Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Boodschap op de chatsite

Boodschap op de chatsite

Het is laat in de middag. Het schemert al een klein beetje. Ik steek mijn geurkaarsen aan die ieder een eigen kleur hebben.

Ik doe wat brandolie in de houders en steek ook deze aan. Mijn wierrookstokjes met de naam Galaxy brand ik op mijn kast in de daarvoor bestemde houder. Op de achtergrond liggen mijn kussens en ik doe de laptop aan met een cd vol geluiden uit de natuur.

Mijn gidsen en engelen verschijnen met zijn 3en. Ik zie mijn gidsen altijd in een pak en zonder een hoofd. Dat is misschien uitzonderlijk maar ik ben er helemaal aan gewend. Ik weet niet waarom, maar zo verschijnen ze aan mij. De aanwezige Engel is Michael en dat betekent dat er vandaag intensieve vragen gaan komen wanneer ik zometeen zal inloggen op de spirituele chatsites voor mediums en paragnosten waarvoor ik werk. Iedere keer weer vind ik de engel heel indrukwekkend, al doet hij zijn uiterste best om zich in te houden.

Deze engel straalt gezag uit, is groots en voel heel krachtig. Soms als hij in mijn kamer verschijnt moet ik moeite doen niet uit mijn sokken geblazen te worden. Toch geeft hij mij energie. Veel energie. Heling. Licht en liefde. Eigenlijk zou ik heel blij moeten zijn met deze vurige aartsengel. Toch, zoals ik al zei betekent het is dat hij er is. Ik doe mijn meditatie en ik voel mij diep verbonden met de spirituele wereld. Ik begin al beelden te ontvangen en ik maak onderscheid in wat ik zie. Ik besluit dat ik goed afgestemd ben en log in op de chatsite. Het duurt een minuut of vijf en dan komt er een vraag. Een jongedame met de naam Mirjam vraagt zich af of zij de relatie met haar vriend zou moeten stoppen. Ik ontvang beelden over een jongen die met twee dames is. Ik zie hem kijken van de een naar de ander en zijn schouders ophalen. Michaels aanwezigheid leert mij dat er hier banden door te snijden zijn en ik vraag hem of het gaat om de relatiebanden of de banden tussen de jongen en de twee dames.

Michael laat mij een grafkist zien en ik voel als ik mij op de engel afstem dat een van de twee dames is overleden. Ik vraag Michael of ik deze banden zou mogen doorsnijden en krijg daar een helder antwoord op. Ik geef de vraagsteller door welk beeld Aartsengel Michael mij heeft laten zien, en wat er zal gebeuren als zij mij toestemming geeft om de banden door te snijden tussen de verschillende mensen. Zij geeft mij toestemming en ik vraag Michael dit te doen. Meteen zie ik hem zijn tweesnijdend zwaard heffen en verschillende banden doorsnijden. Ik vraag hem de opengebroken ruimte te vullen met nieuwe energie, licht en liefde en een wolk van energie begint zich te vormen om de mensen heen.

De volgende vraag die binnenkomt is een vraag van een oudere dame. Zij vraagt zich af of zij een boodschap kan krijgen van haar zus. Meteen laat de spirituele wereld mij een beeld zien van twee dames die erg op elkaar lijken en mijn vermoeden is dat het hier gaat om een tweelingzus. Ik zie een identiek beeld van twee dames. Wanneer ik mijn gidsen vraag om een boodschap kijken zij meteen naar Michael. Michael wijst opnieuw naar zijn zwaard en ik vermoed dat de zus het lastig vind om de overleden zus los te laten. De zus verschijnt daarop meteen in mijn huis en loopt krom. Voor mij een teken dat ze gebukt gaat onder het verdriet van de zus die op aarde is achtergebleven, de vraagsteller. Ik besluit er nog een kaart bij te leggen. Ik zie patronen van een identieke tweeling die altijd samen waren en altijd in elkaars omgeving. Samen delen in mooie dagen en bij verdriet. Ik zie een plaatje van een ander overlijden waar twee mensen bij betrokken waren en de zus verschijnt onmiddellijk met een man en vrouw. Haar ouders, zo verteld de gids mij. Omgekomen bij een ongeluk. De overleden zus is nu samen met hen. Zij ervaart rust in de wetenschap dat het goed is waar ze is en dat op een goede dag de andere zus met hen zal zijn. Ik geef deze boodschap terug in twee berichten aan de zus die nog op de aarde is en deze is heel blij met de boodschap. Michael heft opnieuw zijn zwaard en snijd de knellende banden door.

De spirituele wereld komt onmiddellijk in actie en heelt de ziel en het hart van de vraagsteller. Ik zie bevrijding maar ook herstel voor de vraagsteller. Zij zal in staat zijn om door te gaan met haar leven. Haar leven op te pakken en het diepe verdriet een plaatsje te geven. Zij zal rust en steun vinden in de wetenschap dat er een weerzien zal zijn. Dit zijn mooie dagen wanneer je als medium weet dat je diepe heling kunt brengen door je gave. De wetenschap dat de spirituele wereld je helpt, er is, en dat er zoveel meer is tussen hemel en aarde dan wij ons als begrensde mensen kunnen voorstellen. Ik bedank mijn gidsen en Michael de grootse strijder voor hun diensten en ik sluit mijn sessie met de dame af.

Op naar de volgende vraag. De grootste liefde is de dankbaarheid, en de helpers uit de spirituele wereld ben ik dankbaar boven alles. Zij strijden de echte strijd en stellen alles in het werk om mij bij te staan in een wereld vol gebrokenheid, rouw en verdriet.
 

Medium Daniël
Beschikbaar
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Medium Maria
In gesprek
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching