Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Besteed meer aandacht aan het echte leven dan het virtuele

Nog niet zo lang geleden was er geen virtueel leven, kun je je daar nog iets bij voorstellen. Dat de mobiele telefoon niet een dagelijks gegeven was. Waarmee je in verbinding staat met zoveel mensen die je niet ziet, maar wel dagelijks spreekt, of volgt door hun Instagram en Facebook te volgen.

Hoe snel is het eigenlijk niet gegaan, dat we nu niet meer zonder kunnen en onze tijd meer aan besteden dan aan het echte leven. Neem een klas uit het voortgezet onderwijs. Elke les zijn er wel een paar die het niet kunnen laten stiekem hun telefoon te checken. Of van volwassenen die aan de slag zijn en telkens hun mobiel even moeten bekijken wat er gaande is.

We besteden meer tijd aan het virtuele leven dan aan het echte leven, gelukkig komen steeds meer mensen er zo langzamerhand van terug. Ze zien dat het veel onrust geeft, storingen in contacten en in hun leven niets toevoegt. En het ergste nog, worden misleid.

Het is voor even leuk geweest, het was nieuw, het was anders, maar het is ook een wereld die niet echt is. Geloven dat wat je voorbij ziet komen allemaal op waarheid berust, je komt er vanzelf achter.

Zo ook twee vriendinnen die allebei een druk leven hebben nu en elkaar al kennen vanaf schooltijd. Ze hadden af en toe wel een afspraak staan en verder volgden ze elkaar via social media. Onbewust ging een van de twee er plaatjes bij invullen. Met anderen kan ze wel uit eten gaan, kijk maar weer een gezellige foto op Facebook van een etentje, maar voor mij heeft ze geen tijd.

De strijd is geboren, er worden conclusies getrokken aan de hand van datgene wat zichtbaar is in de virtuele wereld. Ze geloven wat ze zien en gaan niet bij elkaar te rade of er over in gesprek. We lopen daar voor weg, omdat alles wat we voorgeschoteld voor waar wordt aangenomen.

De virtuele wereld is niet echt, al zou alles wat je ziet echt gebeuren. Je bedenkt er zelf iets bij, je vult in en je neemt er iets bij aan. Maar dat hoeft het niet te zijn. Het is een hele lege wereld de virtuele wereld.

Ooit bedacht om mensen die ver bij elkaar vandaan wonen, de mogelijkheid te bieden toch met elkaar contact te kunnen hebben. Het is compleet uit de hand gelopen en de virtuele wereld heeft de macht over ons genomen met grote gevolgen.

Vriendschappen die er door naar de knoppen gaan. Relaties waarin beide partners elkaar niet meer geloven, omdat iemand een like heeft gegeven en dat betekent oorlog. Dat betekent dat je partner loopt te rotzooien met die ander. Maar is dat werkelijk zo.

Mensen hebben elkaar nodig om te overleven, om liefde om aandacht, maar dat krijg je niet door naar een schermpje te staren. Dat krijg je door echt met elkaar lijfelijk in contact te zijn. Laat het echte leven niet ondersneeuwen door het virtuele leven. Daar zie je alleen maar wat jij wilt zien en voel je niet het juiste.

Mediums, paragnosten, coaches werkzaam op de spirituele hulplijn Mediums en Paragnosten spreken dagelijks cliënten die doodleuk de vraag stellen. Klopt het wat ik zie op Instagram, dat mijn partner vreemd gaat. Deze twee geliefden zijn het echte leven vergeten mee te nemen in hun relatie en kent maar een uitkomst. Ze gaan elkaar loslaten.

Een relatie bouwen samen kan niet virtueel, die zal altijd echt moeten zijn.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.