Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Angst hebben we nodig

Angst hebben we nodig om gevaarlijke situaties te overwinnen. … maar toch is angst/bang niet onze vriend…. Waarvoor ben je bang? Je angst bepaald je gedrag.
Als we dat niet willen toegeven…..

Angst hebben we nodig om gevaarlijke situaties te overwinnen.

… maar toch is angst/bang niet onze vriend….

Waarvoor ben je bang? Je angst bepaald je gedrag.
Als we dat niet willen toegeven, dan noemen we de woorden angst en bang niet, dan noemen we het spannend of eng en dan is het ook heel normaal dat we wat we spannend of eng vinden niet doen of nog niet doen.

Daar heeft iedereen dan begrip voor, want je vindt het immers spannend of eng. En zo stellen we dingen uit, waardoor de periode van er tegenop zien alleen maar verlengd wordt. En gedurende die periode zijn we niet vrij, niet autonoom, want de angst bepaalt ons gedrag.

Angst bepaalt in hoge mate ons gedrag. Angst voor afwijzing, angst voor mislukking, angst voor andermans oordeel, angst voor ons eigen oordeel over onszelf, angst voor de mening van een ander over ons, angst voor afkeuring, angst om te falen, angst voor verlies, angst voor kritiek en nog veel meer. En als angst ons gedrag bepaalt, dan zijn we niet vrij. Niet vrij in de keuze van ons gedrag, niet vrij in de vele kleine keuzes de hele dag door en niet vrij in de grotere keuzes in het leven.

Maar iets dat je heel onprettig vindt, of verdrietig, maar dat niet gevaarlijk is, dat is iets om, voor zover dat kan, te voorkomen maar niet iets om bang voor te zijn. Het is immers niet gevaarlijk.
Angst hebben we nodig om gevaarlijke situaties te overwinnen. Niet om wellicht hele nare, maar ongevaarlijke situaties te voorkomen of om moeilijke dingen in het leven aan te gaan.

Gezonde angst is een verhoogde adrenalinespiegel in reactie op gevaar, die ons scherp maakt. Oplettend, snel, sterk, goed in staat beslissingen te nemen. Wat je voelt is alertheid. Die helpt om handig te vluchten of te vechten, oftewel strategie te bepalen om zo goed en voordelig mogelijk te overleven. Zodra het gevaar wijkt, daalt de adrenalinespiegel weer.
Ongezonde angst is een onzeker, angstig gevoel, vanuit de overtuiging dat je iets niet aan kunt. Vervolgens zien we de onzekerheid en angst niet als gevolg van onze overtuiging dat we het niet aan kunnen, maar als bewijs dat we het niet aan kunnen, waardoor we nog meer onzekerheid en angst creëren. Zie je wel dat we het niet aan kunnen? We zijn niet voor niets zo bang! Blijkbaar zijn we heel zwak, heel incompetent. Dus in plaats van dat waar we bang voor zijn gewoon toch te doen ondanks de angst en te vertrouwen op ons gezonde verstand, maken we ons druk over de angst zelf, over het feit dát we bang zijn. We keuren de angst af en vinden onszelf zwak.
Dan kan het twee kanten op:
– we vertellen onszelf dat het oké is om zwak te zijn en blijven ons laten leiden door onze angsten en vertellen onszelf ook dat dat nou eenmaal zo is.
En dan is het eindresultaat dat je je nog steeds laat leiden door angst. Weg vrijheid en autonomie.
– we maken ons steeds drukker om het feit dat we bang zijn en ontwikkelen zo angst voor de angst. En angst voor de angst voor de angst. Een proces dat zichzelf versterkt.

En zo is angst vaak niet meer onze vriend die ons behoedt voor gevaar, maar onze vijand die ons beperkt en ons onze vrijheid afneemt.

Wil je graag tips en of je hart luchten? Neem gerust contact op met mijn collega’s op de WaarzeggersChat wilt je liever persoonlijk contact? www.paragnost-eddie.nl

Elisa
 

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem