Chat healings

Je hebt een drukke dag achter de rug, of juist voor de boeg en je merkt dat lijf en geest piept en kraakt.

Ergens diep in jou ben je energie aan het vasthouden, die er voor zorgt dat je lijf begint tegen te sputteren. Tijd om een fijne massage te hebben, is er niet. Dan is er een hele mooie andere oplossing voor handen. Een chat healing, waar jij de deur niet voor uit hoeft en binnen een paar klikken op je telefoon, laptop of tablet, binnen handbereik hebt. Op de website www.mediumsenparagnosten.nl vind je een paar hele goede chat healers op afstand.

Eerst even een uitleg over wat een healing is. Het woord healing is de Engelse term voor het Nederlandse woord, Helen. In jouw lijf zitten blokkades, die vaak ontstaan, omdat we te veel achter elkaar aan het hollen en vliegen zijn geweest in ons hoofd, met gevolg dat ergens in jouw lijf een kortsluiting is. De energie die daar zit, wordt geblokkeerd. Jij ervaart deze blokkade als, pijn in je nek, schouders, rug, lage rugpijn, blok op je maag, een druk in je hoofd, met gevolg slecht slapen, vermoeidheid, duizeligheid, concentratieproblemen. Af en toe ergens pijn voelen, is doodnormaal. Soms wordt er van ons iets meer verwacht, worden we overvallen door omstandigheden en zullen we wel moeten handelen. Alleen, hoe fijn zou het niet zijn om snel van deze energieblokkade af te kunnen komen. Dan biedt een chat healing op afstand een uitkomst.

Wat is een chat healing op afstand
Genezen of helen op afstand is al eeuwenoud en wordt toegepast door mediums en paragnosten. Zij zijn daar in gespecialiseerd. Een medium is in staat om in het bewustzijnsveld, wat in feite energie is, van een ander te treden. Ze maken zich los van hun eigen energie en nemen een kijkje in jouw energieveld. Ze nemen jouw bewustzijnsveld in feite over en zien waar bij jou je energie blokkeert en starten met het opruimen van jouw blokkade. Jij hoeft hier zelf niets voor te doen. Een medium maakt hierbij gebruik van een krachtbron, daar is het medium mee verbonden. Die krachtbron daar denkt het medium heel sterk aan en zorgt ervoor dat bij jou je kracht weer naar boven wordt gehaald. Want in feite is een healing, helen, genezen van de angst, de blokkade. Door jouw kracht weer naar boven te halen, voel je weer liefde, voel je weer een verbinding met jezelf en verdwijnt de blokkade uit je lijf. Overal ter wereld waar jij bent, kun je er gebruik van maken. Een healing hoeft dus niet op de plek plaats te vinden waar jij en het medium zichtbaar bij elkaar zijn.

Heb jij last van blokkades? Van stress? Kies dan eens voor een chat healing op afstand via de website www.mediumsenparagnosten.nl Kijk goed naar de desbetreffende online consulenten wie in haar of zijn omschrijving aangeeft healings te kunnen verzorgen. Want niet elk medium of paragnost is er in gespecialiseerd, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Ik kan je een paar suggesties geven: Paragnost Natasja Antoinetta, zij geeft healings op afstand en tevens inzichten hoe jij zelf verder er voor kunt zorgen, blokkades in je lijf te voorkomen. Medium Inge, ook Inge verzorgt healings op afstand en is tevens spiritueel coach, je kunt haar dus ook vragen stellen hoe of je je spiritueel meer zou kunnen ontwikkelen, om blokkades zelf te kunnen voorkomen.

Wil je liever bellen met een van de mediums voor een healing, dat kan ook. Op de website van www.mediumsenparagnosten.nl kun je een link aanklikken en dan kom je uit bij www.liveparagnosten.nl, hier vind je mediums, paragnosten, healers waarmee je via de telefoon een healing op afstand kunt ontvangen.

Zit jij er even doorheen, heb je behoefte aan een healing, gun jezelf deze dan ook. Chat of bel dan met een medium of paragnost van een van de genoemde websites. Ze staan met liefde en al hun kracht voor jou klaar. Liefs Von www.mediumsenparagnosten.nl