Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Betrouwbaarheid als sleutel voor innerlijke vrede

Betrouwbaar- betrouwbaarheid- trouw ….een woord dat ik ontelbare keren hoor in een gesprek…ik betrouw hem / haar niet, ik ver-trouw het zaakje niet – hij/ zij is niet trouw –

Betrouwbaar- betrouwbaarheid- trouw ….een woord dat ik ontelbare keren hoor in een gesprek…ik betrouw hem / haar niet, ik ver-trouw het zaakje niet – hij/ zij is niet trouw –
De ware waarde van betrouwbaarheid ligt in de innerlijke rust die ze met zich meebrengt; ze bevrijdt onze geest van hetgeen nutteloos is- omdat er- in plaats van ineengestrengeld vlechtwerk van schijnbare plichten, oppervlakkige momentele neigingen en verstrikkingen in uitvluchten, verklaringen of leugens om bestwil- een duidelijke, vrije weg opdoemt.
Zelfs de meest onnadenkende moment- mens, zelfs de ergste eenzelvige heeft tegenstrijdige gedachten, gevoelens en motieven in zijn ‘ achterhoofd ‘. Zijn onderbewuste moet voortdurend werk verzetten om niet in de ‘ jungle ‘ van wisselvallige gebeurtenissen, eisen en behoeften te verdwalen!
Betrouwbaarheid…is géén plicht! Maar het is oh zo bevrijdend!
Betrouwbaarheid staat NIET tegenover vrijheid en spontaniteit, maar maakt deze wel mogelijk; weliswaar stellen behoeften en beschikbare tijd grenzen , deze grenzen worden echter door geestelijke helderheid en bestendigheid niet nauwer, maar wel breder!
Wie dus een heldere weg volgt, heeft veel meer ‘ speelruimte ‘ voor beslissingen en meer gelegenheid tot waarlijk spontaan handelen dan iemand die begrensd door de grillen van het moment, de voortdurende verandering van mening en de onoverzichtelijkheid van de chaos in kleine kringen zijn schommelende baan beschrijft.
Het wijdverbreide idee dat bestendigheid een vrijwillige inperking van vrijheid en individualiteit is, berust op een misverstand; vrijheid en individualiteit worden met gedachteloosheid en willekeur verwisseld.
Wanneer we mensen die uit gewoonte ONWAARHEID spreken en hun woord breken eens vergelijken met mensen die OPRECHT zijn en zich aan hun woord houden, kunnen we dit snel waarnemen!
We zien- zelfs, of juist, wanneer we zelf tot kleine of grote leugens geneigd zijn- dat de ene onwaarheid bijna onvermijdelijk de volgende uithaalt! Wie zich niet aan een belofte houdt, heeft wel altijd een smoesje klaar. En dat kan dus wel gevolgen hebben….
Nu gelukkig liegt niet iedereen zo zwaar….En het komt ook niet vaak voor dat toevalligheden zich zo opstapelen. Maar wie niet de waarheid spreekt, leeft altijd ergens in ‘ gevaar ‘ en maakt zich het leven moeilijker dan nodig is.

De waarheid spreken is geen moreel gebod, je maakt het jezelf alleen veel gemakkelijker.
Dat geldt niet alleen voor de gevallen waarin je onhandig liegt, gemakkelijk te doorzien opschept of je heel duidelijk niet aan je woord houdt.
Want opnieuw is het vooral de innerlijke uitwerking dat doorwerkt.
Het is vaak heel lastig te waarheid te herkennen. Maar waar-achtigheid is een spirituele richtlijn die niet noodzakelijk op uiterlijke feiten te maken heeft. Wat je ziet is uiteindelijk niet noodzakelijk de waarheid. Zelfs in het geval we ervan uitgaan de waarheid te kennen, zijn we misschien wel het verst van de waarheid verwijderd. In de situaties waar het gaat om sociale waarnemingen, spirituele inzichten, esthetische indrukken, is het niet eenvoudig om dé waarheid als waarheid te benoemen.
Waarachtigheid heeft niets te maken met ethiek of met bij zijn gedacht blijven, maar is een zich openstellen. Waarachtigheid beoefen betekent eenvoudig oprecht zijn tegen jezelf, niet doen alsof, en dus ook oprecht zijn tegenover anderen.
Waarachtig zijn betekent niet ‘ een bepaalde indruk willen maken ‘ maar eenvoudig ‘ zijn ‘.
Veel mensen neigen ertoe ,wanneer ze iets vertellen, een interessante indruk te willen geven door alles wat in te dikken ,uit te vergroten en zelfs te overdrijven. Uiteindelijk is het resultaat dat dit in sommige gevallen de vertellen / schrijver meer schade berokkent dan de luisteraar / lezer. Door een bepaalde indruk te willen maken, wil hij zichzelf interessanter maken en als de luisteraar / lezer vragen stelt, moeten er nieuwe dingen worden verzonnen, en de verstrikking in illusies wordt steeds sterker, steeds verder verwijdert de verteller / schrijver zich van de waarachtigheid, steeds verder verwijdert hij zich van zichzelf en om die reden is het heel belangrijk om waar-achtig te zijn en te blijven.
‘ Wie holle woorden spreekt, zal op de duur vertrouwen verliezen ; Wie lichtvaardig een belofte doet, wekt geen vertrouwen; wie lichtzinnig met dingen en mensen omgaat, stuit onvermijdelijk op moeilijkheden. En daarom vat een wijs persoon niets licht op- omdat alles in het licht helder is/ wordt.

Warme hartegroet
Mieke
 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.