Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Top consulenten en mediumchat

Top consulenten en mediumchat, Op de chat website www.mediumsenparagnosten.nl vind je alleen maar Top consulenten. Consulenten die hun sporen in het spirituele land al hebben verdiend. Het zijn vaak mensen die hun gehele dag wijden aan het spirituele.

Top consulenten en mediumchat, Op de chat website www.mediumsenparagnosten.nl vind je alleen maar Top consulenten. Consulenten die hun sporen in het spirituele land al hebben verdiend. Het zijn vaak mensen die hun gehele dag wijden aan het spirituele. Ze worden door een hogere macht die richting in geduwd. Top consulenten zijn net zoals jij en ik mensen van vlees en bloed en toch, ze zijn anders. Ze hebben iets, een gave, die wij als mens allemaal bezitten, maar niet allemaal in onszelf zien, weten of horen.

Een echte top consulent weet dit wel en om die reden kan deze dus ook zijn gaven als heldervoelendheid, helderwetendheid en zelfs ook helderhorenheid inzetten voor zijn medemens.

Veel top consulenten leiden een wat eenzaam bestaan, dat vaak al in hun jeugd begon. Omdat ze anders zijn dan anderen, werden ze vaak niet begrepen door familie, vriendjes, vriendinnetjes en vielen buiten de boot. Zolang een top consulent van zichzelf niet weet dat hij of zij bijzondere gaven bezit, is het leven telkens een gevecht. Op het moment dat kwartjes gaan vallen en bij de een vallen die al op zeer jonge leeftijd, bij de ander pas na veel pijn en drama in het leven, gaat de wereld voor deze top consulenten open. Als top consulent word je dan letterlijk naar het hogere en het spirituele getrokken en is de stap zetten op een spirituele chat hulplijn aan de slag te gaan, als vanzelfsprekend.

Nu is de ene spirituele lijn de andere niet. Het kost jaren voordat een spirituele lijn kwaliteit gaat leveren. Hier zit enorm veel werk in, ambitie, bloed, zweet en tranen en vooral in jezelf geloven dat je iets doet waar de medemens iets aan heeft. Pas dan gaat iets werken en dat geldt niet alleen voor een spirituele lijn. Dat geldt voor alles. Geloven en vertrouwen hebben in jezelf, dat jij iets meer te brengen en te bieden hebt. In mediumland is Paragnost-Eddie.nl een zeer grote bekende naam. Hier vind je kwlaliteit.

Nu kan een spirituele lijn nog zo mooi zijn opgezet en er zeer gelikt uitzien, een spirituele lijn valt en staat met de consulenten die er op staan. Op de website www.mediumsenparagnosten.nl staan alleen maar Top consulenten. En dat komt, omdat een lijn zich als vanzelf ontwikkelt. De schifting van goede en minder goede consulenten gaat als vanzelf. Ook hier heeft de hogere macht zijn invloed op.

Om een paar Top consulenten vandaag in het zonnetje te zetten, waarbij ik de anderen niet wil vergeten, ook die zijn allemaal Top.

Medium Mieke, zij is een echte top consulent. Mieke is hoogsentitief heldervoelend transformatiecoach. Engelenmedium en al zo’n 35 jaar actief ten dienste van mensen, kinderen en dieren. Haar specialiteiten: Allround coaching, dierenfluisteraar, medium en voelt ook in op foto’s.

Paragnost Lis, Lis is ook een echte top consulent, werkzaam als paragnoste, spiritueel coach en geeft ook advies op gezondheidsgebied. Legt graag voor u de lenormandkaarten en ook voor Reiki kunt u terecht bij Lis.

Zijn er in medium land voornamelijk veel vrouwen aan het werk in het spirituele en als top consulent, op deze spirituele chatlijn vindt u ook mannelijke Toppers. Ik noem bij deze Daan, hij helpt je op weg met al je levensvragen. Daan is paragnost, hij kan voor je pendelen en je foto lezen. Ook maakt hij contact met overledenen.

Kijk gerust eens rond op www.mediumsenparagnosten.nl om jouw top consulent te raadplegen. Je zult er geen spijt van krijgen. Je kunt uiteraard ook bij mij terecht voor een chat of een emailconsult. Wens je een stralende dag. Liefs Von
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.