Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Heling op diep zielsniveau

Heling op diep zielsniveau. In ons aardse leven worden we geconfronteerd met fysieke problemen en diep verborgen angsten waardoor het aardse leven als heel moeilijk en zwaar wordt ervaren. Als we dieper kijken nemen we onbewust

Heling op diep zielsniveau. In ons aardse leven worden we geconfronteerd met fysieke problemen en diep verborgen angsten waardoor het aardse leven als heel moeilijk en zwaar wordt ervaren. Als we dieper kijken nemen we onbewust en in ons onderbewustzijn emoties mee. die we ons niet bewust zijn. Traumatische ervaringen en imprinten die een zeer krachtige stempel in onze ziel hebben nagelaten.
We hebben allen in ons gevoelslichaam emotionele traumatische ervaringen uit ontelbare incarnaties, die zich hebben opeengehoopt. Het is belangrijk om zoveel mogelijk imprinten uit te zuiveren, op te schonen en te helen, zodat we de wijsheid waarvoor deze ervaringen waren bedoeld, eigen te maken.
Elke ervaring die niet in een bepaald leven is opgeschoond, zorgt ervoor dat we voor een volgend leven hetzelfde programma voorgeschoteld krijgen. Net totdat er diep in de ziel heling heeft plaatsgevonden vanuit wijsheid.
Op zeer veel manieren via levenssituaties, gebeurtenissen wordt ons getoond wat er in onze ziel nog om heling vraagt. Welke onbewuste of bewuste angsten belemmeren ons te leven vanuit onze zielskleur? Welke overtuigingen en programmeringen komen duidelijker en zichtbaarder aan de oppervlakte om aangepakt te worden?
Onze ziel geeft ons overvloedig de tekenen om thema’s te helen waarmee we nog iets uit te werken hebben. Je kan je deze helingsweg voorstellen als het afpellen van een supergrote ui met gigantisch veel rokken en per keer dat je een laag afpelt ontstaat heling. De weg naar het ontdekken van onze goddelijkheid is geopend en in die weg wordt zoveel meer duidelijk, dan je voor ogen had.
Meestal vindt dit proces ’s nachts plaats, wanneer je lichaam rust. Veel mensen willen weten vanwaar alle angsten en ervaringen vandaan komen. Het belangrijkste is dat je alle opeengehoopte energieën bewust los laat. Via Akashakronieken kunnen vele inzichten gegeven worden die belangrijk zijn voor heling en genezing. Je kan je de nieuwe inzichten herinneren en in je onderbewustzijn opslaan en toepassen in je dagelijkse leven.
Op een dieper zielsniveau worden je inzichten gegeven waarom bepaalde gezondheidsklachten zich in dit leven voordoen, waarom bepaalde ervaringen, problemen, moeilijkheden zich blijven herhalen, hoe die gecreëerd worden en dit op diverse vlakken. Zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. We zullen ons dus vooral moeten bezinnen over de emotionele oorzaken of dieperliggende overtuigingen en die loslaten. Zeker als we naar een op elk vlak evenwichtig leven verlangen. Er is dus veel meer wat nodig is.
Een voorbeeld van zware imprinten kan zijn een leven in Lemurië of Atlantis. De heftigheid van de ervaringen van de ene op de andere dag gescheiden te worden van dierbaren en geliefden, heeft in de zielen van velen wanhoop, diep verdriet en angst gecreëerd en die trauma’s kunnen wel eens in dit leven de oorzaak zijn van de angst om verlaten te worden of om zich over te geven.
Als je iets herkent vanuit dit blog, kan het wel eens heel heilzaam zijn om een reïncarnatiedeskundige te consulteren om de diepere knopen te ontwarren, waardoor de ballast en de zwaarte van een van die levens kan losgelaten worden.

Warme hartegroet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com
 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.