Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Paragnost raadplegen?

Hoe kun je het beste een paragnost raadplegen? Op momenten dat je geconfronteerd wordt met verlies, van een partner, een geliefde, een baan, dan wil je het liefst zo snel mogelijk dingen weten. De een wil weten of de geliefde weer terugkomt. De ander wil weten wanneer het weer goed komt. Die wil weten wanneer een nieuwe partner komt. Allemaal vragen die je kunt stellen aan een paragnost. Maar hoe kun je nu het beste een paragnost raadplegen?

Tips voor het raadplegen van een paragnost

We geven je hier graag tips voor, zodat je beslagen ten ijs komt en maximaal gebruik kunt maken van je credits. Zorg er altijd voor dat de vragen die je wilt stellen aan een paragnost, van te voren voor jezelf helder zijn. Des te helder jouw vraag, des te helder het antwoord. Wellicht kun je je vragen van te voren opschrijven. Dan kun je ook tijdens het consult de antwoorden er bij neerzetten, met steekwoorden. Kun je het later op je gemak nog eens nalezen en op invoelen. Vaak zit er in een antwoord van paragnosten meerdere diepere betekenissen, die je op het moment van het consult nog niet ziet. Maar naarmate de tijd vordert, ineens wel ziet en je voordeel mee kunt doen.

Energetisch openstellen

Wat ook belangrijk is, stel je open voor de paragnost waarmee je belt of chat. Met openstellen bedoelen we, energetisch openstellen. Kan mij voorstellen dat je hierbij denkt. Dat wil ik wel, maar wat bedoel je er mee. En hoe doe ik dat dan. Welnu, energetisch openstellen is je hart niet afsluiten.

Een voorbeeld: Je wilt graag weten of je partner, die na een ruzie is vertrokken weer terugkomt. Je belt de paragnost op. Je noemt je naam en je stelt de vraag. Bam. Die komt binnen. Het enige waar je je voor open stelt is het antwoord, ja of nee. En het liefst natuurlijk een ja. Als je dat antwoord hebt, is het consult voor jou klaar. Heb je iets aan dit antwoord? Nee. Het is namelijk niet gesteld vanuit je hart, maar gesteld vanuit je ego en de angst. Je hart staat dan niet open.

Vraag vanuit je hart

Egovragen hebben goede paragnosten direct door. Sterker nog, ze klappen er zelf ook door dicht. Stel de vragen vanuit je hart, dat als doorgeefluik dient van je ziel. Hiermee zeg ik niet, vertel eerst wat er aan de hand is. En stel dan je vraag. Stel je vraag met een open hart. Dan sta je energetisch open en kan de geraadpleegde paragnost jouw energie feilloos opvangen en mee aan de slag gaan.

Sta ook open voor meer dan alleen een ja of een nee. Inderdaad, dat kost je iets meer credits. Maar alleen een ja of een nee, kun jij niets mee. Je zult je heel even goed voelen, na dit korte consult, als je een ja hebt gekregen. Maar binnen de kortste keren verdwijnt dat goede gevoel snel. Daar is een reden voor.

De reden die hiervoor is dat het leven niet alleen bestaat uit een ja of een nee. Het leven bestaat ook uit een pad dat ieder mens moet bewandelen om de ja te krijgen. Openstellen energetisch betekent dus ook, vragen welk pad er voor jou klaarligt om die ja te kunnen gaan krijgen.

Hoeveel tijd heb je nodig voor een spiritueel consult

Verder is het van belang, als je een van de paragnosten op deze website wilt consulteren, dat je van te voren goed bepaald hoeveel tijd jij denkt nodig te hebben, om al je vragen te stellen. Je kunt diverse creditpakketten aanschaffen. Voel van te voren goed in wat jij aan tijd nodig hebt. 10 minuten, misschien wel 20 minuten. Bedenk dat de antwoorden en de inzichten die een van de paragnosten jou gaat geven, goud waard zijn. Zeker als jij je goed voorbereid en energetisch openstelt.

Met andere woorden, een paragnost consulteren vraag ook om een voorbereiding van jezelf. Het kost geld en je wilt betrouwbare antwoorden waar je iets mee kunt. Dit wil niet zeggen dat je niet spontaan de telefoon kan pakken om een van de paragnosten te consulteren. Dat kan uiteraard ook. Zeker als je heel veel verdriet hebt. Een betere paragnost, zal de vragen dan voor jou uit je verhaal er zelf uithalen en jou antwoorden geven, die je nodig hebt. Waardoor je weer vertrouwen krijgt in je toekomst.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.