Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

De wind mee in het leven is een keuze

Het lijkt vaak zo dat diegenen die de wind mee hebben, de mazzelaars zijn. Het gaat hun voor de wind. En toch, ook deze mensen hebben in hun leven het soms best zwaar, ze staan echter anders in het leven.

Leven dat het je voor de wind gaat, is een keuze. Deze mensen begrijpen dat met negatief denken en klagen, je nooit de wind in de zeilen zult hebben. Ze hebben zichzelf aangeleerd, bij alles wat ze overkomt, eerst naar zichzelf te kijken. Dat naar zichzelf kijken, heeft als voordeel, nooit iemand anders de schuld ergens van te geven.

Daardoor herstellen ze ook snel, ze willen vooruit, en lossen iets snel op. Dan kunnen ze verder. Ze begrijpen dat het leven ook zware tijden kent, die gaan ze niet uit de weg. Ze kunnen er op een emotioneel volwassen manier mee omgaan, dat is hun kracht.

Zo lijkt het voor de buitenwereld dat het deze mensen altijd voor de wind gaat, en zo ziet het er voor een ander ook uit, maar in de praktijk is dat niet zo. Vaak zijn het mensen die al veel in hun leven hebben meegemaakt. Erger kan het eigenlijk niet worden, en ze besluiten vanaf dat moment, de zonnige kant van het leven altijd te willen blijven zien.

Deze mensen maken dus echt een keuze om altijd te leven dat het glas half vol is in plaats van half leeg. Als hun iets overkomt, raken ze niet in paniek, ze nemen een beschouwende houding aan. Ze gaan op hun gemak er eens naar kijken in alle rust. Ze zijn zich er van bewust dat het leven nu eenmaal tegenslag kan geven. Voor hun is die tegenslag een kans, om het anders te gaan doen, om het beter te gaan doen.

Zo komen ze ook niet vaak echt in de problemen, deze zijn ze voor en ze steken hand in eigen boezem. Ze zullen dus nooit naar een ander kijken en zeggen, dit komt door jou. Als jij het anders had aangepakt, dan. Als iets verkeerd gaat, sturen ze direct bij. Hun hele houding is er op gericht om het leven voor hun te laten werken in plaats van andersom.

Angst kennen deze mensen niet, sterker nog, als ze die bij zichzelf ervaren, gaan ze er iets mee doen. Ze weten dat angst hun beperkt in hun dagelijks leven en ze zullen zich daar onder geen beding door laten leiden.

De buitenwereld kijkt soms met een jaloerse blijk naar deze mensen, ze zijn joviaal, open, hebben altijd tijd, maken met iedereen die ze tegenkomen een praatje, maken plezier. Ook geld is geen probleem, ze weten dat dat er altijd wel is, net of ze gouden vingers hebben.

En dan kijk jij er naar en dan denk je, hoe doen die mensen dit toch! Jij kan het ook, anders gaan denken, denken in overvloed en niet bang zijn. Durven, stappen zetten, niet op de bank thuis zitten afwachten op wie of wat dan ook. Verantwoording nemen voor je eigen leven, daar ligt de sleutel om de wind mee te krijgen in het leven.

Dan kan jou ook lukken, ja maar, kijk dat is het eerste wat je achter je moet laten, ja maar. Want daarmee ondermijn je direct je eigen gedachten. Je hebt makkelijk praten, waar begin ik, heb geen rooie cent. Waar een wil is, is een weg. Loslaten dat je geen rooie cent hebt, denk in overvloed, als je wilt dat het leven je voor de wind gaat, staat los van geld.

Het is een houding, een attitude, die doorzettingsvermogen kent, geloof in jezelf hebben, dat ook voor jou alles is weggelegd en dat is bij die mensen ook niet zomaar aan komen waaien. Ze hebben voor de juiste manier gekozen, de wind in de zeilen te laten komen.

Medium Yvonne
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.