Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

De mensheid vraagt om leugens

De mensheid vraagt om leugens

De mensheid vraagt om leugens. Zolang er mensen zijn, zijn er leugens. Niemand ligt al liegend in zijn wiegje. Leugenaars worden gemaakt. Dit is een harde uitspraak en dat realiseer ik mij, maar als een lichtwerker, werkzaam als medium, weet ik dat de mensheid geboren wordt uit puurheid uit liefde en niet geboren wordt om te liegen.

De mensheid vraagt om leugens. Zolang er mensen zijn, zijn er leugens. Niemand ligt al liegend in zijn wiegje. Leugenaars worden gemaakt. Dit is een harde uitspraak en dat realiseer ik mij, maar als een lichtwerker, werkzaam als medium, weet ik dat de mensheid geboren wordt uit puurheid uit liefde en niet geboren wordt om te liegen.

Wat is liegen en het vertellen van leugens? Waarom gaat het de een zo makkelijk af en zo makkelijk dat een ander die leugen gelooft! En de persoon die liegt, ook ze van zichzelf gelooft? Hier zit een hele filosofie achter, die ik jullie hier uit de doeken ga doen.

De titel van dit blog geeft het eigenlijk al heel goed weer, de mensheid vraagt om leugens en hoe gaat dat in zijn werk. Jouw opvoeding bepaalt voor een heel groot gedeelte jouw gedrag. Jouw gedrag leer je aan in je jongste jeugd. Zo tussen je vijfde en zevende levensjaar word je je bewust van alles om je heen. Je observeert, onbewust, je neemt over, onbewust en je doet wat anderen jou voorspiegelen.

Groei je op in een omgeving waarin alles tegen elkaar op een liefdevolle manier wordt gezegd en let op het woord alles, grote kans dat jij niet liegt. De sfeer is open, eerlijk en iedereen mag alles tegen elkaar zeggen, dat wordt van elkaar gerespecteerd. Als vanzelf ga je als volwassene zo verder in het leven. Groei je op in een omgeving die wel liefdevol is, maar niet alles naar elkaar wordt uitgesproken, dan ga je als vanzelf liegen. Het goede voorbeeld ontbreekt en ach waarom zou ik alles zeggen, dat duf ik niet, dan komt er ruzie, dan raak ik misschien mijn partner, het leven wat ik leid nu, kwijt. Dus zeggen we niets, maar zijn we zeer liefdevol naar de ander. Dit veroorzaakt liegen.

Groei je op in een omgeving die niet liefdevol is, is de conclusie snel getrokken, ook dan staat liegen op de loer. Je wilt je namelijk onttrekken aan dit liefdeloze leven en start met leugentjes om bestwil. En je zet dit vrolijk de rest van je leven door.

Zie je dat liegen en leugens vertellen de mensheid zelf om vraagt en dit al decennia lang! De spiegel die jou wordt voorgehouden als je klein bent, is er een van leugens, dus zo gek is het niet dat je gaat liegen.

Wat verstaan wij als mens onder liegen? Daar verstaan wij onder dat de ander de waarheid niet spreekt. Nadat je er achter komt dat iemand jou heeft voorgelogen, stort je wereld in. Vertrouwen is bats boem weg. Jij bent in alles zo eerlijk, jij bent in alles zo te vertrouwen, dit verdien je niet, zijn je gedachten. Je vraagt je af Waarom. Waarom overkomt mij dit. Waarom ik! Het zou zomaar eens kunnen zijn dat jij gevraagd hebt om deze leugens, omdat je zelf ook leugens laat zien.

Ben jij lief, aardig, heb je enorm veel begrip voor alles en met name voor diegenen die je dierbaar zijn. Sta je altijd voor iedereen klaar? Geef je pas een grens aan als het je aan de lippen staat? Geef je die grens aan als je zo boos bent, dat je het wel moet aangeven, die grens? Dan ben jij zelf ook een leugenaar. Je zegt namelijk overal Ja op, terwijl diep van binnen een stem Nee zegt, maar je doet het maar. Lach je overal bij, terwijl je diep van binnen je verdrietig voelt? Ben je een leugenaar. Zolang jij niet luistert naar je diepe binnenste, zolang jij tegenstrijdige acties uitvoert, zolang jij alleen maar begrip toont voor anderen, ben je een leugenaar. En vraag jij als mens zelf om voorgelogen te worden.

Pas als jij je innerlijke stem niet meer verloochent en daar naar gaat handelen, spreek je de waarheid, jouw waarheid. Zolang je dat niet doet, spreek jij leugens uit en krijg je ze terug. Snap je nu dat de mensheid zelf vraagt om leugens en jij daar hoogstwaarschijnlijk vrolijk aan mee doet. En zolang je dit doet, blijven mensen jou voorliegen. Wil jij af van liegende mensen om je heen! Spreek jouw waarheid uit en niet pas als je zo boos geworden bent, dat het er als een vulkaan uitkomt. Niet iets mooier maken dan het is. Want weet je, we praten niet met woorden, we praten met de energie die we uitstralen, dus als jij liegt door Ja te zeggen en Nee te bedoelen, weet de ander dat, maar zegt op zijn of haar beurt ook niets. Zo houden we de leugens in stand en krijgen we nooit wat wij zelf willen.

Het wordt ons zo geleerd hé, al generaties lang. Al generaties lang wordt ons vertelt, wees lief en aardig voor anderen en stel je nederig op. Het effect hiervan is, dat we als mens vragen om leugens. Laat dit een eye-opener voor je zijn. Ga voor eens en voor altijd jouw waarheid uitspreken, zodanig dat je de ander er geen pijn mee doet en hoe doe je dat! Door aan te geven wat een situatie met jou doet in plaats van te wijzen met je vinger dat de ander het niet goed doet. Wens je een hele fijne dag, zonder leugens en wil je er een keer over chatten met mij. Je vindt me op www.mediumsenparagnosten.nl Von
 

Medium Layla-Ki
Beschikbaar
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Beschikbaar
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Clarisa
In gesprek
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.