Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Accepteer wie je bent

Wat wil je later worden als je groot bent? Dit is een veel gestelde vraag, en meestal weet je dat als kind helemaal niet wat je later wilt worden. Maar uitzonderingen de regel, en om mij heen hoorde ik piloot, voetballer, brandweerman, en de meisjes prinses, stewardess, kapster, of moeder.

Ik wilde zangeres worden dat wist ik zeker, en uiteindelijk ben ik ook gaan zingen gezegend als ik was met een mooie zangstem.
Dat ik toen nog niet wist dat het artiestenleven heel zwaar was en uiteindelijk niet echt bij mij paste merkte ik wel gedurende de jaren.

Het was een innerlijke drang om iets met mijn stem te doen dat wist ik wel al heel goed in te voelen. Maar of het uiteindelijk bij mij paste dat was een ander verhaal.
De behoefte van de ziel, was om vanuit het hart en keelchakra te werken en mijn creatieve inslag te vertalen in zang en muziek.
Je kunt dat op verschillende manieren doen, maar ik wilde meteen de wereld veroveren en als dat mijn zielendoel was dan had dat zeker kunnen lukken.
Een innerlijke strijd stuurde mij een heel andere kant op en daar begon de ommekeer.
Het leven op aarde had voor mij iets geheel anders in petto en daar begon mijn innerlijke reis.

Vele jonge mensen hebben een knagend gevoel doordat ze niet kunnen doen wat ze graag willen.
Als je als jongen voetballer wil worden en je hebt totaal geen aanleg dan is dat leren accepteren .
En als je als meisje graag model wilt worden en je bent niet lang genoeg dan kun je die droom ook beter opgeven.
Maar en daar gaat dit blog eigenlijk over, het gaat erom dat je de roep van je ziel volgt en dat je kan accepteren dat niet alles in het leven haalbaar is.

Wat wel haalbaar is als je jezelf helemaal leert accepteren zoals je bent.
Ieder mens op de aarde heeft zijn eigen unieke talenten en ook al is dit niet zoals je had gehoopt of verwacht had, je bent en blijft uniek.
De wetenschap dat we er allemaal toe doen op de aarde en dat we allemaal van belang zijn in het leven van een ander(en) of ergens anders een belangrijke rol in spelen is kan je helpen je leven te accepteren zoals je bent.
Maar eerst en vooral is het van belang om te kijken en te voelen en ervaren wat je talenten zijn.
Door te onderzoeken waar je hart naar uitgaat kom je al een stukje verder in die vraag.

Je kan de beste banketbakker willen worden of een ondersteunende functie invullen bij een groot bedrijf of in de zorg werken en mensen in liefde verzorgen.
Alles wat je voelt vanuit je ware zelf vanuit de wens die je voelt vanuit je hart en ziel is zinvol en nodig.
We zijn allemaal schakels in een enorm groot geheel, en we zijn in die zin allemaal verbonden.
We hebben allemaal een taak meegekregen naar de aarde.
Als we invoelen wat en waar ons ware gevoel naar uitgaat dan volgt er ook acceptatie.

We kunnen zijn wat en wie we willen zijn als het maar vanuit de ware liefde voor onszelf gaat en we onze eigen unieke talenten kunnen laten zien.
Je kan nooit zijn wie je niet van binnen bent.
Dat maakt ongelukkig en je bezorgt je zelf er een groot verdriet mee.
Als je accepteert wie je echt bent dan raak je alle frustratie kwijt en kun je vanuit je eigen krachtbron je zelf omarmen in alle liefde voor jezelf.

Nooit naar een ander kijken en wat anderen wel allemaal niet bereikt hebben dat brengt je verder van jezelf af dan ooit.
Afwijzing van wie je werkelijk bent maakt je weg onbegaanbaar en zo loop je in de valkuil die velen hebben.
Omarm al je kwaliteiten en talenten en laat alles los wat niet echt bij je past dan pas kom je in staat van zelfacceptatie.

Als je eens wilt chatten met mij hierover schroom dan niet om contact op te nemen met mij.

Hartegroet,
Elisa-Lis
 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem