Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Partner Keus Bewust kiezen

Partner Keus Bewust kiezen

Bewust kiezen. Veel mensen vinden het uiterlijk de belangrijkste richtlijn. Hoewel zo’n uiterlijk na enkele jaren meestal net als de mode is veranderd, of door bezitter of toeschouwer minder belangrijk gevonden.

Bewust kiezen. Veel mensen vinden het uiterlijk de belangrijkste richtlijn. Hoewel zo’n uiterlijk na enkele jaren meestal net als de mode is veranderd, of door bezitter of toeschouwer minder belangrijk gevonden.
Iemand moet lekker ruiken wordt ook vaak gezegd, want een persoon van wie de geur je tegenstaat komt niet in aanmerking. Tot iemand andere producten gaat eten, vegetariër wordt (of omgekeerd), of kruiden / medicijnen gaat gebruiken die effect hebben op de stofwisseling. Daarmee verandert de lichaamsgeur onherkenbaar.
Een sterke man is zwijgzaam, weer zo’n vreemd idee. Meestal heeft een zwijgzame man helemaal geen idee wat hij moet zeggen. Hij denkt wel aan van alles, maar zijn gedachten springen van de hak op de tak, hij probeert gedachten aan elkaar te rijgen. Tussendoor luistert hij naar muziek, een beetje nieuws, een grap. Maar om dat nu op zo’n manier naar buiten te brengen… hij kijkt wel uit. En soms zitten de hersens nu eenmaal in de spierballen (om maar eens een plek te noemen).
Een vrouw moet lief zijn, nog zo’n begrip waar iedereen een eigen invulling aan geeft. Verzorgend, vergevend, verlangend …. tot zoiets vervelend wordt omdat je jaren met elkaar leeft, en je best eens een pittig gesprek wil hebben met iemand die een duidelijk omlijnd idee heeft over bepaalde dingen.
Al die ‘fijne sex’ is na een jaar of zes ‘overbekende sex’, dus als dat de kapstok was waar je relatie aan hing heb je pech. Dan had je beter kunnen kiezen voor iemand met wie je hazen kunt gaan vangen.
De schone schijn van de relatie bestaat uit onderdelen met de sticker: THT / TGT

‘Het vermogen om ruzie te maken’ hoor ik nooit als positief punt, terwijl het zo fijn kan zijn om mekaar eens ongenuanceerd wat waarheid voor de voeten te kunnen gooien. Inderdaad ‘kunnen gooien’, want om dit te doen moet je eerst weten of je partner dit kan accepteren. Dat accepteren hangt weer af van de innerlijke volwassenheid van jouw partner. En of jij het incasseringsvermogen van jouw partner tot op de millimeter kent. Had je dat eigenlijk besproken toen jullie elkaar pas leerden kennen?

Ook een match op zielsniveau hoor ik zelden noemen als positief punt. Door die overeenkomst herken je bij elkaar direct de grote gevoelens in het leven, waarover we doorgaans niet makkelijk praten. Daar komen bijvoorbeeld gevoelens van verlegenheid of verlatenheid bij kijken, maar ook sommige verslavingen horen daarbij. Als je daarin op elkaar lijkt kan dat snel vertrouwd en veilig voelen. Had je daar nog over gepraat toen jullie elkaar leerden kennen?

Hoe ziet jouw partner zijn of haar ouders. Heeft je partner een relatie met deze ouders, of leeft men een beetje langs elkaar heen. Weet je partner wat zijn ouders voor dromen hadden vroeger, hoe zij hun leven voor zich zagen? Begrijpt je partner waarvoor de ouders hebben gekozen in hun leven, welke motivatie zij hadden? Heeft jouw partner enig idee wat de ouders van plan zijn over twee, drie jaar of langer?
Heb je daarover gepraat met elkaar, want het ouderlijk huis is voor iedereen een voorbeeld wat ook deels in een relatie wordt gekopieerd, of dat nu positief of negatief uitvalt.

Een enkele keer ontmoet je iemand die werkelijk op dezelfde geestelijke golflengte zit als jij. Iemand die begrijpt dat voorbij de schone schijn gekeken moet worden, tot achter de gevoelsgrens, tot waar het kristalhelder en ongemakkelijk wordt.
Als je elkaar op die geestelijke golflengte ontmoeten kunt, is elk gesprek een fijn gesprek, krijgt elke vraag een antwoord, is er ruimte om alle twijfels te bespreken. Zo’n partner reikt heel ver in jouw innerlijk. Kan je dat verdragen, iemand die de kleinste nuance bij je merkt. Laat de partner nog voldoende ruimte voor jou om zelf een eitje uit te broeden als je daar behoefte aan hebt?
Ook zullen er onderwerpen zijn waar je een verschillende mening over hebt. Kan dat bestaan in deze ideale relatie, waarin vrijwel alles gedeeld wordt. Kunnen er kinderen uit deze relatie voortkomen, die zullen zorgen voor dissonanten in de harmonie?

Dagelijks krijg ik de meeste vragen over relaties, waarbij het lijkt of beide partners strak naar de buitenkant van de relatie kijken, in plaats van naar de binnenkant: naar elkaar. Zodra het plaatje klopt qua uiterlijk, afkomst en interesses, dan beginnen we vol goede moed een relatie. Na korte tijd komen de gevoelens van eenzaamheid, teleurstelling, de misverstanden, ruzies, verschillende verwachtingen en meestal: de verborgenheden. Vanaf dat moment wordt er vaak onbewust alweer gewerkt aan het beëindigen van de relatie.

Dit is een moment van bewustwording.
Hoeveel weet jij over jezelf. Denk je na over je dromen, je ambities, je kwaliteiten, je kracht, behoeftes, wensen, plannen, zwaktes en valkuilen. Ken je je angsten en weet je welke karaktertrekken juist heel positief zijn bij jou? Pas als je jezelf hebt leren kennen, kan je zeggen dat je bewust op zoek bent naar een partner, want dan kijk je zorgvuldiger.

Omdat de cadeautjestijd weer in zicht komt, een eenvoudige tip.
Inventariseer jezelf en bekijk welke punten tegelijk in jullie relatie van belang zijn. (bijvoorbeeld de dingen uit de regels hierboven).
Ga iets doen waarbij je makkelijk kunt praten: een wandeling, ‘n stukje fietsen, uit eten of ergens iets drinken, en vertel aan je partner dat je behoefte hebt om over deze dingen te praten. Een lijstje met drie of vier woorden is dan heel handig.
Als je dat riskant vindt, stuur dan eens enkele van die woorden in een telefoonberichtje, zonder verder commentaar en kijk hoe er wordt gereageerd.
Òf er wordt gereageerd….
Heb je -nog- geen partner, schrijf dan zéker op wat jij belangrijk vindt in een relatie en hang dat papiertje naast een deur, waar je dagelijks langsloopt. Vul aan of streep weg, naarmate je op nieuwe ideeën komt. Het kan niet uitgebreid genoeg zijn.
Zo’n lijstje geeft je de mogelijkheid om bewust een partner te leren kennen.

Bewust iemand leren kennen, is dat nu echt nodig?
Vraag dat maar aan iemand die gescheiden is, of wiens relatie is stukgelopen.

Helena
 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56

Paragnost Shanti
In gesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
In gesprek
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching