Depressieve gevoelens

Ieder mens ontkomt er niet aan, zich af en toe depressief te voelen. Vaak hebben we deze gevoelens na een nare en drukke periode in ons leven

We hebben onszelf te kort gedaan, zonder dat we er bij stil stonden. We gingen door, wie weet moesten we wel, was er even helemaal geen keuze. Alhoewel je die altijd hebt. Maar daar is het nu te laat voor. De depressieve gevoelens overspoelen je en je weet je er geen raad mee.

Zijn het tijdelijke depressieve gevoelens dat kun je, als je er geen raad mee weet, gerust wenden tot een spirituele hulplijn. Hier vind je, naast mediums en paragnosten, astrologen en waarzeggers tegenwoordig ook coaches en counselors die zich gespecialiseerd hebben in depressie therapie, in stress counseling. Om je een tip te geven, kijk gerust eens rond op www.mediumsenparagnosten.nl.

Hoe voelen depressieve gevoelens
Wie weet voel je je niet goed en ben je je niet eens bewust dat er depressieve gevoelens spelen. Om je op weg te helpen, hierbij een aantal symptomen of klachten die zich voordoen bij depressieve gevoelens. Het kunnen zowel symptomen zijn van geestelijke als lichamelijke aard, die voor elk persoon verschillend kunnen zijn.

Symptomen die je kunt ervaren bij depressieve gevoelens
Het komt er op neer dat je je somber voelt, vermoeid, nergens zin in te hebben. Alles je even te veel is. Het ontbreekt je aan energie. Niets kan je aandacht vasthouden. Je ervaart een leeg gevoel en vind jezelf niet veel meer waard.

Wat je ook kunt ervaren, is dat je geen zin hebt in jezelf goed te verzorgen. Je voelt geen honger en ook op dat vlak laat je steken vallen. Is toch allemaal niet meer belangrijk, denk je. Je kunt pijn in je rug hebben, een druk op je borst, hoofdpijn. Je duizelig voelen en handen die trillen.

Behoefte aan ondersteuning
Als je dit bij jezelf ervaart, is niet het eerste wat je bedenkt dat jij iets moet doen. Je hebt juist helemaal geen zin om meer iets te doen. En het idee al, hulp in te schakelen en jezelf naar een therapeut te slepen, maakt je al vermoeid.

Gevoelens van depressiviteit mogen er zijn
Net zoals er gevoelens van vreugde zijn, je uitbundig voelen, opgelaten van blijdschap, zo natuurlijk is het om je depressief te voelen. Alleen ervaart de mens uiteraard blijdschap als een veel fijner er aangenamer gevoel dan depressieve gevoelens. Maar door te accepteren dat ze er mogen zijn, help je jezelf al een heel eind op weg, om er van af te komen. En met hulp er bij, die liefdevol en begripvol is, ga je je al snel weer beter voelen.

Mediums zijn ook hulpverleners
We denken bij depressieve gevoelens niet zo snel aan contact opnemen met een spirituele hulplijn en toch, ik raad het je zeker aan. Veel mediums hebben naast hun mediumschap tegenwoordig een andere specialisatie. Want alleen de kaarten leggen voor een cliënt die contact zoekt, daar weet een medium van, daar help ik de cliënt niet mee.

Om die reden zijn lijnhouders van spirituele hulplijnen zeker blij met mediums die aan de slag willen op hun spirituele hulplijn met hun spirituele gaven en hun specialisatie. Kijk maar eens rond op www.mediumsenparagnosten.nl. Dan zie je voor jezelf waarin mediums nog meer in gespecialiseerd zijn en dat had jij niet gedacht. Zo is hulp voor jou dichtbij.

Wend je dus gerust bij depressieve gevoelens tot een medium, een depressietherapeut of stress counselor op www.mediumsenparagnosten.nl. Die kan je zeker verder helpen bij jouw klachten en je de spirit geven om de zonnige kant van het leven weer te gaan zien. Blijf er nooit mee rondlopen, dan wordt het van kwaad tot erger. Bel of chat vanuit huis, misschien wel je bed met een medium die jou kan bijstaan om je weer lekker in het leven te laten staan.

Liefdevolle groet Top medium Von mediums en paragnosten.nl