Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Emotie eten

Als we minder lekker in ons vel zitten, iets ons bezighoudt in ons hoofd, kan het emotie eten toeslaan. Met name de zoetigheden hebben gretig aftrek. Zonder chocolade in de kast, heb je een slapeloze nacht. Eten hebben we nodig als energie en we weten allemaal welke producten wel of niet goed voor ons zijn. Zodra we in een bui terechtkomen dat alles tegenzit, we van de bank niet afkomen, ons leven leeg aanvoelt, we niet vooruit komen, kan het emotie eten toeslaan.

Vroeger kenden we het begrip emotie eten niet, je was de hele dag bezig voedsel te vergaren, dat was de hoofdtaak. We hadden voedsel nodig om te overleven. Nu is er voedsel, althans in de Westerse wereld, in overvloed en komt het fenomeen emotie eten om de hoek kijken.

Emotie eten, we gaan eten, omdat bepaalde emoties bezit van ons nemen. We vervelen ons, we ervaren veel stress, we vinden dat we het verdienen, we doen tenslotte zo ons best, het geeft een bepaald gevoel van nou is het wel gezellig, en uiteraard ook omdat het allemaal zo lekker is. We kunnen de verleiding niet weerstaan. Onder al deze gedachten, zitten emoties verstopt, die we willen verdringen, waar we voor vluchten. Dan doen we door aan het eten te slaan. Dan zijn we even weg bij die emoties die zich aan ons opdringen.

Omgaan op de juiste manier met emoties, zijn maar weinig mensen gegeven. We weten vaak zelf niet wat ons dwarszit, waarom het ons tart, laat staan dat we weten welke emotie ons in zijn greep heeft. Zolang we emoties niet van onszelf kennen en herkennen, gaan we aan de slag met iets, om ze te verdringen.

De emoties die ons aanzetten tot emotie eten, zijn verdriet hebben, stress ervaren, gevoelens van eenzaamheid, teleurstellingen die we meemaken, en ook een positieve emotie, namelijk, gelukkig voelen. Deze emoties zorgen er voor dat we aan de slag gaan met overmatig tot ons nemen van voedsel. Vaak ongezond en dat bevat suiker en dat is verslavend. Je blijft er dus van eten. Ook al zie je dat je aankomt, het deert je nu even niet. Je hebt verdriet en dan mag je snoepen. Iemand heeft je teleurgesteld, dat zit je dwars. Dus bouw je een lekker laagje om je heen als bescherming.

Maar ook succesmomenten vieren we met emotie eten. Na het behalen van een examen kan een fles champagne opengetrokken worden, dit valt ook onder de categorie emotie eten. Als de periode voor even is, niets aan de hand. Alleen zijn we heel snel gewend aan bepaalde gewoontes en kan het er in sluipen. Dan moet er elke dag het portie zoetigheid naar binnen worden gewerkt.

Eten kan zo je grootste vijand worden. Er zijn mensen die maar door blijven eten, net zolang doorgaan totdat ze niet meer van hun bed op kunnen staan en compleet afhankelijk zijn van anderen. Hun gewicht is zo zwaar geworden dat het een gevaar is voor eigen leven. Het doorbreken van het eetpatroon is dan een hele lastige opgave.

Eten kan je compleet in de greep hebben, het heeft dan een vorm aangenomen van een verslaving. Je moet eten, anders voel je je niet gelukkig. Het is een roes waar je dagelijks in terecht komt. Eten is dan niet omdat je honger hebt, je eet je emoties letterlijk weg. Als een verdoving voor pijnlijke gevoelens. Die zijn er dan even niet, maar zodra ze naar boven komen, ga je weer richting de keukenkast om te snaaien.

Herken bij jezelf dit patroon en ga er mee aan de slag, voordat het te laat is. Je kunt hiervoor gesprekken voeren met mediums of paragnosten die jou in laten zien waar je pijn zit, welke emoties jou in de macht hebben en hoe je er van kunt verlossen. De behoefte om dan door te blijven eten, verdwijnt en je wordt er een stuk gelukkiger van.

Medium Yvonne

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.