Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Spirituele Dieren

Denkt u wel eens na over het leven van een dier? En dan heb ik het vooral over honden en katten, de meest populaire huisdieren in ons kleine kikkerlandje.

Denkt u wel eens na over het leven van een dier? En dan heb ik het vooral over honden en katten, de meest populaire huisdieren in ons kleine kikkerlandje. Ik ben een enorme dierenliefhebber en ben zelf gezegend met twee heerlijk individuele katten. Ze helpen mij enorm om de rust in mezelf te vinden en ze vergroten mijn spiritualiteit. Op deze website kunt u bellen met een paragnost. Hier zijn de beste online mediums.

Dieren zijn meer dan alleen een ander organisme met wie we de wereld moeten delen. Ze zijn, net als wij, op deze wereld met een reden en een doel. Alleen omdat wij ze niet kunnen verstaan betekend dat niet dat ze niks te vertellen hebben, dat ze ons niks kunnen leren en niet met ons kunnen communiceren. Ik geloof dat wij als mens soms eens wat beter moesten luisteren naar onze dierenvrienden. In deze blog zal ik proberen uit te leggen wat we van onze huisdieren kunnen leren en hoe u in uw dagelijks leven gebruik kunt maken van de wijze lessen van onze trouwe viervoeters. Kom nu op onze mediumchat, erkende paragnosten.

De belangrijkste les die we kunnen leren van dieren gaat over leven in het moment. Wat bedoel ik hiermee? Kijk eens naar uw hond, of die van een familie-lid of vriend, het meest gelukkige moment van die hond is het NU. Niet 3 uur geleden, niet over 5 minuten, maar nu. Hij is blij als er met hem gespeeld word, als hij geaait word en als hij wat lekkers krijgt. Hij is blij als zijn baasje terug komt van een minuutje op de wc. Van deze hond kunnen we veel leren. Geniet u ook van het nu? Waneer stond u voor het laatst even stil om van uw omgeving te genieten? Om naar uw partner of kind te kijken en de liefde voor hen te voelen? Als wij ons constant druk maken over de toekomst, of stilstaan bij het verleden, vergeten we te genieten van het heden. Denk hier eens over na, en leer van deze hond. Hier vindt u de antwoorden op de vragen, over liefde, werk en toekomst. Top consulenten!

De volgende les kunnen we leren van de katten in ons leven. Een kat weet wat hij wilt en pakt het moment, al zijn die soms maar heel kort. Wilt hij eten, dan miauwt hij tot hij dat krijgt. Als hij aandacht wilt loopt hij voor je voeten tot je struikelt en hem oppakt. Of, zoals mijn eigenwijze kat, gaat boven op je gezicht zitten als je in bed ligt todat je hem kriebelt. Katten zijn gelukkig met de liefde die ze krijgen en die ze aan ons kunnen geven. Dat is alles wat ze willen, een lekker plekje om in de zon te liggen en liefde om te geven en te krijgen. Erkende mediums en paragnosten. Bellen met credits, of via de chat.

Wanneer stond u voor het laatst stil bij de liefde die u kunt geven, en de liefde die u krijgt van de mensen en dieren om u heen? Wanneer genoot u voor het laatst van het moment? Echt genieten, zonder ergernis of zorgen over later. Kunt u zich dat niet herinneren? Misschien is het tijd dat u leert van onze viervoetige vrienden en leert te leven in het nu. Het leven is kort, en voor u het weet is het over. Wilt u worden herinnerd als iemand die zich altijd maar zorgen maakte? Of liever als iemand die de tijd nam om te genieten. Neem een stapje terug en geniet van het nu, voel de liefde van het moment. Elke dag is er ook een gratis kaartlegging.

Vind u het toch moeilijk om uw zorgen los te laten? Onze top consulenten en paragnosten zijn er om u te helpen. Vraag hen gerust naar tips om weer te kunnen genieten, om uw zorgen los te kunnen laten, of om antwoord te vinden op een brandende vraag die u in de weg zit. Maar onthoud de lessen van onze viervoetige vrienden, leef in het nu en geniet. 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.