Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

De lenormandkaarten

Een van de meeste bekende kaarten zijn de lenormandkaarten. Veel mediums en paragnosten maker er gebruik van. Voor mij is de lenormandkaart de toren

op de een of andere manier een hele magische kaart. Uiteraard heeft deze kaart een officiële betekenis: “De toren is het teken Dat heil u tegenvloeit, indien er uit de wolken geen onweer boven broei.” Wat de kaart zegt is, bekijk eens vanuit een hoger perspectief naar je eigen leven, trek je eens tijdje terug en beschouw je leven eens vanaf het moment van geboorte tot nu. Ben je nog op de goede weg? Wellicht moet je ergens bijsturen. Of trek je een muur op voor je omgeving, wellicht vanuit angst en verbittering.

De kaarten die naast de toren liggen, als de kaarten zijn geschud en uitgelegd, bepalen ook mee hoe de toren geïnterpreteerd moeten worden uiteraard. Maar als we nu eens de toren beschouwen en bekijken vanuit ons leven hier. Dan zie ik de toren als een moment van bezinning. Een moment van bewust stilstaan bij je jezelf, je leven en bijsturen waar nodig. Je komt een paar maal in je leven terecht in de toren en dat voelt in het begin nooit fijn aan. Zeker als je gedwongen wordt er in terecht te komen, na een verbroken relatie bijvoorbeeld, waar jij niet voor hebt gekozen. Dan kan de toren heel eenzaam zijn en niet een fijne plek. Maar toch, naarmate de tijd vordert, begint zelfs de toren een plek te zijn waar je misschien nog wel even een tijdje zou willen blijven. Het is jouw plek geworden, een plek waarin je jezelf eerst niet zag staan en nu wel en je geholpen heeft om met heel veel kracht er nu uit te durven stappen om weer de wereld en je eigen leven te durven omarmen.

Een andere lenormandkaart waar ikzelf van gecharmeerd ben, is de slang. De slang staat voor gevaar en dat je ergens voor op moet passen. Vaak zie ik de slang als iets, dat op dat moment in mijzelf zit. In een onrustige tijd, waarin tegenslag is, gaan we angstig en onzeker worden. Dan neemt in feite de slang bezit van je en ben je zelf degene die het gevaar is. Je ontzegt jezelf namelijk eigenliefde en je laat je leiden door dingen buiten jezelf om. Zorg dus dat de slang nooit bezit van je neemt, wat er ook gebeurt in je leven. Wordt nooit de vijand van jezelf, dan wordt het leven zwaar, vermoeiend, en raakt de verbinding met jezelf weg.

Als laatste kaart van de lenormand noem ik de ooievaar, dit is een van de mooiste kaarten van de lenormandkaarten. De ooievaar staat voor wedergeboorte, voor een nieuw begin. En een paar keer in ons leven, staan we voor een nieuw begin. Je trouwdag bijvoorbeeld, is een nieuw begin, maar ook de geboorte van je kind. Een nieuwe baan, en helaas ook verdrietige gebeurtenissen, als het verlies van een dierbare, een scheiding. Telkens maak je dan een nieuw begin. Zit jij in zo’n fase van je leven en wil je weten wanneer er voor jouw een nieuw begin klaarligt? Kies dan voor een lenormandlegging door een gekwalificeerd medium of paragnost.

Wil jij wel eens een lenormandkaartlegging voor je laten leggen en weten wat ze jou te vertellen hebben? Kijk dan eens rond op de online chat website van www.mediumsenparagnosten.nl De mediums en paragnosten op deze website leggen met liefde voor jou de kaarten. Daarmee hoor je je verleden, het heden en neemt het medium je mee voor een kijkje in je toekomst. Uiteraard wil je wel een goede kaartlegging en geven ik je hierbij een paar tips. Medium Angel, een Top consulent legt voor jou heel graag de lenormandkaarten. Medium Micha is een top kaartlegster.

Laat jouw geheimen worden onthuld door een kaartlegging Mediums24/7. Hier vind je bekwame kaartleggers, die hun sporen in het spirituele allemaal hebben verdiend en zullen je niets op de mouw spelden.

Wil je van mij een legging, chat dan met Von op Mediums 24/7
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.