Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

De onderdrukking van de vrouw

Eeuwenlang is de kracht van de vrouw onderdrukt. Mannen waren bang voor deze kracht omdat de vrouwelijke kracht een scheppende kracht is. Je ziet haar in alles wat leeft terug en we zijn ontstaan uit die vrouwelijke kracht.

Eeuwenlang is de kracht van de vrouw onderdrukt.
Mannen waren bang voor deze kracht omdat de vrouwelijke kracht een scheppende kracht is.
Je ziet haar in alles wat leeft terug en we zijn ontstaan uit die vrouwelijke kracht.
Dat is waarom in vele landen vrouwen nog steeds worden onderdrukt door de mannen en in de mannen maatschappij worden vrouwen als gevaarlijk gezien.
Vrouwen kunnen ook heel wat ontketenen bij mannen en daarom worden ze nog steeds verplicht hun sluiers te dragen.
Waar zijn mannen angstig voor bij de vrouw? De vrouw kan harten openen en haar zachte kanten zijn altijd voelbaar.
Dat is waarom de vrouw zo aantrekkelijk is voor de man, maar kan ze ook zo angstig maken omdat ze zoveel macht kan uitoefenen op de man.

Als de man nu zijn vrouwelijke kant ook zou toelaten ‘’want uiteindelijk hebben mensen zowel een mannelijke als een vrouwelijke kant in zich’’ dan is die angst niet meer nodig.
Dat is dan een stuk bewustzijn wat zich mag gaan ontwikkelen. ‘’Je kunt het in diverse blogs lezen’’ dat het nu een zeer belangrijke tijd is om juist nu in je kracht te gaan staan.
Ratio en gevoel is in elk mens aanwezig ook de mannelijke en vrouwelijke kant is daardoor aanwezig.
In principe is het absoluut niet nodig om de vrouw te onderdrukken uit angst dat zij de sterkere zal zijn.
Maar de man weet intuïtief dat de vrouwelijke energie scheppend is en dat ze veel kan bereiken.
Dat is uiteindelijk ook de angst van mannen tegenover de vrouw en dat is de ware reden van hun angst., en daarom wordt de vrouw angstvallig kort gehouden.

Het DNA zit vol met angsten en dat is eeuwen en eeuwen aan de gang onder de mensen op aarde.
We zien door de eeuwen heen onderdrukking van de vrouwelijke krachten en dat vaak met grof geweld om de vrouw klein te houden.
Als mannen hun vrouwelijke krachten zouden laten ontwaken ‘’en dat lieve lezers kunnen jullie al in meerdere blogs lezen’’ dan zou er eindelijk de balans zijn die nodig is om elkaar volledig te accepteren en kan er harmonie zijn in relaties.
Weet je nog?, achter elke sterke man staat een vrouw, bv Jezus had zijn Maria Magdalena, Mandela had zijn Winnie, Napoleon had zijn Josephine, en Jozef had zijn Maria.
En elk mens heeft zijn beide kanten waardoor een mens in balans geen angsten hoeft te hebben.

De vrouwelijke kracht is aan het groeien op de aarde, het is voelbaar en juist zo voelbaar omdat we zien dat de tegenstellingen ook erg zichtbaar zijn geworden.
Er zijn helaas nog steeds mensen die in de angst meegaan.
Ergens ook wel logisch want angst zit in het menselijk DNA geprogrammeerd en wij zouden echt hard aan het werk moeten gaan om al die angst om te keren naar moed en liefde.
Het enige waardoor angst de rug gekeerd kan worden is door onszelf te realiseren dat alle angsten gemanipuleerd worden en wij de baas zijn over onze eigen gedachten.

De vrouwelijke kracht zit in alles en iedereen en het is van groot belang om de vrouw te zien in haar ware gedaante in plaats van wat ons altijd is voorgeschoteld vanuit de schaduwkant. De vrouw hoeft niet meer onderdrukt te worden uit angst. Maar de vrouw mag naar voren komen in haar ware gedaante.
En de man mag het vrouwelijke integreren in zijn wezen. Zo is de mens weer compleet en kunnen wij samen gaan hand in hand en het licht verder verspreiden ten einde het duister terug te dringen.
De ware essentie mag weer gevoeld worden zoals wij het duizenden jaren geleden hebben gekend in alle licht en liefde die maar wenselijk was.

Heb je het gevoel dat je ergens in vastloopt en of wil je hier eens met mij of de collega’s over praten dan ben je van harte welkom.

Hartegroet,
Lis  

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.