De lenormandkaarten

Een van de meeste bekende kaarten zijn de lenormandkaarten. Veel mediums en paragnosten maker er gebruik van. Voor mij is de lenormandkaart de toren

op de een of andere manier een hele magische kaart. Uiteraard heeft deze kaart een officiële betekenis: “De toren is het teken Dat heil u tegenvloeit, indien er uit de wolken geen onweer boven broei.” Wat de kaart zegt is, bekijk eens vanuit een hoger perspectief naar je eigen leven, trek je eens tijdje terug en beschouw je leven eens vanaf het moment van geboorte tot nu. Ben je nog op de goede weg? Wellicht moet je ergens bijsturen. Of trek je een muur op voor je omgeving, wellicht vanuit angst en verbittering.

De kaarten die naast de toren liggen, als de kaarten zijn geschud en uitgelegd, bepalen ook mee hoe de toren geïnterpreteerd moeten worden uiteraard. Maar als we nu eens de toren beschouwen en bekijken vanuit ons leven hier. Dan zie ik de toren als een moment van bezinning. Een moment van bewust stilstaan bij je jezelf, je leven en bijsturen waar nodig. Je komt een paar maal in je leven terecht in de toren en dat voelt in het begin nooit fijn aan. Zeker als je gedwongen wordt er in terecht te komen, na een verbroken relatie bijvoorbeeld, waar jij niet voor hebt gekozen. Dan kan de toren heel eenzaam zijn en niet een fijne plek. Maar toch, naarmate de tijd vordert, begint zelfs de toren een plek te zijn waar je misschien nog wel even een tijdje zou willen blijven. Het is jouw plek geworden, een plek waarin je jezelf eerst niet zag staan en nu wel en je geholpen heeft om met heel veel kracht er nu uit te durven stappen om weer de wereld en je eigen leven te durven omarmen.

Een andere lenormandkaart waar ikzelf van gecharmeerd ben, is de slang. De slang staat voor gevaar en dat je ergens voor op moet passen. Vaak zie ik de slang als iets, dat op dat moment in mijzelf zit. In een onrustige tijd, waarin tegenslag is, gaan we angstig en onzeker worden. Dan neemt in feite de slang bezit van je en ben je zelf degene die het gevaar is. Je ontzegt jezelf namelijk eigenliefde en je laat je leiden door dingen buiten jezelf om. Zorg dus dat de slang nooit bezit van je neemt, wat er ook gebeurt in je leven. Wordt nooit de vijand van jezelf, dan wordt het leven zwaar, vermoeiend, en raakt de verbinding met jezelf weg.

Als laatste kaart van de lenormand noem ik de ooievaar, dit is een van de mooiste kaarten van de lenormandkaarten. De ooievaar staat voor wedergeboorte, voor een nieuw begin. En een paar keer in ons leven, staan we voor een nieuw begin. Je trouwdag bijvoorbeeld, is een nieuw begin, maar ook de geboorte van je kind. Een nieuwe baan, en helaas ook verdrietige gebeurtenissen, als het verlies van een dierbare, een scheiding. Telkens maak je dan een nieuw begin. Zit jij in zo’n fase van je leven en wil je weten wanneer er voor jouw een nieuw begin klaarligt? Kies dan voor een lenormandlegging door een gekwalificeerd medium of paragnost.

Wil jij wel eens een lenormandkaartlegging voor je laten leggen en weten wat ze jou te vertellen hebben? Kijk dan eens rond op de online chat website van www.mediumsenparagnosten.nl De mediums en paragnosten op deze website leggen met liefde voor jou de kaarten. Daarmee hoor je je verleden, het heden en neemt het medium je mee voor een kijkje in je toekomst. Uiteraard wil je wel een goede kaartlegging en geven ik je hierbij een paar tips. Medium Angel, een Top consulent legt voor jou heel graag de lenormandkaarten. Medium Micha is een top kaartlegster.

Laat jouw geheimen worden onthuld door een kaartlegging Mediums24/7. Hier vind je bekwame kaartleggers, die hun sporen in het spirituele allemaal hebben verdiend en zullen je niets op de mouw spelden.

Wil je van mij een legging, chat dan met Von op Mediums 24/7