Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Toekomst voorspellende mediums

Toekomst voorspellende mediums. Mediums die niet weglopen om jou je toekomst te voorspellen. Zij durven zich hier aan te wagen. Dat is de kracht van Mediums en paragnosten!

Waarom een medium of paragnost raadplegen

Op het moment dat je besluit een medium te raadplegen, heb je in je leven al veel meegemaakt. Vaak een hoop problemen en wil je wel eens weten hoe jouw toekomst er uit gaat zien. Zal de ellende eindelijk eens langs je voordeur gaan. Komt er voor jou in de toekomst een serieuze relatie. Want ook op het gebied van liefdesrelaties wil het niet vlotten. Maar bovenal, wil je rust. Aan wie kun je deze vragen het beste stellen? Aan een toekomst voorspellend medium.

Je zit met zoveel vragen en geen antwoorden

Allemaal vragen waar je mee zit en worstelt. En waar je antwoorden op zoekt. Een reden om een keer een medium te raadplegen. Je trekt de stoute schoenen aan, want welke antwoorden ga je krijgen? Wat kun je verwachten, je hebt geen idee. Krijg je een betrouwbaar en eerlijk antwoord van de mediums die je raadpleegt. En toch, je waagt je er aan, de drang je toekomst te weten en deze te laten voorspellen door een medium is sterker.

Mediums en paragnosten

Je komt uit op de pagina van Mediums en paragnosten, leest goede recensies en je kiest een medium uit op je gevoel. Met spanning wacht je op de stem aan de andere kant van de telefoon. Echt voorbereid heb je je niet. Geen idee hoe je je op moet stellen. Maar de stem van het geraadpleegde medium komt goed over.

Je kiest voor een kaartlegging

Je vraagt haar een kaartlegging te doen en jouw toekomst te voorspellen. Eerst maar eens uittesten of de mediums van deze website in jouw ogen wel betrouwbaar en eerlijk zijn. Het medium komt met antwoorden over je verleden. Het weerspiegelt je heden, loepzuiver. Je luistert met verbazing. Nu de toekomstvoorspelling nog.

Je hoort dat je toekomst er rooskleuriger uit gaat zien, maar dat je er zelf ook wel iets voor moet doen. Dat vind je even minder, maar je aandacht is wel gewekt. Dit medium, die jouw toekomst voorspelt, zal heus weten wat ze je moet meegeven. Je bent bereid om met jezelf aan de slag te gaan, om je eigen toekomst mede te bepalen.

Spiritueel consulent schetst je toekomst

Je krijgt naast antwoorden hoe of je toekomst er uit gaat zien, ook inzichten mee hoe je zelf aan de slag kunt gaan van het medium. Het gesprek doet je goed. Het geloof komt terug, zo ook de rust. Het gesprek is geruststellend geweest en niet alleen dat.  Nu heb je handvatten gekregen, dat je zelf nu ook weer weet wat je kunt doen.

Al lange tijd zit je in zak en as. Bang om enveloppen open te maken. Weer een onvoorziene rekening. Financieel heb je het niet breed. Je zou graag een partner naast je willen hebben staan, waar je op kunt bouwen en samen de sores kunt delen. Het medium voorspelde dat die leuke partner er zeker gaat komen. Maar ze gaf je ook een hele grote tip mee.

Tip van een medium die goud waard is

Deze tip heb je in je oren geknoopt en ga je zeker mee aan de slag. Wil je een fijne toekomst, zei het medium, dan zul je met jezelf zelfliefde moeten gaan ontwikkelen. Ze zag dat je dat je dat te weinig aan jezelf geeft. Dat je zelfs streng was voor jezelf. Bang bent om te falen. Door liefde aan jezelf te geven, kan je toekomst veranderen.

Dat klopt ook, dat weet je zelf ook. Die angst, zei het medium, het loopt je voor de voeten. Daardoor kun je je hart niet horen. Het hart is liefde, als je daarnaar gaat luisteren, ontstaat zelfliefde.

Met die zelfliefde vibreer je op de hoogste frequentie en krijg je alles wat je wilt. Je bent blij dat je een van de mediums hebt geraadpleegd. Je weet nu dat je een zonnige toekomst tegemoet gaat. Iedereen raad je een consult met een spiritueel consulent van Mediums en paragnosten aan.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.