Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Alles afstemmen op anderen zodat zij tevreden zijn

Ik ben hooggevoelig, zegt ze op de chat. Ik voel iedereen aan. Dat is heel mooi, denkt het medium, waar wil ze naartoe met deze opmerking. Omdat ik zo hooggevoelig ben, ben ik eigenlijk altijd in iemand ander zijn energie en ik loop er op leeg.

Dat kan ik mij goed voorstellen, geeft het medium aan. Maar wat is je vraag aan mij er over. Hoe kan ik er voor zorgen dat ik niet meer leeggezogen wordt door alle mensen om mij heen. Ik trek dit bijna niet meer. Ik ga al zo min mogelijk op stap, beweeg me bijna niet meer onder de mensen, want als ik thuiskom, heb ik een dag nodig om te herstellen.

Ben je iemand die veel nadenkt, vraagt het medium, het antwoord al wetende. Ja, ik wil graag alles begrijpen en analyseren. Ik heb ook een fotografisch geheugen. Ben je iemand die het allemaal graag goed wilt doen en alles tot in de puntjes verzorgt. Ja dat klopt, ik houd van orde en netheid, mijn man wordt er soms wel eens boos om.

Ik heb het gevoel, zegt het medium dat je veel piekert, ik zie dat je met een vol hoofd rondloopt en constante druk ervaart voor op je hoofd. Je kruin doet ook regelmatig zeer. Dat klopt, ik slik veel pijnstillers en heb ook slaaptabletten, want slapen is een hel.

Wat er aan de hand is, schrijft het medium op de chat van Mediumsenparagnosten is niet zozeer hooggevoelig zijn. Je stemt je af op anderen en die wil je tevreden houden. Om die reden denk je veel na, pieker je veel en wil je dat alles tot in de puntjes perfect is. Het blijft even stil aan de andere kant van de chat.

Hier zeg je iets, geeft de klant aan, zo heb ik er eigenlijk nog helemaal niet naar gekeken. Ik kan inderdaad heel slecht tegen ruzie, zal dit altijd willen voorkomen. Ik ben blij als een ander tevreden is en dat gebeurt vaak ten koste van mijzelf. Je stemt je af op anderen, je weet zo heel goed wat zij nodig hebben. Dat vang je op met je hooggevoeligheid, maar het gevolg daarvan is wel, dat je jezelf vergeet en negeert.

Je staat verkeerd afgesteld, je voelsprieten zijn gericht op iedereen om je heen en is een gewoonte geworden. Is er ingeslopen. Daar is ook een reden voor. Je hooggevoeligheid is niet opgemerkt in je jeugd. Als dat wel zo was, had je geleerd om jezelf niet te vergeten. Dan had je geleerd je voelsprieten zowel te gebruiken voor jezelf als voor anderen.

Ik zie het en ik voel het en wat ik nu helemaal voel, is opluchting. De druk op mijn voorhoofd wordt al een stuk minder. Maar wat nu, ik ben dit zo gewend. Kan ik dit afleren en meer rekening gaan houden met mijzelf. Hoe stem ik mij af op mijzelf.

Je houdt nu rekening met iedereen, behalve met jezelf. Je voelt je hier niet fijn bij. Door te gaan voelen waar jij je wel fijn bij voelt, ga je meer rekening houden met jezelf en jezelf tevreden te stellen.

Ik moet mijn hooggevoeligheid dus ook naar binnen gaan richten. Inderdaad, wat heb ik nodig! En dat weet je door te luisteren, je voelsprieten naar binnen te richten. Diep van binnen weet jij heel goed wat je nodig hebt. Je hebt rust nodig, hersteltijd als je iets hebt gedaan, alleen je pakt het nog niet. Bang dat anderen dan niet meer tevreden met je zullen zijn.

Je zult moeten gaan leren nee te durven zeggen. Je zult moeten gaan leren jezelf belangrijk te gaan vinden. Je moet door de angst heen die zegt, doe het nou maar, want anders wijst de ander je af of geven ze je kritiek.

Dit kan betekenen voor jou dat mensen in je leven zullen verdwijnen. Zie dat niet als een verlies, maar als een gewin. Die mensen waren dan alleen maar in je leven voor hun eigen gewin.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.