Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Chakra op de hobbel

Chakra op de hobbel

Ik was de hele dag druk geweest. Eigenlijk, al de hele week. Op een bepaald moment was ik moe en ik wist ook wel dat ik eigenlijk

nu niet als medium zou moeten inloggen. Ik zou uitgerust en fit moeten zijn anders zou het nog maar de vraag kunnen zijn of ik zuiver zou kunnen blijven. Ik besloot het naast mij neer te leggen en logde alsnog in rond het einde van de middag. Ondanks dat het de hele week storm gelopen had, bleef het nu verdacht stil op de lijn. Wat was dat nu weer? Ik appte even naar een collega of zij het ook zo rustig had, wij als mediums onderling gunnen elkaar het beste en op onze lijn was er dus ook geen haat en nijd of iets wat erop leek. Het antwoord bleef even uit en toen het kwam verbaasde ik mij. Mijn collega had het meer dan druk en ook de andere collega had het ene telefoontje na het andere.

Er was duidelijk iets aan de hand. Toen uiteindelijk de telefoon ging was het eerst iemand die eigenlijk mijn collega aan de lijn had willen hebben en niet voor mij belde. De volgende belde voor een relatievraag. Bij de derde verschenen mijn gidsen en ze keken heel bedenkelijk naar mij. Dat was geen goed nieuws. Ze keken alsof ze hun wenkbrauwen fronsten zullen we maar zeggen. Ik wist het ook wel. In de bovennatuurlijke wereld was zuiverheid ontzettend belangrijk en ik was daar eigenlijk mij nog bewust van ook dat ik erg moe was. Geld verdienen is mooi maar het moet wel heel zuiver blijven. Mijn gidsen en mijn engelen vonden het blijkbaar niet tof wat ik deed. Ik voelde mij iedere minuut minder fijn en net op het moment dat ik uit wilde gaan loggen omdat het zo niet heel veel opschoot hadden we een beller. Ik nam op en mijn stem begon te kraken.

Wat was dat nu, waarom schoot mijn stem ineens door? De beller stelde haar vraag en ze vertelde erbij dat ze zoveel keelpijn had. Ik merkte op dat haar keelchakra uit balans was toen ik een chakrascan uitvoerde en gaf haar een healing. Nu wist ik eigenlijk wel dat ik dit eigenlijk nu niet moest doen en ik om problemen vroeg maar ik deed het toch. Ik gaf haar dus een healing en deed nog een kaartlegging over de reden van de keelpijn. Het bleek dat deze dame vroeger het zwijgen op was gelegd, dus steeds wanneer ze nu moest spreken in het openbaar begaf haar stem het of ze kreeg ongelooflijk keelpijn.

Toen de dame opgelegd had belde er nog een oudere dame. Zij had een vraag over een eerdere legging en ik herinnerde mij haar nog wel. Blijkbaar was zij ook heldervoelend want ze waarschuwde mij nog niet teveel hooi op mijn vork te nemen. Ik sloeg het in de wind en ging door met mijn belsessies die ineens best begonnen te lopen.
Halverwege de avond zette ik voor mijzelf een kop thee en gooide er een lepel honing in. Ik had wat keelpijn en ik begon wat koortsig te worden. Ik vroeg mij af wat er aan de hand was. Ik voelde mij allesbehalve lekker. Ik logde dan ook uit en ging even onder de douche. Ik besloot daar nog even te mediteren. Ik zette wat rustgevende muziek op en genoot van de meditatie. In mijn energieveld zag ik een plek bij mijn keelchakra. Wat was dat nu daar?

Ik stuurde er energie naartoe en mijn keelchakra werd warm. Ik vroeg mijn engelen mijn keelchakra te healen en te balanceren en ze keken mij eerst meewarig aan. Hoewel ik nog niet direct door had waarom ze dat deden besefte ik wel dat ik te moe was geweest toen ik ingelogd had. Mediums en paragnosten, lichtwerkers en reikimasters werden geacht goed voor zichzelf te kunnen zorgen en dat had ik eigenlijk niet gedaan. Ik wist dat ook wel daar mijn engelen en gidsen ook al hadden geprotesteerd. Uiteindelijk ergens halverwege de meditatie kwam ineens het besef, ik had de keelpijn van de beller overgenomen. Mijn aura had gelekt omdat ik zo moe was geweest en ik had zomaar de energie over genomen zonder het weer over te geven en te transformeren gewoon omdat ik te moe was geweest. En nu zat ik ermee. Even twijfelde ik en besloot toen een collega te bellen. Ik had per slot van rekening mijn energie gewoon nodig en ik moest nu geheald worden.

Ik droogde mij af, bedankte mijn engelen en gidsen voor hun opmerkzaamheid en stak een wierookje aan. Ik belde een collega en vertelde haar mijn stommiteit. Gelukkig was ze bereid mij te helpen en waren het menselijke foutjes die er gemaakt werden die zij ook wel eens had gemaakt. Zo kwam het dat mijn keelpijn weer verdween met behulp van mijn collega en dat ik op deze namiddag en avond mijn les wel geleerd had. Nooit meer zou ik de bellijn opgaan wanneer ik te moe zou zijn.
 

Medium Layla-Ki
Beschikbaar
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Beschikbaar
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Clarisa
In gesprek
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.