Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

De wijsheid van het lichaam

De wijsheid van het lichaam

Het lichaam neemt een grote plaats in ons leven in. Als we elkaar ontmoeten en de vraag stellen ‘hoe gaat het met jou` dan reageren we meestal `gaat wel ik zit niet zo lekker in mijn vel`. De geest wil wel, maar het lichaam wil niet zo meewerken we moeten het maar accepteren.

Een teken dat mensen uitgaan van hun lichamelijke toestand bij het vaststellen van hun levensgeluk.
Pijn en vooral chronische pijnen kunnen een behoorlijk impact hebben op het leven.
Het lichaam laat zijn behoeften en verlangens zien aan ons, en de gevoeligheden en pijntjes zijn ons ook al op jonge leeftijd duidelijk. In tegenstelling tot gevoelens die zijn meestal niet direct zichtbaar, behalve de standaardgevoelens dan.

Boosheid en tranen als uiting van verdriet zijn de meer herkenbare dingen.
Maar andere gevoelstoestanden leg je niet zo makkelijk uit.
Dat is ook de reden dat veel mensen blijven lopen met onverwerkte problemen.
Hoe leg je uit wat je voelt als je er zelf niet altijd de vinger op kan leggen.
Dit is voor velen veel complexer en menigeen heeft er ook geen zin in om zich te verdiepen in de problemen van de ander dus houdt men zich in en krijg je meestal het antwoord ` goed hoor` met jou?
We worden ook niet opgevoed om onszelf te uiten .
Meestal is het ook nog zo dat als je jezelf uit, dat je dan jezelf moet vermannen ‘’we hebben allemaal wel eens een baaldag’’ `dit geeft ook niet echt de moed om een open boek te zijn naar anderen`.

Toch is het van groot belang om je geestelijke gesteldheid te delen en is het niet met je geliefden of vrienden dan is het toch goed om eens een op zoek te gaan naar een geschoold iemand. In een eerder blog gaf ik al aan dat lichaam en geest een zijn.
Als de geest overbelast raakt of overprikkelt dan uit zich dit in het lichaam.

Een voorbeeld: Een vrouw met een gezin en een zelfstandig werkend echtgenoot was werkzaam bij een bedrijf waar ze het niet naar haar zin had.
Zij zelf heeft ook nog een opstartend bedrijf maar ze moest toch nog bijwerken omdat haar bedrijf nog niet winstgevend was.
Elke dag ging ze met tegenzin naar haar werk, en werkte ook nog het huishouden af en de zorg voor de kinderen en haar eigen bedrijf.
Ze mopperde nooit, ging maar door, maar wel met grote tegenzin naar haar werk.
Met gevolg dat ze door haar ingehouden gevoelens migraine kreeg waar ze als het te erg werd de door haar arts voorgeschreven medicijnen voor innam.
Ook ontwikkelde ze meerdere kwaaltjes die ze afdeed als, er zijn meerdere mensen die zich niet zo fijn voelen.

Wat deze vrouw dus niet begreep is dat haar ingehouden gevoelens en emoties niet door haar geventileerd werden en daardoor op het lichaam werden geprojecteerd.
Negatieve of zware gedachten en of verdriet en pijn kunnen als ze niet worden uitgesproken en opgelost in het lichaam voor problemen zorgen.
Deze lichamelijke ongemakken kunnen een behoorlijk nare vorm aannemen.
Geest en lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zodoende kun je de intelligentie van het lichaam ook niet zomaar verwerpen.

Het lichaam geeft signalen en mensen zijn behoorlijk sterk op het lichaam gericht.
Dat blijkt wel uit de enorme hoeveelheid medicijnen die worden verstrekt door de zorgverleners.
Wat men niet ziet of wil zien, is waar de fysieke verschijnselen vandaan komen.
Je kan niet alles zomaar onderdrukken met medicijnen dat kan zelfs voor meer problemen zorgen dan je denkt. Kijk maar naar de vele bijwerkingen van medicijnen.

Pijn is altijd een signaal.

Voel je je rug tijdens het werken neem dan even rust ipv een pil.
Heb je last van hoofdpijn weet dan dat je een glas water kan drinken.
Te weinig vocht of een slecht geventileerde ruimte geeft ook hoofdpijn.
Buikklachten kunnen ontstaan door veel stress of door een verkeerd voedingspatroon.
Voetklachten kunnen ontstaan door te nauwe schoenen en of te hoge hakken en of een stoornis in het lichaam.
Wissel regelmatig van schoenen en verzorg je voeten goed omdat daar het hele lichaam in uit komt.
Te kort op de adem kan komen omdat iets je de adem beneemt, of omdat je heel erg moe bent. Je bloeddruk kan ook een oorzaak zijn en of luchtweg klachten door bv te veel zogenaamde parfum in huis zoals die ‘’verstikkende op den duur’’ luchtverfrissers die bronchitis veroorzaken ‘’vooral bij kinderen.

Je lichaam vertelt je door middel van signalen wat er gaande is. Luisteren naar je lichaam is niet onverstandig.
Op tijd je rust nemen en leren anders om te gaan met jezelf en je geestelijke klachten kan voor veel minder problemen zorgen op fysiek gebied.

Je hebt elke dag opnieuw de mogelijkheid om er iets aan te doen en je bewustzijn vergroten is al een heel bewuste stap de goede richting in.
Hou het goed met jezelf, je lichaam zal je dankbaar zijn.

Hartegroet,
Lis  

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56

Paragnost Shanti
In gesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Elise
In gesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching