Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Als je lijf je in de steek laat

ligt de oplossing in je geest. Velen zijn zichzelf kwijt en hun lijf laat ze om die reden in de steek. Ze kwam op de chat van mediums en paragnosten, ze was al jaren niet lekker en ervoer zoveel angst. Ze had geen idee waardoor het kwam. En nog veel belangrijker, ze wilde er nu ook wel eens vanaf.

Om te begrijpen waarom ons lijf ons in de steek laat, moeten we altijd terugkeren naar onze kindertijd. Daar ligt de reden. Jouw gedrag, destijds gevormd, gaat er voor zorgen dat je op een bepaalde manier gaat leven. Je gedrag vorm je door wat je ziet en meemaakt. Als jouw liefde niet positief is getriggerd, ga je jezelf te weinig liefde geven. Dan ontneem je jezelf de liefde waarmee je bent geboren.

Je gaat er naar op zoek en al dat zoeken, zorgt er op een gegeven moment voor dat je lijf je in de steek gaat laten. Het is het zoeken beu, het kost zoveel energie en als je die stopt in het zoeken, kun je op een gegeven moment, zonder energie komen te zitten. Dan voel je je vaak niet lekker in je vel zitten, je voelt overal pijn. Je emoties zijn niet in balans. En je ziet dat mensen om je heen of te veel van je vergen, uit je leven verdwijnen, onaardig tegen je zijn. Zelfs kwetsend.

Als je dat ziet, weet dan dat je lijf je in de steek laat. Maar eigenlijk laat jij jezelf in de steek. Je hebt heel goed voor anderen gezorgd en klaargestaan en jezelf te weinig gegeven. Dat komt, omdat je op zoek ging naar de liefde. Die wil elk mens voelen en als die dat niet in zichzelf kan voelen, zoeken we het elders. En we zoeken net zo lang, totdat we niet meer kunnen en dan gaat je lijf je in de steek laten.

De enige manier om dit op te lossen is naar je geest gaan luisteren. Die vertelt je wat goed is voor jou en door dat te gaan doen, word je lief voor jezelf. Stop je ook met zoeken naar de liefde buiten jezelf om. Je ziet namelijk dat het zoeken er naar niet nodig is.

Mediums en paragnosten kunnen je tijdens deze zoektocht heel goed bijstaan. Ze weten als geen ander wat de geest voor ons als mens kan betekenen en delen graag hun kennis met jou. Ze houden je een spiegel voor. Schudden je wakker en voor jou is dat een groei naar bewustzijn. Als de liefde in jouw leven niet wilt lukken en alleen maar teleurstellingen kent, dan is er een grote kans dat je lijf pijn doet.

En als je die pijn gaat voelen, dan is het de bedoeling dat je er iets mee gaat doen. Dat je gaat kijken waardoor die pijn wordt veroorzaakt. Nooit door anderen, dat vinden we in eerste instantie. Die hebben ons dit aangedaan. Dat klopt, ook die worstelen met zichzelf, maar jij kan daar boven uitstijgen. Door je geest te gaan zien als jouw leidraad, die jou gaat laten zien wat jouw weg is om te bewandelen.

Op mediums en paragnosten kun je contact zoeken met de betere mediums, die jou graag in laten zien wat er met je aan de hand is en waar jouw pijn vandaan komt. Als je dat weet, kun je aan de slag met jezelf helen. Dan ga je jezelf nooit meer in de steek laten. Je gaat jezelf koesteren en je geest is jouw maatje.

Die laat jou zien waar jouw grenzen liggen. Die zorgt er voor dat gekwetstheid buiten de deur blijft. Die staat voor je klaar jouw pad aan jou te laten zien en dan wijk je daar nooit meer vanaf. Je hebt jezelf mogen ontdekken, de liefde in jezelf mogen aanschouwen en dat is zo’n ongelooflijk magisch gevoel.

En dat door een medium te hebben geraadpleegd op mediumsenparagnosten. Je bent dankbaar voor de fijne chatgesprekken die jullie samen hebben gevoerd. Je stond er eerst sceptisch tegenover, nu niet meer. Je ziet het effect op jezelf. Je bent jezelf!

Medium Von
 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.