Partner Keus Bewust kiezen

Bewust kiezen. Veel mensen vinden het uiterlijk de belangrijkste richtlijn. Hoewel zo’n uiterlijk na enkele jaren meestal net als de mode is veranderd, of door bezitter of toeschouwer minder belangrijk gevonden.

Bewust kiezen. Veel mensen vinden het uiterlijk de belangrijkste richtlijn. Hoewel zo’n uiterlijk na enkele jaren meestal net als de mode is veranderd, of door bezitter of toeschouwer minder belangrijk gevonden.
Iemand moet lekker ruiken wordt ook vaak gezegd, want een persoon van wie de geur je tegenstaat komt niet in aanmerking. Tot iemand andere producten gaat eten, vegetariër wordt (of omgekeerd), of kruiden / medicijnen gaat gebruiken die effect hebben op de stofwisseling. Daarmee verandert de lichaamsgeur onherkenbaar.
Een sterke man is zwijgzaam, weer zo’n vreemd idee. Meestal heeft een zwijgzame man helemaal geen idee wat hij moet zeggen. Hij denkt wel aan van alles, maar zijn gedachten springen van de hak op de tak, hij probeert gedachten aan elkaar te rijgen. Tussendoor luistert hij naar muziek, een beetje nieuws, een grap. Maar om dat nu op zo’n manier naar buiten te brengen… hij kijkt wel uit. En soms zitten de hersens nu eenmaal in de spierballen (om maar eens een plek te noemen).
Een vrouw moet lief zijn, nog zo’n begrip waar iedereen een eigen invulling aan geeft. Verzorgend, vergevend, verlangend …. tot zoiets vervelend wordt omdat je jaren met elkaar leeft, en je best eens een pittig gesprek wil hebben met iemand die een duidelijk omlijnd idee heeft over bepaalde dingen.
Al die ‘fijne sex’ is na een jaar of zes ‘overbekende sex’, dus als dat de kapstok was waar je relatie aan hing heb je pech. Dan had je beter kunnen kiezen voor iemand met wie je hazen kunt gaan vangen.
De schone schijn van de relatie bestaat uit onderdelen met de sticker: THT / TGT

‘Het vermogen om ruzie te maken’ hoor ik nooit als positief punt, terwijl het zo fijn kan zijn om mekaar eens ongenuanceerd wat waarheid voor de voeten te kunnen gooien. Inderdaad ‘kunnen gooien’, want om dit te doen moet je eerst weten of je partner dit kan accepteren. Dat accepteren hangt weer af van de innerlijke volwassenheid van jouw partner. En of jij het incasseringsvermogen van jouw partner tot op de millimeter kent. Had je dat eigenlijk besproken toen jullie elkaar pas leerden kennen?

Ook een match op zielsniveau hoor ik zelden noemen als positief punt. Door die overeenkomst herken je bij elkaar direct de grote gevoelens in het leven, waarover we doorgaans niet makkelijk praten. Daar komen bijvoorbeeld gevoelens van verlegenheid of verlatenheid bij kijken, maar ook sommige verslavingen horen daarbij. Als je daarin op elkaar lijkt kan dat snel vertrouwd en veilig voelen. Had je daar nog over gepraat toen jullie elkaar leerden kennen?

Hoe ziet jouw partner zijn of haar ouders. Heeft je partner een relatie met deze ouders, of leeft men een beetje langs elkaar heen. Weet je partner wat zijn ouders voor dromen hadden vroeger, hoe zij hun leven voor zich zagen? Begrijpt je partner waarvoor de ouders hebben gekozen in hun leven, welke motivatie zij hadden? Heeft jouw partner enig idee wat de ouders van plan zijn over twee, drie jaar of langer?
Heb je daarover gepraat met elkaar, want het ouderlijk huis is voor iedereen een voorbeeld wat ook deels in een relatie wordt gekopieerd, of dat nu positief of negatief uitvalt.

Een enkele keer ontmoet je iemand die werkelijk op dezelfde geestelijke golflengte zit als jij. Iemand die begrijpt dat voorbij de schone schijn gekeken moet worden, tot achter de gevoelsgrens, tot waar het kristalhelder en ongemakkelijk wordt.
Als je elkaar op die geestelijke golflengte ontmoeten kunt, is elk gesprek een fijn gesprek, krijgt elke vraag een antwoord, is er ruimte om alle twijfels te bespreken. Zo’n partner reikt heel ver in jouw innerlijk. Kan je dat verdragen, iemand die de kleinste nuance bij je merkt. Laat de partner nog voldoende ruimte voor jou om zelf een eitje uit te broeden als je daar behoefte aan hebt?
Ook zullen er onderwerpen zijn waar je een verschillende mening over hebt. Kan dat bestaan in deze ideale relatie, waarin vrijwel alles gedeeld wordt. Kunnen er kinderen uit deze relatie voortkomen, die zullen zorgen voor dissonanten in de harmonie?

Dagelijks krijg ik de meeste vragen over relaties, waarbij het lijkt of beide partners strak naar de buitenkant van de relatie kijken, in plaats van naar de binnenkant: naar elkaar. Zodra het plaatje klopt qua uiterlijk, afkomst en interesses, dan beginnen we vol goede moed een relatie. Na korte tijd komen de gevoelens van eenzaamheid, teleurstelling, de misverstanden, ruzies, verschillende verwachtingen en meestal: de verborgenheden. Vanaf dat moment wordt er vaak onbewust alweer gewerkt aan het beëindigen van de relatie.

Dit is een moment van bewustwording.
Hoeveel weet jij over jezelf. Denk je na over je dromen, je ambities, je kwaliteiten, je kracht, behoeftes, wensen, plannen, zwaktes en valkuilen. Ken je je angsten en weet je welke karaktertrekken juist heel positief zijn bij jou? Pas als je jezelf hebt leren kennen, kan je zeggen dat je bewust op zoek bent naar een partner, want dan kijk je zorgvuldiger.

Omdat de cadeautjestijd weer in zicht komt, een eenvoudige tip.
Inventariseer jezelf en bekijk welke punten tegelijk in jullie relatie van belang zijn. (bijvoorbeeld de dingen uit de regels hierboven).
Ga iets doen waarbij je makkelijk kunt praten: een wandeling, ‘n stukje fietsen, uit eten of ergens iets drinken, en vertel aan je partner dat je behoefte hebt om over deze dingen te praten. Een lijstje met drie of vier woorden is dan heel handig.
Als je dat riskant vindt, stuur dan eens enkele van die woorden in een telefoonberichtje, zonder verder commentaar en kijk hoe er wordt gereageerd.
Òf er wordt gereageerd….
Heb je -nog- geen partner, schrijf dan zéker op wat jij belangrijk vindt in een relatie en hang dat papiertje naast een deur, waar je dagelijks langsloopt. Vul aan of streep weg, naarmate je op nieuwe ideeën komt. Het kan niet uitgebreid genoeg zijn.
Zo’n lijstje geeft je de mogelijkheid om bewust een partner te leren kennen.

Bewust iemand leren kennen, is dat nu echt nodig?
Vraag dat maar aan iemand die gescheiden is, of wiens relatie is stukgelopen.

Helena
 

Medium Margret
Beschikbaar
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Katja Charlotte
Ingesprek
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.