Mediums en Paragnosten staan voor je klaar

<yoastmark class=Mediums en Paragnosten staan voor je klaar. Een spiritueel hulpverlener is een spirituele paranormaal persoon met bovennatuurlijke gaven en een helder bewustzijn. Het is in staat contact te maken met het bovennatuurlijke.

Medium voor jou om boodschappen door te geven

Het medium stelt zichzelf beschikbaar als kanaal en kan zodoende contact maken met overledenen. Dat kan soms zelfs zo zijn dat het medium alle gewoonten zoals een eigen manier van spreken overneemt van de overleden persoon. Het kan om zeer specifieke informatie gaan. Het medium is soms dan ook zelf afwezig en weet niet altijd wat er tijdens een sessie gezegd wordt. Het medium kan ook helder-voelend helderziend, helderhorend en of ruikend maar ook helder-wetend zijn. In de meeste gevallen is het een combinatie van meerdere dingen die het medium verfijnd beheerst. Het medium is in staat te gaan naar verleden, toekomst maar ook zaken die zich nu afspelen kan het medium feilloos waarnemen. Soms is er even tijd nodig om in de energie te geraken en daarom is geduld en respect wel een vereiste.

Mediums en Paragnosten krijgen antwoorden door van spirits

Immers is het medium niet degene die het zelf in handen heeft maar afhankelijk van de overledene en of geesten uit het bovennatuurlijke rijk. Soms komen er ook gidsen een kijkje nemen of bescherming bieden. Mediums en Paragnosten verschillen in deze van elkaar dat een medium net dit meer kan zoals het contact maken met overledenen. Toch kan een medium prima een paragnost zijn, andersom is dat uitgesloten. Het is daarom voor een beller goed dit verschil helder voor ogen te houden en zich bewust te zijn wie de beste consulent is naar aanleiding van de vraag. Hiermee is de kwaliteit van een consult al wat meer gewaarborgd. Mediums en Paragnosten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Een medium kan je ook vragen stellen

Mediums hebben soms wat aanvullende informatie nodig. Dit is niet om jou als beller zelf de antwoorden te ont frutselen maar om in de energie te raken van de overledenen. Mensen als Derek Ogilvie en bijvoorbeeld Char zijn medium. Mediums worden soms als oplichters afgeschilderd, maar dat wordt meestal gedaan door cynische mensen. Het is wel zaak om een met kwaliteit gewaarborgde bellijn te kiezen zoals Mediums en paragnosten.nl, waar consulenten u heel serieus nemen.

Als het wat moeilijk gaat voor een medium kan bijvoorbeeld een edelsteen als bergkristal of rozenkwarts helpen, maar ook andere edelstenen zijn en werken prima. Meestal weet het medium dit zelf al wel en zijn ze in het huis van het medium al in meer of mindere mate aanwezig. Hoe meer je je als beller openstelt en vertrouwen toont in het medium hoe meer het medium op zijn gemak zal zijn. Ook het insturen van een foto kan soms helpen. Een foto is dan het hulpmiddel voor het medium om de energie van de persoon waar de vraag over gaat op te roepen.

Niet alle spirits willen antwoorden doorgeven

Soms, wanneer mensen pas overleden zijn is het nog niet goed mogelijk of niet helemaal helder om contact te leggen. Dat kan te maken hebben met de tijd van het overgaan naar de hogere dimensies of met het herstellen. Want evenveel als een lichaam moet herstellen na een ziekte moet een overledene dit nadat hij of zij in het Licht aankomt. Vergelijk het maar met een geboorte. Je wordt geboren in het Licht, en dan heb je net als een baby eerst nog veel rust nodig om te herstellen van hetgeen je pas hebt meegemaakt. Het was een hele reis. Onze mediums kunnen vrij snel en helder contact maken met de overledenen en vele van uw vragen beantwoorden. Wij zijn er voor jou!

Mediums en paragnosten hebben bovennatuurlijke contacten

Mediums hebben bovennatuurlijk contact met andere tijden, situaties en of werelden en dimensies. Zij zijn in staat zaken waar te nemen die met het blote oog niet voor iedereen zichtbaar zijn. Mediums kunnen contact maken met mensen die in het hiernamaals zijn. Entiteiten genoemd. Ook kunnen mediums entiteiten die nog in een bepaalde ruimte zijn en daar verstorend werken begeleiden naar het Licht. Soms zijn entiteiten erop uit om helemaal niet te vertrekken en dan heeft ook het medium de hulp nodig van gidsen en engelen.

Gidsen en Engelen

Er zijn veel engelen elk met hun eigen taak en veel mediums kennen hen en weten welke taak specifiek bij welke engel hoort. Meestal komt bij het ophalen van een entiteit de Engel Michael en of Sandalphon kijken. Zij begeleiden de ziel en de entiteit dan naar de voor hen aangewezen plek. Je kunt dan ook letterlijk de ruimte voelen veranderen in energie als een dergelijke zuivering heeft plaatsgevonden. Daarna zal een medium meestal ook een healing toepassen op de mensen die in het huis wonen of op de plek aanwezig waren. Mediums kunnen je een healing of een reading geven of een combinatie ervan. Een healing is het herstellen van je energie van je aura en je lichtlichaam.
Een reading is het lezen van je energie en met een reading kun je verstoringen, blokkades en andere zaken opsporen. Je aura vertelt een medium heel veel vooral wanneer het medium naast een medium ook een paragnost is. Aan de hand van je aura is je gevoel, ziekte en allerlei andere zaken feilloos vast te stellen. Elke aura heeft zijn eigen kleuren en elke kleur zegt iets. Hierover kun je ook veel lezen op het internet.


Lees ook: Hoe ontstaat een laag gevoel van eigenwaarde?

Hoe ontstaat een laag gevoel van eigenwaarde?


Reading door een medium of paragnost

Mediums die een reading voor je verzorgen kunnen dit aan de hand van hun zintuigen doen maar ook kunnen zij hulpmiddelen gebruiken zoals orakel kaarten, tarot, en edelstenen maar ook bijvoorbeeld een glazen bol of runen. Daarvoor zijn veel uiteenlopende middelen die het medium ter beschikking staan. Mediums weten meestal zelf wel wat het beste bij hen past en hebben dan ook meestal wel een combinatie van dergelijke zaken tot hun beschikking. Een kaart lezend medium kan even goed werken als een medium dat iets anders gebruikt. Het middel dat gebruikt wordt is slechts een middel om in de juist energie te geraken Het zegt niets over de kwaliteit van het medium.

Voor sommige mensen is het iets vaags maar de ervaring leert dat het altijd komt zoals juist is voor de vraagsteller en de mediums die de reading of healing of legging verzorgen. Dat vraagt vertrouwen. Onze mediums zullen er alles aan doen om je vragen zo concreet en helder mogelijk te beantwoorden en het je naar de zin te maken. Zij vertellen je de waarheid en daar heb je recht op. Wees welkom bij onze accurate mediums. Mediums en Paragnosten staan voor je klaar op deze website.

Je voelt zelf ook dingen aan

Heb jij dat ook? In je omgeving is iemand overleden en je gelooft in meer tussen hemel en aarde. Je hebt er geen rust mee dat iemand overleden is. Voor jou gevoel was het nog niet klaar. Je bent blijven zitten met vragen waar je graag een antwoord op zou willen. Nog zo graag zou je die ene persoon die je zo mist nog even spreken. Wat moet je dan doen?
Herken jij dat ook: flikkerende lampen in huis of zelfs knappende lampen, een koude stroom langs je benen terwijl je net je favouriete film wilde gaan kijken? Dan is het bellen van een spirituele hulplijn wellicht een uitkomst voor jou. Er zijn veel situaties denkbaar waar het een uitkomst kan zijn om er eens met een paragnost of medium te praten. Het is raadzaam om goed te kijken op de website van de spirituele hulplijn naar degene die je wenst te bellen om te zien welke consulenten er beschikbaar zijn en welke gaven en kwaliteiten hen geschikt maken voor een vraag.

Zorg dat je tijdens een reading niet wordt gestoord

Zorg dat je tijdens een consult niet gestoord wordt. Ga even in een ruimte zitten waar je ongestoord kunt zijn, en zet je mobiel, radio en televisie maar ook de pc uit. Dit zijn ook zaken die straling mee brengen en van invloed zouden kunnen zijn op het consult. Zet een pakje tissues klaar en een glas water. Ga even naar het toilet. Wanneer je het nummer draait let dan goed op dat je het goede nummer kiest en houd pen en papier bij de hand. Adem diep in en probeer ook tijdens het consult op je ademhaling te letten.

Mensen vergeten soms door te ademen of halen niet diep genoeg adem. Dan kan het gebeuren, zeker in combinatie met de spanning dat je gaat hyperventileren. Schrijf de dingen op op een notitieblok zodat je het naderhand nog even kunt nalezen. Een goed medium of paragnost geeft je kort en helder antwoord op je vraag zonder zelf al te veel informatie nodig te hebben.

Als je het antwoord niet begrijpt, vraag om uitleg

Soms moet je even om duidelijkheid vragen en als het antwoord niet helemaal zo lijkt te kloppen is het goed om dit aan te geven.
Het is namelijk zo dat de waarnemingen afgestemd zijn op je energie en soms verteld een medium of paragnost niet wat hij ziet maar geeft een interpretatie. Wanneer hij of zij dan zegt wat hij ziet dan klopt het meestal wel. Eigen interpretatie zorgt soms voor onduidelijkheid. Na een consult van een consulent van paragnost Eddie is het goed om even rustig te blijven zitten met twee voeten stevig op de grond. Daarnaast kan het fijn zijn om daarna even de frisse lucht in te gaan.

Na een reading of healing kun je compleet anders in het leven staan

Het kan zijn dat je na een healing ineens andere behoeften hebt, bijvoorbeeld andere eetgewoonten maar ook denk ik aan veel naar het toilet moeten. Dat is allemaal heel natuurlijk en heeft te maken met het proces. Het is allemaal goed zoals het is en het zal allemaal goed komen. Alles heeft een reden, niets is voor niets. Onze top spirituele hulp verleners staan voor u klaar met goede consulten, raad en handvaten waar je mee verder kunt.

Je weet alle antwoorden zelf

Herken jij dat? Het gevoel dingen eerder te hebben meegemaakt? Een soort deja vuz? Alsof je dingen in het leven al eerder wist dan het nu waar het in te lijkt ontstaan? Herken jij dat er dingen in je huis gebeuren zonder dat hier een aanleiding voor lijkt te bestaan? Bijvoorbeeld lampen die kapot gaan. Soms zelfs meerdere tegelijk of kasten die open en dicht gaan? Het gevoel dat er iemand staat zonder dat er iemand is? Of zie jij iets in een boek of een film voorbij komen waarvan je weet dat het een boodschap voor je is zonder directe verklaring? Heb jij of loop jij tegen andere dingen aan die vergelijkbaar zijn met het bovenstaande? Bel dan eens met een paragnost.

Wat is een paragnost

Een paragnost is iemand die kan invoelen door gebruik te maken van bovennatuurlijke gaven zoals helderziendheid of helderwetendheid. Deze paragnost kan zaken die met het blote oog niet zichtbaar zijn maar daarom nog wel gebeuren verhelderen. Een paragnost krijgt boodschappen binnen door zijn of haar gaven die gepaard kunnen gaan met deze situaties. Ook als je een open vraag hebt over iets dat je graag wilt weten kun je een paragnost bellen.

Een paragnost kan een kijkje nemen in je verleden, heden maar ook toekomst. Onthoud hierbij dat alles nu begint en alles nu afspeelt. Zaken in het verleden hebben het nu gevormd, en keuzes in het nu worden de basis voor je toekomst. Basis voor een paragnost is een helder bewustzijn. Ook daarbij, wanneer je je graag verder wilt ontwikkelen op weg naar een helder bewustzijn kan een paragnost van dienst zijn.

Paragnosten houden altijd rekening met je

Een paragnost zal altijd rekening houden met je proces, met de mate waarin je je ontwikkeld hebt en je altijd proberen verder te helpen. Een paragnost houdt zijn licht hoog voor jou. Kenmerk van een paragnost is dat een paragnost zich bewust is van zichzelf. Met andere woorden, voorbij de dualiteit en in de eenheid verbonden met de Bron, God of Al dat is. Een paragnost zal je handvaten en middelen reiken waarmee je door kunt, een blokkade kunt overwinnen of inzichten en antwoorden of adviezen krijgt. Soms ook gewoon een luisterend oor.

Een woord van steun of troost. Waarvoor kun je een paragnost raadplegen? Een paragnost kun je raadplegen voor zaken die gaan over het verleden, heden en of toekomst. Over je eigen ontwikkeling maar ook over processen. Als je iets dwars zit of je hebt iets meegemaakt, dan voel je een aanwezigheid die je niet verklaren kunt. Dan heb je behoefte om dit te willen verklaren.

Hoe denkt de ander over mij waar ik gevoelens voor heb

Je bent verliefd en wilt weten hoe hij over jou denkt. Of je wilt graag weten hoe het zal gaan met je sollicitatie. Misschien ben je iets kwijt dat je graag terug wilt. Heb je last van onzekerheid, rusteloosheid of hebt last van andere emoties en gevoelens. Wellicht ben je hoog gevoelig en kunt hier hulp bij gebruiken. Je voelt je anders dan anderen of buitengesloten. Een greep uit de zaken waarvoor een paragnost zich kan inzetten en dienstbaar wil maken. Onze topparagnosten staan voor je klaar en helpen je meer dan graag verder. Jouw geluk is ons geluk, want samen komen we verder.

Wanneer contact zoeken met een medium of paragnost

Zit je met jezelf in de knoei? Heb je het gevoel dat je er niet bij hoort in de wereld? Het gevoel dat er meer moet zijn dan waar de mensen zich zo druk over maken? Ben je zelf ook in meer of mindere mate helderziend of heb je een andere gave zoals heldervoelendheid en helderwetendheid? Kun je helderruiken? Helderhoren? En weet je niet precies wat je met jezelf aan moet? Heb je vragen over dingen die er in je jeugd gebeurd zijn? Wil je weten hoe jouw toekomst zich zal ontwikkelen?

Heb jij een ontmoeting gehad met iemand waarvan je voelt hoe de ander zich voelt, zelfs als jullie niet samen zijn? Heb je iemand getroffen en lijkt je leven totaal veranderd? Heeft een ontmoeting je leven helemaal op de kop gezet. Dan kan het maar zo zijn dat je een ontmoeting hebt gehad met een ziel uit je zielenfamilie. Mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Naast een aardse familie hebben we ook een zielenfamilie

Zoveel als je een aardse familie hebt heb je ook een zielenfamilie. Met deze persoon kun je zielsverwantschap delen zoals een soulmate een tweelingziel of een tweelingvlam. Dit zijn zeer intense verbindingen die voor heel veel chaos en onzekerheid kunnen zorgen. Lang niet altijd monden deze verbindingen uit in een aardse relatie. Dat kan voor heel gevoelens en emoties zorgen die je graag delen wilt. Soms het liefst met iemand die je niet persoonlijk kent zoals een paragnost op een spirituele hulplijn. Spirituele hulpverleners staan voor je klaar om de boodschappen voor jou in ontvangst te nemen.

Mediums en Paragnosten staan voor je klaar

Paragnosten en mediums  kunnen je helpen met al deze verbindingen en gevoelens of emoties. Zij staan werkelijk nergens raar van te kijken en geen vraag in deze is hen vreemd. Sommige verbindingen zijn al in verre eerdere levens ontstaan en dat kunnen paragnosten glashelder maken. Ook in het heden kunnen zij schouwen of de toekomst. Mocht je een voorspeling willen vragen waar een derde persoon bij betrokken is dan is het wel zo dat de paragnost zal vragen of er toestemming voor bestaat om de energie van deze persoon te lezen. Paragnosten kunnen de toekomst verfijnd waarnemen vooral als het gaat om het ontwikkelen van je zelf. Waar gaat het heen? Wat kun je verwachten? Wat is je levensdoel? Welke obstakels zijn er overwonnen en welke nog te nemen?

Onze helderzienden en mediums  en paragnosten staan voor je klaar. Ze zullen hun uiterste best doen om je zo gedetailleerd mogelijke informatie te geven. Dit kan ook aan de hand van een foto. Deze kun je van tevoren insturen. Wij staan je graag te woord met hun diensten en hulp, maar ook voor een luisterend oor. Wij werken betrouwbaar en efficiënt. Mediums en Paragnosten staan voor je klaar!

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Medium Marion
Ingesprek
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Mo
Ingesprek
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.