Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Wat je kunt leren van liefdesverdriet

Zitten we midden in liefdesverdriet, ben je geen seconde bezig dat je er ook nog iets van kunt leren. Er is verdriet, je wilt de ander terug, je bent alle aandacht daar op aan het richten. Je belt en chat met meerdere mediums en paragnosten en allemaal geven ze je hetzelfde antwoord.

Geef het de tijd, laat los, die komt wel weer. En kijk nou ook eens of hij echt wel de juiste partner voor je is. Want ondanks dat die terugkomt, is er een grote kans dat jij hem niet meer wilt. De pijn verwoest je van binnen, deze breuk had je niet verwacht en is ondraaglijk.

Je kunt de rust in jezelf niet meer vinden, het liefst zocht je hem op. Naarmate de tijd vordert, de onderliggende emoties milder beginnen te worden, je af en toe er niet meer aan denkt, beginnen de lessen die je mag leren van liefdesverdriet.

Je begint in te zien dat degene die je zo dolgraag terug wilde, toch niet zo perfect was, als je die had toebedeeld. Er waren ook minpunten, maar die zag je niet meer door de tranen heen. Je realiteitszin begint langzaam aan weer terug te komen.

Je ziet ook in dat je soms zelf best wel aan het zeuren en claimen bent geweest. Dat dat niet echt bevorderlijk is geweest voor de relatie. Af en toe gedroeg je je als een klein kind. En ja, dat hij daar niet mee om kon gaan en zijn rug naar je toe keerde, begrijp je nu ook wel. Je schaamt je er af en toe ook voor, maar met vriendinnen kun je er ook om lachen, het schuldgevoel vervaagt. Daarvoor in de plaats komt, een volgende keer ga ik minder leunen op de ander. Meer mijn eigen leven blijven leiden. Ik zie in dat dat de relatie ten goede komt.

Je begint ook in te zien, dat je niet altijd met hem deelde waar je mee zat. Dat ook dat een volgende keer beter kan. Want de ruzies die er waren ontstonden vaak door miscommunicatie. En daar was je zelf ook schuldig aan.

Waar je ook achter komt, is dat je hem wilde veranderen. Maar dat kan helemaal niet. Je bent niet hetzelfde en als hij is zoals hij is, betekent het accepteren of vertrekken. Iemand veranderen lukt niemand. Je hebt te veel aan hem getrokken en te vaak ruzie gemaakt over kleine onbenullige dingen. Dat gaat je niet meer overkomen. De eerstvolgende ga je anders mee om. Eerst maar een heel goed kijken en de tijd nemen of er echt wel sprake is van een match.

Je verwachtte ook wel heel erg veel van de ander. Dat als je iets vroeg, hij ook direct voor je klaar zou staan. Je had er een hekel aan dat hij zo laks was. Nu zie je in, dat je partner ook een eigen leven heeft en op zijn manier dat mag invullen. Boos worden omdat hij niet direct voor je aan de slag ging, was ook best wel kinderachtig.

Je ziet ook in dat je de relatie als een te idealistisch plaatje hebt gezien. Je wilde dat het romantisch was en ja, dat kan het niet altijd zijn. Je weet nu dat een relatie heel hard werken is en jezelf er voor moet zorgen dat het fijn is. De romantiek is er wel, maar niet zoals in een film.

Je hebt geleerd wat je belangrijk vindt, wat je in je partner wilt zien, maar ook hoe je zelf in een relatie moet gaan staan. Niet alles weggeven aan de ander en verwachten dat die hetzelfde aan je terug geeft. Bespreekbaar maken wat je dwars zit en het de ander niet voor de voeten gooien.

Je eerstvolgende relatie ga je het helemaal anders aanpakken. Je gaat kijken of jij de ander een goede partij vindt en niet meer andersom. Je bent nu zover dat een partner in je leven, heel belangrijk is, maar alleen nog een partner waarmee het fijn is en die ook zijn eigen verantwoordelijkheid pakt over zijn eigen leven, net zoals jij.

Medium Von

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem