Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Waarom worden mensen soms zo boos

Op de chatpagina van mediums en paragnosten vind je online paragnosten en uiteraard ook online mediums die voor jou klaar staan, om al je vragen waar je mee zit, te beantwoorden. De vragen die worden gesteld aan online paragnosten zijn heel divers.

Om die reden moet je als online paragnost veel in je mars hebben. Gelukkig hebben de paragnosten van mediums en paragnosten veel in huis. Een vraag die werd gesteld was, waarom worden mensen soms zo boos? Een bijzondere vraag die dan zomaar uit de lucht komt vallen, maar waar een online paragnost zeker wel raad mee weet.

Mensen kunnen soms zo boos worden, omdat ze dingen waar ze boos om worden niet direct uiten. Ze voelen dan wel iets, als er iets gebeurt wat ze boos maakt, alleen ze luisteren nog onvoldoende naar dat gevoel en stoppen het weg. En al die momenten van boosheid stapelen zich op en komen er dan als een vulkaan uit.

Het is een opeenstapeling van emoties die ontladen moet worden. Het gebeurt op een moment dat deze persoon zo met zichzelf in de knoop zit, dat er nog maar één uitweg is. Alles eruit gooien en vaak doen we dat dan bij iemand die dan net in de buurt is en de volle lading krijgt.

Het is een innerlijk conflict in de persoon zelf, die geen notie hiervan heeft. In de ogen van de boosdoener, doet die alles goed, is lief voor anderen, alleen deze persoon ziet zichzelf niet staan. Ze zijn vaak jaloers op diegenen die door het leven fladderen, ze begrijpen niet waarom zij dat zelf niet kunnen. Voelen zich vaak te veel, om het minste en geringste onttrekken ze zich uit een gesprek met de opmerking, ik heb het weer gedaan. Zie je wel, het ligt aan mij. Of hoor je maanden niets meer van ze.

Omgaan met deze boosdoeners is bijna niet te doen. Ze zijn het ene moment super lief en zonder aanleiding nemen ze je te grazen en lopen met stampende voeten de deur uit, jou verbaasd achterlatend. Het is het onvermogen waarmee ze worstelen in zichzelf. Ze hebben niet het vermogen om alles in het juiste perspectief te zien. Ze hebben zichzelf een manier van leven aangemeten waarbij ze het leven in de hand hebben, althans dat denken ze. Maar ze hebben op geen enkele manier het leven in de hand, want ze hebben zichzelf niet in de hand.

Mensen die soms zo boos kunnen worden, zijn diep van binnen heel onzeker en het ontbreekt ze aan zelfvertrouwen. Ze hebben geen notie van hun eigen gedrag, dat zien ze niet. Het zijn op zich helemaal geen slechte mensen, ze weten niet van zichzelf dat ze zichzelf enorm te kort doen.

Hoe kun je er het beste mee omgaan? Weggaan, is een optie en dat gebeurt regelmatig. De boosdoener ziet dit als wederom een teken dat die gestraft wordt en alleen achterblijft. Het versterkt dus het zelfbeeld van de boosdoener.

Wat je ook kunt doen als je te maken hebt met iemand die soms zo verschrikkelijk boos kan worden, is die persoon omarmen, zachtjes en liefdevol tegen praten. Want in feite is de boosheid een uiting dat deze persoon nog nooit echt liefde, warmte en genegenheid heeft gekend. En daar intens naar snakt en maar hoopt door goed te doen, zichzelf weg te cijferen, het eindelijk eens te krijgen.

Woon jij samen met een boosdoener en wil je deze persoon niet kwijt. Weet dat als jij boos wordt op deze persoon de situatie alleen maar door verergert. Pas de aanpak toe door zachtjes en liefdevol de ander te benaderen. Ga de ander prijzen voor wat die goed doet, veel complimenten geven. Je zult zien dat de boosdoener ineens veel meer zich durft te gaan uiten, omdat die diep van binnen eindelijk een gevoel van zich veilig voelen, ervaart.

Online Medium Von
 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.