Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

De ander is niet duidelijk

word daar zo onzeker van. Ik weet het niet meer hoor, verzucht een klant op de chat van Mediumsenparagnosten. De ene keer dan is het allemaal helemaal goed en de andere keer dan duikt ie weg,

wil hij de relatie verbreken en laat hij me gewoon zitten. Kun jij mij vertellen wat er toch aan de hand is.

Dat klinkt pittig ingewikkeld, chat ik terug. Daar kun je niet zoveel mee. Heb je een naam en een leeftijd van deze persoon, ga ik eens invoelen op zijn energie. De klant geeft de gegevens en ik krijg door met mijn heldervoelendheid dat er met deze man helemaal niet zoveel aan de hand is. Dat hij reageert op de energie van zijn partner. Die voelt onduidelijk en stressvol aan.

Ik geef haar dit door en ja, ze beaamt dit. En weet je hoe dit nou komt. Een vorige relatie, daarin ben ik zoveel pijn gedaan dat ik bang ben geworden om weer in een relatie te stappen. Heel logisch, het vertrouwen is weg. Maar ja, we willen toch weer dolgraag ons binden en hoe doe je dat dan als vorige relaties je nog voor de voeten lopen?

Zie je wat er gebeurt, jij bent niet duidelijk, dus hij wordt als vanzelf ook niet duidelijk. Daardoor ga jij je nog meer onttrekken aan het contact, want je bent al voorzichtig geworden. Je ziet het goed, geeft de klant aan, maar wat nu! Ik wil hem niet kwijt.

Dat is ook helemaal niet nodig, en je raakt hem ook niet kwijt. Het enige wat je moet gaan doen, is duidelijk zijn. Heb je hem al eens verteld waarom je voorzichtig bent en eerst de kat uit de boom wilt kijken? Dat je vorige relatie je heeft weggehaald bij je zelfvertrouwen. Nee, eigenlijk niet, ik doe stoer natuurlijk.

Zie je wat er gebeurt als je jezelf anders voordoet dan dat je bent? Dat dat ruis geeft op de lijn en de ander geen idee heeft wat jij nu wel en niet wilt en wie je echt bent? Dat kan zomaar, chat de klant terug.

Ik ga het anders aanpakken, want ik zie waar ik zelf de mist in ga. Ik ben het zelf die niet duidelijk is in wat ze wilt. Ineens voelt er door de chat een zeer krachtige energie. En ze geeft aan, het is eigenlijk heel erg logisch. Als ik niet duidelijk ben, is de ander dat ook niet.

En zo is het, geef ik als medium aan op de chat. Ze is blij met het consult, ze staat weer in haar kracht. Ze durft weer voor zichzelf te gaan staan.

Zolang we niet duidelijk zijn in wat we zelf willen, zullen diegenen om ons heen ook onduidelijk zijn. Ja, ik weet het nog niet hoor, ik laat het je nog wel weten. Nou misschien, bel je nog wel. Allemaal van die hele vage berichtjes waar je jezelf mee in de nesten werkt.

Door duidelijk te zijn in de communicatie, zul je zien, wordt het leven ineens een heel stuk aangenamer. Want jij geeft namelijk zelf dan heel goed aan wat jij gaat doen en daarmee zeg je ook wat jij wilt. De ander gaat dit overnemen en wordt op zijn beurt ook duidelijk. Het gevolg hiervan is, dat je groeit in je zelfvertrouwen. Dat wordt er door gesterkt en zo verdwijnt de onzekerheid.

Je zet, door duidelijk te zijn, de omstandigheden naar je eigen hand. De ander kan op zijn beurt aangeven het er niet mee eens te zijn, of het anders te willen. Dan er samen uitkomen, dan weet je wat je aan elkaar hebt.

Als je de ander onduidelijk vindt in zijn signalen, kijk dan eens welke signalen jijzelf uitzendt en hoe duidelijk jij bent.

Medium Von
 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem