Een dienst in het teken van liefde

Ik logde in op het grote universele netwerk en stemde af op mijn gidsen. Ze waren blij mij te spreken. Ze leken, rustig, maar blij en ik voelde energie. Heel veel liefdesenergie. Ik werd er warm en blij van en bedankte hen. Ik vroeg om bescherming en mijn beschermengel verscheen.

Ik logde in op het grote universele netwerk en stemde af op mijn gidsen. Ze waren blij mij te spreken. Ze leken, rustig, maar blij en ik voelde energie. Heel veel liefdesenergie. Ik werd er warm en blij van en bedankte hen. Ik vroeg om bescherming en mijn beschermengel verscheen. Eerst was het een hele poos stil. Chila meldde zich een jong meisje die een vraag had over haar overleden oma. Onmiddellijk reageerden mijn gidsen en oma verscheen. Oma voelde warm en liefdevol en de boodschap voor Chila was dat oma was overgekomen aan gene zijde en over haar zou waken. Ze hoefde maar aan oma te denken en oma zou er zijn. Dat zou dan wel vaak gebeuren antwoordde Chila met een snik in haar stem. Oma glimlachte en stroomde over van liefde.

Opnieuw doorstroomde er een golf van liefde de kamer. Oma vertrok en Chila hing op. Het was meteen weer raak. Nieuwe beller. Marjolein een dame van middelbare leeftijd had een vraag over haar kleinzoon. Hij leek altijd het buitenbeentje op school en was erg verlegen en timide. Hij had vaak allergische reacties en leek erg gevoelig voor sferen. Hij liet zich snel overhalen tot dingen die hij eigenlijk achteraf liever niet had gewild. Daardoor kwam hij soms ook in de problemen. Ik voelde in op de kleinzoon en ontdekte dat de kleinzoon een nieuwetijdskind was. Hij was intuitief en heldervoelend. Hij was spiritueel ingesteld en leefde erg nederig. Hij was dienstbaar zonder te weten waarom en waaraan. Het kind leek over te stromen van liefde. Ik ging dieper invoelen op dit bijzondere jongetje en ontdekte al snel dat er vele gidsen en engelen klaarstonden om hem te helpen. Dat was bijzonder, dat betekende iets. Het betekende dat hij een taak had, een roeping. Ik besloot de kaarten te leggen. Ik schudde de kaarten en op het stopteken van de oma hield ik op met schudden. Ik legde de kaarten en spreidde ze in een vierkant. In het heden was de jongen stabiel maar teruggetrokken en in het verleden een buitenbeentje. Ik zag voor deze jongen mooie dingen komen, als een lichtwerker. Zijn licht was dan ook stralend. Helaas weten we als lichtwerkers dat dit pad niet over rozen gaat. Het is een pad van werken aan jezelf. Van vallen en weer opstaan en van je gevoel volgen. Oma zou vermoedelijk nog vaak aan de lijn hangen om raad en daad, maar dat was volstrekt geen probleem. Daar zijn wij lichtwerkers voor.

Na afloop van de legging gaf ik oma nog wat adviezen over bescherming, over aarding en over begeleiding door een van onze consulenten met een eigen praktijk of eventueel telefonisch voor deze jonge jongen. Oma was tevreden met wat ze gehoord had en voldaan. We legden neer na elkaar licht en liefde te hebben gewenst en ik voelde een zucht van verlichting door de woonkamer gaan. Ik had niet eens gemerkt dat mijn gidsen hun adem in gehouden hadden. Blijkbaar was het wel een cruciaal moment geweest voor deze jongen.

Een paar momenten later belde er een dame die niet zeker was van haar relatie. Was deze jongen wat ze wilde of was er nog meer onder de zon. Ze had geen idee of hij de ware was en wilde hierover graag een kaartlegging. Alvorens ik de legging startte vroeg ik haar naar twijfels. Ik vermoedde dat deze niet de jongeman betrof maar haarzelf. Ik legde de kaarten en zag al vrij snel de twijfel liggen. Inderdaad bij de dame. Toen ik deze benoemde werd ze in eerste instantie boos. Hoe durfde ik dat te zeggen. Ik bleef bij mezelf en vertelde haar dat ik niet de kaarten legde maar zij deze met haar energie stuurde en dat het proces dat ik volgde niet mijn eigen proces maar dat van haar was. En als dat volgens haar niet klopte mocht ze wat mij betreft iemand anders bellen voor een andere legging maar mijn legging is zoals hij is. De dame was even stil en vertelde toen dat het klopte. Ze twijfelde aan de gevoelens die zij voor hem had omdat hij niet zo populair was. Niet op school en niet in de buurt. Ik vroeg haar waarom ze dat erg vond. Zij was wel heel populair en haar vriendinnen maakten hem belachelijk. Ik praatte met haar over liefde, over karakter en over de meningen van andere mensen. Ik vertelde haar dat als zij de mening van andere mensen liet gelden ze nooit echt gelukkig zou zijn. Ik vertelde haar mijn levenswijsheid en leerde haar vertrouwen op haar eigen intuitie. Mijn gidsen glimlachten opnieuw. Blijkbaar was het toch weer de juiste toon. Werken op een bellijn is nooit echt saai. Het brengt verschillende situaties en verschillende mensen op je pad en wat je aantreft, wel dat weet je nooit. De rest van de avond verliep rustig. Alles stond in het teken van liefde. Universele liefde. Het stroomde over van licht in mijn kamer en mijn hart was vandaag heerlijk verwarmd.