ergens in je lichaam en blijf er niet mee rondlopen. Je hebt maar één lijf en dat is onbetaalbaar. Wens je veel wijsheid en een goede gezondheid, liefs Von Mediums247.com
 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.