Dat duivelse stemmetje

Dat duivelse stemmetje. We hebben ze allemaal, die duivelse stemmetjes die ons aardig kunnen tarten. Het duivelse stemmetje heeft altijd een boodschap die ons onderuit haalt. Die jou lekker inpepert

dat je iets niet kan, dat iets je niet gaat lukken en dan raken we verwart en onzeker en weten we niet wat wijsheid is om te doen.

Negatieve lading
Duivelse stemmetjes hebben altijd een negatieve lading en duiken op in situaties die we liever niet willen. Zoals bijvoorbeeld ruzie met je partner. Je moeder die je wil vertellen dat je iets geheel anders moet aanpakken. Je vriendin die iets onaardigs zegt en jij van slag er van raakt. Het is heel menselijk dat je dan wat angstig wordt, maar dat is nog tot daar aan toe. Als dat duivelse stemmetje zich dan maar niet zou laten horen. Het is het piekeren in het hoofd, een soort van zeurende sfeer die de macht over ons neemt. En we geven dan eigenlijk de macht uit handen aan dat stemmetje.

Bewust zijn
Een mens kan heel kritisch naar zichzelf zijn, de dingen zo serieus willen aanpakken, dat bij elke stap die wordt gezet, de lat hoog wordt gelegd. Zodra je zo in het leven staat, zijn er veel duivelse stemmetjes, want je mag van jezelf niet falen. Je mag van jezelf niet onzeker zijn of overkomen. Je moet van jezelf altijd heel veel. Zolang je je niet bewust bent dat je stemmetjes in je hoofd hebt, die niets liever willen, dan jou naar beneden te halen, blijven ze hun werk doen.

Pas als jij je bewust wordt dat je duivelse stemmetjes hebt, kun je ze gaan herkennen en ze een kopje kleiner gaan maken. Hierbij kun je best wat hulp gebruiken. En om die reden, chat eens met een top medium, een top coach, een top paragnost op www.mediums247.com Je hebt al diverse malen gechat met een medium, omdat je onzeker was en het medium heeft je telkens weer in je kracht gezet tijdens de chat op www.mediums247.com. En door de chats had je dan weer even zelfvertrouwen. Dit zelfde medium staat ook voor je klaar om te chatten en je inzichten mee te geven.

De duivelse stemmetjes aanpakken
Nu het medium je heeft verteld dat jij het zelf bent die zichzelf onzeker maakt, door naar de duivelse stemmetjes in je hoofd te luisteren, zal hetzelfde medium je ook kunnen helpen die stemmetjes voor eens en voor altijd buiten de deur te zetten. En dat klopt. Chatten met een medium op www.mediums247.com doe je niet alleen om antwoorden te krijgen op je vragen. Chatten met een medium kun je ook doen om inzichten te krijgen in jezelf, in situaties in je leven. Wel zo fijn om dat al chattend te doen met een medium. Je hoeft de deur er niet voor uit en de mediums van medium247.com zijn 24/7 bereikbaar. Jij bepaalt dus de tijd en de plaats.

Samen met een medium aan de slag
Omdat jij zo snel mogelijk van die duivelse stemmetjes af wilt en je al veel goede tips van een medium hebt gekregen, zoek je het medium weer op om samen met haar aan de slag te gaan de duivelse stemmetjes de baas te worden. Het medium geeft je een paar goed tips.
1. Laat onzekerheid je niet de baas worden
2. Voel welke emotie achter het duivelse stemmetje zit
3. Als je de emotie te pakken hebt, weet je waarom je de stemmetjes in je hoofd jou de baas laat zijn
4. Ga de achterliggende emotie analyseren en loslaten
5. Ga aan de slag met denken in positieve gedachten

Als je dit stappenplan volgt, kom jij snel van die duivelse stemmetjes af en hebben ze jou niet meer in je macht.

Liefdevolle groet, top medium Von mediums247.com