Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Bellen naar een spirituele bellijn

Bellen naar een spirituele bellijn, waarom zou ik? Wij zijn spirituele wezens in een lichaam. Alles wat er in ons lichaam gebeurd, begint in de geest. Lichaam volgt dan ook geest. Met andere woorden, alles wat je ziet, gebeurd doordat er geestelijk of spiritueel gezien iets gebeurd

Bellen naar een spirituele bellijn, waarom zou ik? Wij zijn spirituele wezens in een lichaam. Alles wat er in ons lichaam gebeurd, begint in de geest. Lichaam volgt dan ook geest. Met andere woorden, alles wat je ziet, gebeurd doordat er geestelijk of spiritueel gezien iets gebeurd. Het gebeurd eerst in het Lichtlichaam en het lichaam kan niet anders dan volgen. Je Geest stuurt je lichaam aan. Nu kan het zo zijn dat je je bewust bent van hetgeen er zich in je spirit, je geest afspeelt en weet waarom er in en met je lichaam iets gebeurd. Het kan ook zijn dat er zich dingen afspelen waarvan je geen enkel idee hebt waarom. Denk eens aan bijvoorbeeld een ziekte, een symptoom of een klacht. Dit is je geest die je verteld dat er iets aan de hand is met je lichtlichaam, chakras of aura. Dat kan ook gelden voor emoties en gevoelens. Neem eens bijvoorbeeld de liefde. Stel je komt iemand tegen en je ontwikkeld gevoelens voor deze persoon. Wat zegt dat dan? Het zou kunnen zijn dat je deze persoon tegenkomt omdat deze persoon je iets wil leren over jezelf. Het kan gaan om iemand uit je zielenfamilie, een zogenaamd zielenmaatje of een tweelingziel. Iemand met dezelfde ziel als jij. Je ontmoet je wederhelft. Je gelijke. De andere helft van jou. Er vindt dan absolute herkenning plaats en je ziel begint te spreken. Het is in deze tijd dat je de kans krijgt spiritueel gezien enorm te groeien. Er zal dan sprake zijn van een enorme bewustzijnsverschuiving. Je ziel krijgt meer licht en dat zal waarneembaar zijn. Maar dat zal ook gemoeid gaan met fysieke zaken. Je lichaam zal symptomen gaan vertonen die je mogelijk nog niet kent en die je vreemd vind of moeilijk. Het kan veel met je doen en allerlei reacties kunnen hiermee gepaard gaan. Daar hoef je, als je weet wat er aan de hand is, je geen enkele zorgen over te maken. Toch kan het nieuw zijn en kan het zo heftig zijn dat je er graag met iemand over wilt praten. Dan kun je ervoor kiezen een spirituele bellijn te bellen. Je kunt dan alles wat je niet met iemand in je omgeving kunt of durft te bespreken, bijvoorbeeld omdat je bang bent vreemd gevonden te worden bespreekbaar maken. Ook kunnen zij je spirituele proces volgen en je handvatten geven zodat je goed geaard bent, beschermd bent en je weet wat je mogelijk nu kunt gaan doen in bepaalde situaties. Bedenk daarbij goed dat je een eigen vrije wil hebt en dat je zelf kunt kiezen of je iets doet met de informatie die je gegeven wordt. Blijf daarbij wel luisteren naar je eigen gevoel. Wanneer je het idee hebt dat iets niet klopt geef dat dan aan. En luister dus scherp naar je intuitie.

Ook wanneer een geliefde of dierbare plotseling sterft kan je dat vertwijfeld en onzeker achter laten. Je kunt iemand vreselijk missen, maar je ook afvragen of die persoon er nog is. Of hij of zij wel veilig in de andere dimensie is aangekomen. Je kunt je afvragen of de zaken die jullie doormaakten wel afgerond zijn of met een bepaald gevoel van wrok of boosheid achtergebleven zijn.

Stel je had ruzie met iemand en deze persoon komt te sterven, hoe ga je daar dan mee om? Kun je je gevoelens alsnog bespreken en uitpraten of blijf je voor altijd achter met een gevoel van half afgemaakte zaken? Natuurlijk kun je dan al je vragen stellen aan een medium. Lees van tevoren goed in hoe het medium van je keuze werkt. Is het een medium die er met eigen bewustzijn bijblijft of is het een medium die wegraakt en overgenomen wordt. Komt de overledene in het lichaam van het medium. Allemaal dingen om je bewust van te zijn alvorens je belt. Namelijk een medium die overgenomen wordt zal later niet meer op je vragen kunnen reageren. Hij of zij is er zelf niet bij en weet dus niet waarover jou gesprek met de overledene is gegaan.
Wat je van tevoren kunt doen is een lijst maken met vragen die je wilt stellen. Wees daarbij zo duidelijk mogelijk en stel specifieke open vragen. Vraag om bescherming van jou engelen en gidsen en laat je door hen waarschuwen als er iets mis zou dreigen te gaan. Wees daarop afgestemd. Stem je ook af, stel je hart open voor het medium en de paranormale ongeziene wereld. Zet een glas water klaar, een doos zakdoekjes of tissues, een pepermuntje. Zorg dat je je bevindt in een rustige ruimte en zet een raam open voor wat frisse lucht. Draag loszittende niet klemmende kleding en zet eventueel wat rustige muziek op waar jij je prettig bij voelt. Zorg ervoor dat je niet afgeleid wordt door bijvoorbeeld mobiele telefoons, of kinderen die plotseling de ruimte in kunnen komen.

Paragnosten kunnen veel vertellen over je proces, over blokkades en het hoe en waarom van bepaalde stukken of mensen die je tegenkomt. Er zijn dan ook heel veel verschillende redenen te bedenken om te bellen, maar allen terug te voeren op de ongeziene wereld en op je eigen spirit, bewustzijn en je spirituele pad. De bestemming is duidelijk, de reis is zeker alleen de gereedschappen zijn verschillend. Geniet daarom van de reis en het uitzicht dat het bied.

 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.