Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Af en toe een potje zeuren heerlijk

We zeggen vaak, je moet niet zeuren, en toch, de mens heeft het nodig. Ergens diep in jou zitten emoties opgestapeld, dat kan niet anders, de hele dag doe je deze op. Doe je het niet zelf, door je eigen gedachten, dan zorgt een ander er wel voor.

Neem elke dag een momentje voor jezelf, om te onderzoeken of ergens in je lijf iets vastzit, dat je irriteert. Want als je dat doet, dan kun je er even lekker over zeuren en daarmee neem je afscheid van deze frustratie.

Je uit namelijk door zeuren wat je dwars zit. Maar een mens mag niet zeuren, dan is die negatief en krijg je van de buitenwereld direct een stempel, sikkeneurig. Dat ben je helemaal niet, maar weten die anderen beter? Nee, je bent juist altijd heel positief ingesteld, maar je maakt gebruik van iets, waardoor je weet dat je daardoor ontlaadt. Heerlijk toch.

Dus lieve mensen, wees af en toe gewoon eens lekker een ouwe zeur. Dan praat je irritaties van je af, dat lucht op. Daar gaat je energie weer van stromen. Want alles binnenhouden, wat je dwars zit, daarvan verzuur je, dus door te zeuren, gooi je die negatieve lading er uit.

Veel mensen zitten vast in zichzelf, komen niet vooruit, die zeuren de hele dag. Dat is weer de andere kant van het verhaal. Alles waar te voor staat, is niet goed en dat geldt dus ook voor zeuren. Als je overal wel iets over op te merken hebt, nooit iets goed is, anderen afkraakt, dan zet je jezelf ook vast. Kom dan nog maar eens uit deze negatieve spiraal.

Dan verwacht je heel veel van anderen, die mogen jouw ellendige leven vreugde gaan geven. Het zijn mensen die overal tegen aanschoppen, vinden dan ze nooit goed geld hebben en het niet aan hun ligt, maar aan de regering. Of aan hun ouders, of aan hun partner. Deze mensen zijn niet te redden, die pakken geen verantwoordelijkheid over hun eigen leven.

Jij wel, jij last een zeurmomentje in voor jezelf. Dat kun je alleen doen, lekker kopje koffie of thee er bij met iets lekkers en heerlijk even van je af zeuren, zo dat lucht op. Nu kan ik weer vrolijk verder. Je kut het ook doen samen met je partner of je vriendin. Als je van te voren aangeeft, ik ga even heerlijk zeuren hoor, dan hoef je het eigenlijk al niet meer te doen, want dan kun je er daarna samen om lachen.

Het effect van af en toe even heerlijk zeuren, is dat het je power geeft. Het geeft je een boost van, het kan altijd beter. Ik kan het en ik was even terug gevallen, maar laat mij daar niet door leiden. We blazen vaak dingen op en maken het zo groter dan het in werkelijkheid is. Onze gedachten zijn daar een kei in.

Door een zeur momentje in te lassen, zie je dat het in het echt allemaal helemaal zo groot niet is, dat je het zelf groot hebt gemaakt. Door de emotie die er onder zit te uiten, voorkom je dat een negatieve lading in je vast gaat zitten.

Je kunt ook een zeurmomentje inlassen met een medium of paragnost. Ik heb ze wel eens op de chat, dan schoppen ze eerst letterlijk tegen mij aan als medium. Ik laat ze, ik zie namelijk dat ze dit even nodig hebben en dan zeg ik. Wat fijn dat je mij even als boksbal hebt gebruikt. Lucht op hé en dan krijg je altijd een positief en fijn antwoord terug.

Zo draag je als medium ook bij dat een klant weer vrolijk verder kan en als medium kun je goed loslaten en als de chat voorbij is, tovert deze bij een top medium een glimlach op haar gezicht.

Medium Von
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.