Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

We zien wat we willen zien en het is vaak iets heel anders

Na een relatie van 8 jaar, geeft hij het volgende aan. Ik vertrek, heb een hele leuke blonde dame ontmoet, ben verliefd op haar en ga met haar verder. Alsof je een mokerslag krijgt, die je compleet verdooft. Je luistert er naar en weet geen woord uit te brengen. Je hele leven staat in een seconde op zijn kop. Alles is weg.

Emoties komen en gaan, gemis voel je, maar ook denk je rot dan maar op. Je voelt ook boosheid naar hem, want denkt ie wel. Ik heb 8 jaar klaargestaan, mijzelf ingeleverd. Het ontbrak je aan niets en nu dump je mij, voor een blonde dame!

Dit is wat we zien, en de woorden die we van elkaar horen. We verwijten het elkaar en leggen het bij de ander neer. Want wat we zien en horen, is dat we gedumpt worden voor een ander. Is dat nu echt wat er zichtbaar is, of is er iets heel anders aan de hand en zijn de woorden geen waarheid?

Dat het echt gebeurt staat vast. Dat we dit goed zien ook. Dat we elkaar kwijtraken nu, is de waarheid. Alleen zien we iets over het hoofd? Horen we het verkeerd? We twijfelen zelf ogenblikkelijk aan alles. Trekken de woorden van de ander in twijfel. We kunnen het niet geloven wat ons overkomt.

Dat klopt ook, want je twijfel is correct, alleen wat we zien is op dat moment de harde waarheid, waar we compleet in meegaan. Omdat datgene wat er gebeurt, ervaren als een verlies. En misschien is dat het wel helemaal niet, moest dit gebeuren. Is er een duidelijke aanwijsbare reden voor en hebben we er zelf aan meegewerkt.

Als ik deze vrouw als medium de spiegel voorhoud wat er nu echt aan de hand is, dat kan ik zien met mijn helderwetendheid en helderziendheid, beaamt ze zoals ik het haar met woorden uitleg. Zie je dat je twijfels juist zijn en je niet aan jezelf hoeft te twijfelen.

Zie je dat wat je er bij voelt, klopt en het dus helemaal niet zo gek is, dat jij zelf er een heel ander beeld bij hebt. Dat beeld wat je ziet, is het niet. Hier zijn twee mensen in nood. Allebei op zoek nog naar zichzelf en de liefde.

Hebben een relatie in stand proberen te houden, wat ze niet zou gaan lukken. Jij gaf alles, hij voelde zich beklemd. Dat klopt, geeft ze aan. Hij zei dat ook en dat ik meer voor mijzelf moest gaan doen. Zie je wel dat wat er nu gebeurt een gevolg is van ons eigen handelen.

Dat je er zelf ook aan mee hebt gewerkt, niet bewust, je wist niet beter. Hij ook niet. Als jullie was geleerd hoe je jezelf in het leven op de juiste manier neer hoort te zetten, dan was jullie relatie compleet anders gelopen.

Dan waren jullie misschien wel helemaal niet bij elkaar gekomen. Wat je ziet, is er helemaal niet. Wat je voelt als gemis, pijn, verdriet en boosheid, komt, omdat jij je afgewezen voelt. Maar voel je je dat al niet je hele leven?

Inderdaad dat klopt. Ben je dat gemis over gaan compenseren met geven? Ja, ik zie het. Wat heb ik hier veel aan zeg. Voel de emoties uit mijn lijf stromen. Dus eigenlijk wisten we allebei niet nog wat echt houden van was. We deden maar wat.

Heb ik gedacht dat houden van was, geven. Dat klopt en met al dat geven heb je de relatie doodgeknuffeld. Hij wilde jou dolgraag ook iets geven, gelijkwaardig zijn aan elkaar. Ben ik hem nu dan kwijt! Hij is zichzelf kwijt, net zoals jij dat bent. Jullie krijgen nu de tijd om te gaan helen en inzichten te krijgen hoe je verder wilt met jezelf. Je mag jezelf eindelijk gaan ontdekken. Dan komt er een moment dat het je niet meer uitmaakt of hij wel of niet terugkomt. Omdat je hebt geleerd dat vasthouden en vastklampen aan iets waar je geen grip op hebt, je eigenliefde te kort mee doet.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.