Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Allerzielen

In de spirituele wereld spreken we over zielen, een ziel als het centrum van het stoffelijk lichaam. Een ziel is de niet materiële component van de mens. De ziel is onsterfelijk. Het is een heel klein gedeelte, een stukje, dat ongeveer zo’n 20 gram weegt, althans volgend doktoren die de ziel na overlijden van een mens, naar buiten zagen treden.

De ziel komt al decennia lang ter sprake. Grote namen als Homerus, Plato, Aristoteles spraken al over de ziel. Ook religies spreken over de ziel, een daarvan is het Christendom, de katholieke kerk spreekt van de ziel en om die reden is er Allerzielen. Een dag waarop alle zielen worden herdacht.

Allerzielen is in de vergeethoek terecht gekomen, maar krijgt de laatste tijd meer aandacht, er is weer belangstelling voor. Niet zozeer meer ingegeven vanuit het geloof, meer van een spirituele overweging. Het herdenken van alle zielen, die ooit hebben geleefd, maar je kunt het ook doortrekken naar alle zielen die nog in een stoffelijk lichaam aanwezig zijn. Want zijn we niet allemaal al een ziel, als je op de wereld komt. En was je daarvoor ook al niet een ziel.

Wetenschappelijk is het nog nooit bewezen dat een ziel bestaat. Men spreekt meer van de ziel als de persoonlijkheid en het temperament van de persoon die zichtbaar is. Daarmee wordt de ziel geassocieerd.

Kijken we vanuit de spirituele benadering, bestaan zielen wel degelijk. Hoe het er uit ziet, wat het is, doet er niet toe. We noemen elk mens een ziel. Want elk mens heeft een ziel, dat is wie hij is, zoals die is gemaakt en gevormd, is het omhulsel. Om de ziel heen zit een lichaam, met een geest, een ego en een wil. De ziel is puur, het gevormde niet.

De dag dat we alle zielen herdenken is op 2 november. Die dag heet Allerzielen. Het is een ode aan alle overledenen, aan alle zielen die ooit hier zijn geweest. Die dag herdenken wij alle zielen. We doen dat in de vorm van een bezoek aan de begraafplaats, het schrijven van een gedichtje, een moment van stilstaan bij een dierbare. Het branden van een kaarsje. We noemen het ook wel de dag van het feest van alle zielen.

Jij hebt ook een ziel, of je er nu in gelooft of niet. Je kunt het ook zien als de persoon zoals je bent, zoals je doet. Iets in jou, wat we niet met woorden kunnen omschrijven, ben jij. En we hebben daar de naam ziel voor bedacht. In de tegenwoordige tijd heeft de ziel een andere betekenis gekregen en begint weer meer en meer in beeld te komen.

Religies raken op de achtergrond, dat was voor velen een houvast. Nu verdwijnt deze houvast, maar we hebben als mens iets nodig om in te geloven, ons aan vast te houden. Daarom begint de dag Allerzielen weer populair te worden. We beginnen de ziel te zien, als de mens zelf. Authentiek, als iets heel moois. Dat er mag zijn, dat zichzelf mag zijn, die liefdevol is, bestaansrecht heeft, waardevol is.

Het nieuwe houvast is de spirituele wereld, waarin ieder mens telt, waarin ieder mens liefde mag zijn en ontvangen. Waarin elk mens zich mag voelen, zoals die zich mag voelen en mag doen zoals het voor zichzelf goed voelt. Dat is de spirituele gedachtegoed. Daarom zoeken we nu spirituele hulpverleners als mediums en paragnosten op. Als het nieuwe houvast. Die zo mooi ons kunnen vertellen wat de ziel is. Die ons complimenten geven voor wat we al ons ons leven hebben bereikt. Die ons laten zien waar we nog in kunnen groeien op persoonlijk vlak om zo onze eigen ziel te mogen gaan zien en te mogen gaan koesteren, die we alles gunnen. Want als we dat gaan doen, dan zijn we puur en oprecht. Dan staan we in de gunfactor naar alles en iedereen toe, inclusief onszelf.

Zo heeft de ziel een hele andere betekenis gekregen in de loop van de tijd en vieren we op Allerzielen, het feest van alle zielen die hebben geleefd en als medium zeg ik dan, ook nog die nu rondlopen. Vier het leven, jouw leven op 2 november!

Medium Yvonne

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.