Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Als je zelf niet bij je gevoel bent

Als je zelf niet bij je gevoel bent

hoe kun je dan een ander voelen? Als de mens één ding belangrijk vindt in zijn leven, is het samenzijn met een geliefde. Als er één ding in het leven is waar de meeste mensen intens verdriet over hebben, en zich het meeste zorgen over maken, is het verlies van een geliefde.

De liefde is ongrijpbaar en om die reden hebben we moeite met de liefde. We willen namelijk de liefde grijpen, beheersen, controle over hebben. We kunnen alles voor elkaar krijgen, werkelijk alles. Een huis kun je kopen, dan bezit je het. Een auto kun je voor sparen, dan bezit je die auto. Kinderen kun je nemen, dan voel je je rijk. De manier waarop jij naar kinderen kijkt, kun je ze zien als een bezit of als een individu die je mag begeleiden op zijn pad naar volwassenheid.

De manier waarop er naar een kind wordt gekeken, bepaalt de rest van zijn leven. Zie jij als ouder je kind als een verlengstuk van jezelf, wil je dat je kind doet wat jij wilt, wil jij voor hem alles beslissen, dan krijgt het kind het later zwaar in de liefde.

Laat jij je kind vrij en begeleid je hem naar zijn volwassenheid, dan zal het kind in de liefde veel minder pijn ervaren in de liefde. De meesten mensen hebben in hun jeugd geen zeggenschap en moeten doen wat van ze wordt verlangt en verwacht. Het effect daarvan is, dat je de liefde gaat zien als iets waar je controle over wilt hebben. Dat je de liefde gaat zien als iets wat er bij hoort, er is, maar je ziet het niet zoals het echt is. Dat liefde iets dat alleen maar kan bloeien als het vrij is. N dat je eerst de liefde voor jezelf hebt moeten vinden, voordat je de liefde met een ander kunt delen.

Liefde is namelijk niet iets wat samen zijn is. Liefde ben jij, alleen jij! Maar hoe moet je dat weten als je altijd hebt moeten voldoen aan de verwachtingen en de verlangens van anderen? Dan heb je toch geen idee hoe liefde werkt? Dan doe je toch precies zoals je ouders het je hebben voorgedaan en weet je niet beter dat de liefde zo werkt.

Moeten voldoen als kind aan de verlangens van anderen, haalt je weg bij wat jij diep van binnen voelt. Haalt je weg bij de liefde voor jezelf. Een mooi voorbeeld. Een moeder die mij aanspreekt en in de gaten heeft dat haar kind van 5 jaar dwars ligt. Ik heb hem gezegd, houd hier mee op, je vader is net thuisgekomen en die wilt een gezellig kind om zich heen.

Wat gebeurt hier! Het kind mag niet dwars liggen. Het kind moet gezellig zijn. Het moet dus toneel gaan spelen, tegen zijn zin in leuk doen. Als die dat altijd moet doen, dan blijft hij dat zijn leven lang doen. Dan gaat een relatie een hele zware dobber worden, daarin gaat hij ook toneel spelen, dat is immers wat van hem wordt verlangt nu en zichzelf heeft aangeleerd.

Een kind dat dwars ligt, die voelt iets, die voelt zich niet fijn. Als ouder begeleid je je kind, dat is de beste manier. Dan ga je in gesprek met je kind en die moet zich zodanig vertrouwt voelen, dat hij zijn gevoel durft te uiten. Dan zorg je er voor dat dit kind dat later in een liefdesrelatie ook durft, zijn gevoel te uiten. Zo bereid je je kind op de juiste manier voor op een fijn volwassen leven waarin de liefde er kan zijn. Want zijn eigenliefde mag er zijn.

Want als je niet hebt leren voelen wat je voelt, hoe kun je dan aan een ander laten zien wat je voelt. Dat je bent gaan toneelspelen en dat ook in een relatie doet. Hoe weet je dan of de liefde die je voelt, echte liefde is? Hoe weet je dan of de ander echt iets voor je voelt? Dat weet je allemaal niet en zul je altijd in onzekerheid zijn over de liefde. Dan ga je de liefde bekijken als iets wat je wilt bezitten, net als dat huis, of die auto. Dan ga je er alles voor over hebben om het te behouden, maar het juiste er bij voelen, dat voel je niet. Je kijk immers op een verkeerde manier naar de liefde.

Je bent blij dat de liefde er is en je klampt je vast er aan. Want eindelijk denk je, is er iemand die mij lief vindt, alleen weet je dat niet, want je hebt niet geleerd je gevoel te mogen laten zien en te uiten. Je moest namelijk gezellig zijn, ook al voelde je dat zelf niet als klein kind.

Velen zijn op zoek naar de echte liefde, niet in de gaten hebbend dat ze zo gewend zijn geraakt aan het verstoppen van hun echte gevoel. Al deze mensen zoeken hun heil op een gegeven moment in het spirituele en chatten met mediums en paragnosten op mediumsenparagnosten. Dan beginnen ze in te zien door de inzichten die ze van een medium meekrijgen waar het aan schort. Wat er is gebeurd. Dan is het tijd voor de verandering. Gaan leren voelen wat je voelt en dat uiten, dan ben je klaar voor een echte liefdesrelatie.

Medium Von
 

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Layla-Ki
In gesprek
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Medium Jeanette
In gesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching