Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

5 Tips om nare gewoontes te doorbreken

Iedereen weet van zichzelf dat die nare gewoontes heeft. Al is het maar een gewoonte waar jij zelf last van hebt. Zo kan een nare gewoonte van jezelf zijn dat je elke dag moeite hebt met op tijd te bed uitkomen en je dat dolgraag anders zou willen zien

Maar hoe, want elke dag te laat komen, begint je keel uit te hangen. Je weet zelf ook heus wel dat het niet kan, maar toch, het is een gewoonte en je wilt het wel anders, maar hoe pak je dat nou aan?

Jij bent een persoonlijkheid en jouw persoonlijkheid hoort een comfortzone bij waarin jij je het meest comfortabel voelt. Daarnaast heb je jezelf dingen aangeleerd of zijn ze je geleerd en dat alles tezamen vormt dat hele mooie mens die jij bent geworden. Alleen je bent zelf niet blij met bepaalde gewoontes, neem bijvoorbeeld roken, of je verslaving aan chocolade. En al neem je je elke dag voor er mee te willen stoppen. Aan het einde van de dag heb je wederom de verleiding niet kunnen weerstaan en baal je van jezelf. Morgen opnieuw zeg je dan in gedachten. Maar ook dan, het lukt je niet.

Toch kun je nare gewoontes doorbreken en is in de kern niet zo moeilijk. Hoe pak je het aan dat je wel het gewenste resultaat gaat krijgen, waardoor jij je trots voelt en je verlost van die nare gewoonte?

1. Begin met één ding tegelijk aan te pakken, dat is al pittig genoeg. Kies datgene waar je je het meest aan irriteert, dat zit je immers het meeste dwars en dat op te lossen, gaat je een heel goed gevoel geven om de volgende nare gewoontes ook te gaan doorbreken.

2. Weet dat je brein het struikelblok is, die houdt namelijk niet van verandering. Die wil alles bij het oude houden en die werkt jou dus in alles tegen om nare gewoontes te doorbreken. Te weten dat jouw brein de stoorzender is, ga je je eigen brein aanpakken. Gedachten veranderen is dan de oplossing. Je weet zelf ook dat als iets je aandacht heeft, je daar compleet de focus oplegt en zo werkt het ook met doorbreken van nare gewoontes. Je gedachten niet in negatieve zin er op richten, nee in positieve zin. Wat fijn dat ik mijzelf nu eindelijk ga verlossen van die extra kilo’s. Ik weet dat ik mij dan een stuk beter ga voelen. Ik zal blij zijn als ik dat buikje kwijt bent, daar heb ik wel een paar weken lijnen voor over. Je brein gaat gewend raken aan deze gedachten, je stuurt het brein namelijk bij en raakt gewend aan de nieuwe situatie. Het zal je op een gegeven moment zelfs gaan waarschuwen als je mocht vervallen in het eten van een reep chocolade. Het zegt dan tegen je, zou je dat nou wel doen. Je brein in bedwang gaan houden en de baas worden, is dus een belangrijke stap tot succes.

3. Ondanks dat je van jezelf nu veel verwacht, wees niet te streng voor jezelf. Hiermee zeg ik niet, ach de ene dag wel die reep chocolade en de andere dag niet. Daarmee doorbreek je het patroon niet en krijg je ook geen voldoening bij het eindresultaat. Er is immers geen resultaat. Niet streng zijn voor jezelf betekent, praat liefdevol tegen je brein, zo blijf je ook liefdevol naar jezelf. Het mooie effect hiervan is, dat de verandering geleidelijk gaat, er zit geen dwang achter en toch bereik je wat je zo graag wilt.

4. Beloon jezelf onderweg, met iets waar je blij van wordt en dan uiteraard niet die reep chocolade waar je nu juist zo graag af wilt blijven. Misschien een leuk kledingstuk, een paar nieuwe schoenen, een lekkere fles parfum. Iets wat jou een goed gevoel geeft en je de moed weer geeft door te gaan.

5. Neem bij dit proces een online coach in handen. Die jou op de achtergrond begeleidt om door te zetten, als een soort van stok achter de deur. Iemand die je motiveert en stimuleert om door te gaan. Die bij jou de juiste snaar kan raken om de eindstreep te halen. Een online coach hoef je de deur niet voor uit en is dus binnen handbereik. Via je telefoon, tablet of laptop regelmatig contact met iemand van mediumsenparagnosten.nl want ook daar vind je online coaches.

Succes bij het doorbreken van nare gewoontes, het gaat je lukken!

Top Medium Von
 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.