Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Datgene wat onbetaalbaar is zien we eerst niet

We zien wat we willen zien. We zien wat we willen hebben. We zien wat we meekrijgen, wat ze ons leren. We nemen dat over. Helaas is alles wat we zien doorspekt van een bepaalde waarde. Datgene wat onbetaalbaar is, zien we eerst niet en is eigenlijk het enige wat wel telt. Daar komen we op een gegeven moment allemaal een keer achter.

Nu geboren worden, betekent, meedraaien in een systeem waarin geld de drijfveer is. Waarin gezien worden, succesvol zijn, een label aanhangt, van jij mag er zijn. Maar niet iedereen is dit gegeven, zo ontstaat er een grote kloof, tussen diegenen die zichzelf wel op de voorgrond durven zetten en diegenen die liever op de achtergrond blijven.

Er is een grote misvatting in de tegenwoordige tijd waar het leven om moet draaien. Dit haalt ons weg uit de werkelijkheid. Weg uit de natuur, weg van onszelf. Het besef dat we moeten hebben waarom we hier op aarde zijn, wat het doel is van het leven dat ons is geschonken, raakt steeds verder op de achtergrond.

We zijn ons er niet meer van bewust dat de aarde onze voedingsbodem is om te leven. We zijn ons er niet meer van bewust dat we elkaar nodig hebben en hoe we daar invulling aan dienen te geven. We zijn niet meer verbonden, met de natuur, met onszelf, met anderen. We denken dat dat er wel is. We hebben veel vrienden op sociaal media. Zie wel eens profielen voorbijkomen van meer dan 700 vrienden. Dat zijn geen vrienden, het gaat om iets heel anders. Het opvullen van een leeg gat bij jezelf.

Dat lege gat ontstaat, omdat datgene wat onbetaalbaar is we eerst niet zien. We laten onze waarde eerst afhangen van anderen en van de dingen die we bezitten. Dat geeft ons geen vervulling. Ook niet die ruim 700 zogenaamde vrienden op Facebook.

Steeds verder raakt de mens verwijdert van zijn eigen kern. Niet meer wetende wat het doel is van zijn bestaan. Anderen nodig hebben om de verkeerde redenen. Er wordt ingegrepen, dat is het mooie, het universum roert zich, maar eigenlijk roep je het op jezelf af.

Zodanig dat ook jij, net als alle anderen die niet zien wat nou echt belangrijk is, door een diep dal moeten van zichzelf tegenkomen. Zich gaan afzetten van al die zogenaamde vrienden, omdat ze inzien dat die dat lege gat niet kunnen opvullen. Dat het allemaal maar schijn is en al die 700 Facebook vrienden met hetzelfde worstelen als waar ze nu zelf tegen aanlopen.

Een leeg doelloos leven, waarin iets ontbreekt, maar ze nog geen idee hebben wat. We zien de waarde nog niet van datgene wat onbetaalbaar is. Dat komt wel, het is namelijk de bedoeling dat iedereen die leeft, die waarde gaat zien van wat onbetaalbaar is.

Echte vriendschappen, een knuffel in plaats van een like op Facebook. Een avond doorbrengen in fijn gezelschap. Lachen tot je buik er van pijn doet. Iets voor een ander doen, zonder bijbedoelingen. Dat is er allemaal al wel, ook als je de waarde er nog niet van inziet, alleen je bent je er nog niet van bewust.

Om die reden moeten we eerst door pijn en verdriet heen. Lessen op ons pad krijgen om uiteindelijk in te gaan zien wat telt in het leven. Datgene wat niet te koop is, waar nooit een prijskaartje aan zal hangen. Gelukkig kunnen we in deze zware periode terugvallen op mediums en paragnosten van Mediumsenparagnosten. Die vangen ons op, geven ons antwoorden en inzichten.

Kijk om je heen, wat zie je. Zie je die vriendin die het moeilijk heeft en om die reden de afspraak afzegt, niet omdat ze jou niet meer leuk vindt. Zie je je partner die het wel goed meent, maar het op een andere manier doet, dan jij. Zomaar een andere manier van kijken, waardoor je gaat beseffen dat het leven niet in geld is uit te drukken.

Medium Yvonne
Mediumsenparagnosten
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.