De voorjaarsschoonmaak

De voorjaarsschoonmaak. Als het zonnetje zich weer meer gaat laten zien, komen de knoppen aan de bomen, schieten de voorjaarsbloemen uit de grond en voelen we diep van binnen dat het tijd is om schoon te maken.

De voorjaarsschoonmaak. Als het zonnetje zich weer meer gaat laten zien, komen de knoppen aan de bomen, schieten de voorjaarsbloemen uit de grond en voelen we diep van binnen dat het tijd is om schoon te maken. Er is een nieuw begin en dat luiden we in met het opruimen van rommel. We nemen het huis onderhanden, we snoeien in de tuin. We veranderen hier en daar iets. Gooien iets weg, kopen iets nieuws en kijken blij verrukt als alles weer zijn nieuwe plek heeft gevonden en de vuilnisbak leeg is. Oude jurkjes verdwijnen uit de kast en de plek wordt ingenomen door nieuwe frisse kleuren.

Schoonmaak voor jezelf
Zo druk we kunnen zijn met het loslaten en vernieuwen van de dingen om ons heen. Zo star kunnen we zijn in het vasthouden van rommel in onszelf. Niemand die er bij stilstaat om ook een voorjaarsschoonmaak in zichzelf te houden, terwijl dit juist zo ongelooflijk nuttig zou kunnen zijn. In de loop der jaren kunnen we in onszelf een hoop opstapelen. Mensen die we zijn tegengekomen, ons hart aan hebben gegeven en maar moeilijk kunnen vergeten., nu ze geen deel meer uitmaken van ons leven. Zo makkelijk als we dingen kunnen weggooien en inruilen, zo moeilijk is het om mensen los te laten.

We hebben de mensen al losgelaten de emoties erbij niet
We hebben er geen erg in dat we rond blijven lopen met rommel in onszelf. We zijn er niet van bewust wat de impact is van de dingen die we elke dag meemaken en dat we dat niet als vanzelfsprekend moeten zien. Dat we elke dag in feite bij zouden moeten sturen. Even bewust bij stil te staan of er nog ergens in je lijf iets zit aan emoties, die je nog niet hebt losgelaten. Want al heb je al jaren geleden afscheid genomen van iemand en ben je er helemaal niet meer mee bezig. Er kan zomaar een moment zijn dat iets je triggert en de oude pijn zich weer laat zien.

We hebben de mens bij die emoties dan al wel losgelaten, de emoties hebben we nog niet opgeruimd. We hebben ze verstopt in onze ziel. Omdat het te veel pijn doet ze te willen zien en te doorleven en op te ruimen en los te laten.

Spirituele hulpverleners
Al richten de meeste mensen zich tot spirituele hulpverleners als er sprake is van panieksituaties en veel onzekerheden in het leven, zijn spirituele hulpverleners ook heel geschikt om te benaderen tijdens jouw voorjaarsschoonmaak. Chat dus gerust eens met een medium of helderziende, op www.mediumsenparagnosten.nl om te horen hoe of jij jezelf kunt verlossen van emoties die je vasthoudt.

De spirituele hulpverleners op deze website www.mediumsenparagnosten.nl zijn allen gescreend. Ze hebben dus hun sporen in het spirituele verdiend en zijn kanjers in schoonmaken. Niet met een emmer sop en een fles bleek, dat kunnen ze ook wel, maar daar kom jij niet voor. Ze helpen je wel met antwoorden en inzichten, hoe of je oude vastgeroeste emoties kunt loslaten en je jezelf van kunt bevrijden.

Vastgeroeste overtuigingen
Het zegt het al, de emoties die je niet hebt geuit, zitten in jouzelf vastgeroest. Wel zodanig dat je er naar bent gaan leven. Dat je jezelf ergens van hebt overtuigd. Dat je niet wijs genoeg bent, niet slim genoeg. Dat je niet geschikt bent voor een relatie. Dat alle mannen slecht zijn. Dat vrouwen zich niet willen en kunnen binden. Allemaal overtuigingen die jij jezelf hebt aangepraat en niet van loskomt. En je leven leidt dat je niet geeft wat je wenst.

Om die reden is chatten met een medium of paragnost op www.mediumsenparagnosten.nl absoluut een aanrader. Het voorjaar komt aan, reinig jezelf diep van binnen. Kijk samen met een medium diep in jouw ziel en durf los te laten.

Liefdevolle groet, Von mediumsenparagnosten.nl