Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Wat brengt angstig zijn wel niet te weeg

Iedereen heeft zijn angsten. Waar de een helemaal niet bang voor is, is de ander wel. Soms kunnen we dat van elkaar helemaal niet begrijpen. Omdat we er dan zelf helemaal niet bang voor zijn. Maar in feite is elke angst hetzelfde.

Het zijn gedachten over iets, meer is het niet. Angst doen we onszelf aan, dat te weten, kun je gaan streven naar een leven zonder angst. Want als je weet wat angstig zijn allemaal te weeg kan brengen. Is er voor jou maar een weg, aan de slag met die angst en zorgen dat je die gaat overwinnen. Wat overigens je heel fijn kunt doen samen met een medium of paragnost van Mediumsenparagnosten.

Angstig zijn brengt veel te weeg en velen weten vaak niet eens dat ze angstig zijn. Ze leven hun leven onbewust vanuit de angst. Dat zijn voornamelijk mensen die zichzelf altijd wegcijferen, die voor anderen altijd klaarstaan. De helpers onder ons, je ziet ze vaak terug in de zorg. Ze kiezen dit beroep niet voor niets.

Het beroep van zorgen voor anderen, is volgens hunzelf op het lijf geschreven en daarom kiezen ze er ook voor, maar vaak zijn het mensen die angstig zijn. Waarmee ik niet zeg dat iedereen in de zorg angstig is, we zien het ook bij andere beroepsgroepen terug. Het is zelfs zo dat ruim 50% van de mens hier in de Westerse wereld, zich op een angstige manier voortbeweegt. Terwijl we eigenlijk alles hebben, wat we nodig hebben. Ons geen zorgen hoeven maken over onze basisbehoeften.

Als ik zeg als medium, heb je wel eens last van hartkloppingen, paniekaanvallen, tril je wel eens, kan het zweet je uitbreken. Heb je last van hoofdpijn, buikpijn, pijnlijke spieren. Voel je je vaak onrustig, slaap je licht, ben je soms vergeetachtig, concentratieverlies. Tob en pieker je veel over de toekomst, of wat anderen van je vinden!

Dit zijn allemaal symptomen die voortkomen vanuit een leven vanuit angst te leven. En al die symptomen hebben hun weerslag op jouw gezondheid. En zorgen er voor dat je minder weerbaar bent. Kijk eens om je heen, of beter nog, kijk naar jezelf. Durf je dan eerlijk te zijn en te zeggen, ja, ik ben eigenlijk een angsthaas. Ik zie mijzelf terug in de symptomen die ik nu lees.

Begrijp je dan nu ook wat angst te weeg kan brengen. En dat we nergens bang voor hoeven te zijn. Dat we onszelf er van overtuigen dat we ergens angstig voor zijn. Dat we het onszelf allemaal aan doen. Dat we hierdoor onszelf letterlijk ziek kunnen maken, dat we ziek worden door onze eigen gedachten.

Tijd voor verandering, tijd voor een paar goede gesprekken met een medium die ook coach is, een paragnost die ook counselor is en gespecialiseerd in angst, depressie en stress. Laagdrempelig contact zoeken op de website Mediumsenparagnosten. Want je wilt je zelf door je eigen gedachten niet ziek maken.

Jij wilt toch het maximale uit het leven halen en door je angstige gedrag niet afstevenen op een depressie of een burn out. Er voor zorgen dat je je bewust wordt er van, is de eerste stap en de volgende stap, is gaan werken aan je gedachten. Die moeten in een andere stand komen te staan. Daar geven mediums en paragnosten je inzichten voor mee.

Dan flink oefenen en binnen 30 dagen kun jij de angst vaarwel zeggen en lef en durf voor in de plaats zetten. De gevolgen ervaar je direct. Je bent ineens veel spraakzamer, je komt als vanzelf meer voor je zelf op. Je straalt, je lacht, je slaapt beter, heel veel symptomen die bij angst horen, verdwijnen.

Je geeft jezelf hiermee een heel mooi cadeau. Leven, echt leven.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.