Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Zout in de wonden strooien

Het gebeurt soms zomaar vanzelf, je bent in gesprek, je voelt dat de ander iets zegt, wat niet goed voelt en je begint je af te zetten tegen de ander zijn mening en strooit nog wat extra zout in de wond.

De ander op zijn beurt, voelt dat en reageert er overheen. Zo is een gesprek uitgelopen tot een vijandig iets, waar beiden niet op zaten te wachten. De mens kan gemeen zijn, zeker als het zich aangevallen voelt en doen we er graag nog een schepje bovenop. We noemen dit ook wel, het laatste woord willen hebben. Waarom wil de mens dit? Omdat de mens van nature vrij wil zijn in zijn doen en laten en slecht tegen betutteling en onderdrukking kan. Aan de andere kant, is de ander een ander persoon en zit misschien wel helemaal niet bewust, wat zijn woorden bij jou te weeg brengen. Het zou dan veel beter zijn, aan te geven wat de woorden van de ander bij jou te weeg brengt, in plaats van zout in een wond te gaan strooien. Helaas zijn we nog niet zover als mens.

De macht willen hebben
Kijk maar eens naar de landen waarin mensen geen vrijheid ervaren, waar nog steeds sprake is van onderdrukking. Dat je je zelfs afvraagt, hoe kan het dat één persoon zoveel macht kan hebben, dat een heel volk daar last van heeft, er naar luistert, zich laat onderdrukken. Waarom doet zo’n persoon dit, wat drijft deze persoon?

Deze persoon voelt zich oppermachtig, hij wil zijn wil opleggen aan anderen. Hij wil het leven van anderen bepalen. En krijgt het nog voor elkaar ook. In het klein gebeurt het dus ook. Bij een één op één gesprek zie je het al. Er is een vijandige sfeer. We willen de ander onze mening opdrukken. De ander zal doen wat jij zegt. En als die het niet doet, doen we er nog een schepje bovenop.

We strooien dus vaak, zonder het in de gaten te hebben, nog graag een beetje extra zout in de wond bij de ander. Omdat we niet zien, dat ons ego de baas is en die de macht wilt hebben. We willen ons gelijk hebben. Maar wat is gelijk?

Ik ben niet jouw gelijk
Jouw gelijk, hoeft niet mijn gelijk te zijn. Jouw mening hoeft niet mijn mening te zijn en ik wil al helemaal niet, dat je jouw mening aan mij gaat opdringen. Daar zet ik mij tegen af. En zolang de mens niet in de gaten heeft, dat ieder mens het recht heeft op een mening en het enige wat we kunnen doen, respect te hebben voor elkaar mening, zal zout in een wond worden blijven gestrooid.

Als iemand dat bij jou doet, voelt dat als een steek in je maag. En jij pikt het niet en strooit direct wat zou in de wond bij de ander. Geliefden zijn hier heel goed in. Haat en nijd ligt dan ineens heel dicht bij de liefde. Wees deze hele situatie voor. Heb in de gaten wat je doet en waar je aan mee doet. En dat het willen hebben van de macht, of je gelijk, nooit jou gelukkig zal maken.

Diegenen die de macht hebben over een land, die zien er aan de buitenkant misschien wel gelukkig uit, gezien datgene wat ze hebben, maar diep van binnen zijn processen gaande waar ze zelf niet eens naar durven te kijken. Je kunt zomaar belanden in een situatie waar met zout gestrooid gaat worden. En je hierdoor jezelf kwijt kunt raken en het dan niet goed meer weet. Je zou die ander wel een lesje willen leren. Als dat zo is, dan ben jij weer degene die het zout gaat strooien.

Voorkom deze situaties, door ze te zien en je er uit te onttrekken. Chat hiervoor met een medium of paragnost op www.mediumsenparagnosten.nl. Leer van deze toppers hoe of jij er voor kan zorgen dat niemand de macht over je krijgt. Dat jij altijd aan je eigen roer blijft staan. Dat je de situaties leert te herkennen waarbij de ander de macht over je wilt pakken.

Herken manipulatie, over wanneer de ander je wilt overbluffen. Vaak gebeurt dit zo geniepig, dat je er al in bent getrapt en achteraf het inziet. Mediums en paragnosten van www.mediumsenparagnosten.nl geven je inzichten mee om manipulatie te herkennen. Om te zorgen dat jij je eigen pad bewandelt en niet meegaat in de machtsspelletjes van een ander.

Liefdevolle groet, Von mediumsenparagnosten.nl
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.