Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Een mooi wereld begint bij jezelf

Een mooi wereld begint bij jezelf

Mopperende mensen die alles en iedereen veroordelen en niemand echt in hun waarde laten zijn elke dag wel te zien en te beluisteren via de soc media kanalen.

Waarom het eigenlijk sociaal media heet is mij ook een raadsel want er is niets sociaals aan.
En zie je wat er gebeurt nu? Ook ik oordeel ergens over en doe dat eigenlijk ook meerdere malen per dag.
Een oordeel is namelijk heel gauw geveld, omdat iedereen wel iets te zeggen heeft over een ander of over een situatie.
Ik ben daar eerlijk in naar mijzelf en daardoor zie en voel ik meteen dat ik beter alleen maar kan luisteren en observeren wat er gaande is.
Anders is het als het jou diep treft dan kan het je zo enorm raken als er onrecht aan dieren wordt gedaan. Dan kan ik eigenlijk beter een straatje om gaan want dan kan ik die persoon persoonlijk de nek omdraaien.

Ik realiseer mij dat er in ieder mens een behoorlijke schaduwkant zit of je nu spiritueel bezig bent of bewustzijnswerker bent of werkt vanuit liefde en licht.
Daarmee niemand uitgezonderd omdat je alleen maar die kant kan belichten als je ermee wordt geconfronteerd, en ook ik heb daar lang over gedaan om mijn eigen schaduwkant te willen zien. Groei leert dat niets bestaat zonder het ander.

Daarom zeggen veel yogi’s en of boeddhisten dat je jezelf van de buitenwereld zou mogen afsluiten zodat je niet ontkracht wordt en daardoor in je goede energie kan blijven.
Door de confrontatie met de buitenwereld en de trivialiteiten om ons heen kun je inderdaad uit je goede energie gehaald worden maar dat is inherent aan het leven.
Je kan je niet helemaal afsluiten, dat is nu juist de trigger voor ons allemaal.
We hebben nu eenmaal met die buitenwereld te maken en we kunnen daar niet omheen.
Juist als we onszelf helemaal afsluiten zijn we extra kwetsbaar in de buitenwereld.
En alles wat naar binnen wil dringen in ons fijnstoffelijk lichaam zoekt zich een weg naar binnen in ons systeem.
Hoe?, doordat je dan een muurtje om je heen bouwt en dat schild moet laten zakken als je bv geconfronteerd wordt met externe factoren die je dusdanig van streek brengen dat je totaal van slag bent.

Er is teveel in onze wereld aan geluid ‘’lees overlast’’, aan drukte, aan sociale controle, aan hokjesgeest, aan bemoeizucht van de maatschappij, aan haatdragende jaloerse geesten die allemaal wel iets te zeggen hebben over jou als individu, tenminste dat denkt men.
Wat gebeurt er nu als je jezelf helemaal afsluit?, dan neem je geen deel meer aan de maatschappij en denk je dat je veilig bent binnen je eigen fort.
Wat gebeurt er als je toch die maatschappij in moet?
Dan wordt je overweldigd door alle indrukken waar je jezelf nu juist tegen probeert te beschermen.
En dan voel je jezelf leeg gezogen en heb je dagen nodig om te herstellen.

Ook ik heb dergelijke indrukken maar al te vaak ondervonden. Gevoelig voor lawaai, chemische geuren en dat zijn er nogal wat was mijn leefwereld wel erg klein geworden.
En aangezien alles alleen maar erger aan het worden is ook qua verstorende energie is het wel belangrijk om er iets aan te doen.
Wat kun je doen aan jezelf als je overweldigd wordt door de buitenwereld?
Eerst en vooral je rust proberen te bewaren en heel goed kijken en voelen wat je nodig hebt voor jezelf. Ieder vogeltje klinkt zoals het gebekt is dus voor iedereen is dit anders.

Zorg voor rustpauzes gedurende je dag en maak een begin om je energie te kanaliseren zodat je beter bestand bent tegen externe invloeden.
Jaren geleden ben ikzelf begonnen met Chi Neng Qigong een Chinese bewegingsleer die zowel de geest als het lichaam gezond houdt.
Dit heeft mij veel gebracht en houdt absoluut de rust in lichaam en geest.
Je kan ook yoga gaan doen of een meditatie cursus waar je jezelf goed bij voelt dat is ieder voor zich.

Zodra je bezig bent met de aandacht te focussen op je geest en lichaam voel je al een verandering optreden, en dat kan het begin zijn van de verandering die je nodig hebt.
Zo kun je een krachtig energieveld opbouwen rondom jezelf zodat je beschermd bent tegen alle invloeden van buiten.
Elke dag oefenen spreekt vanzelf, en het is superbelangrijk dat je je levensstijl ook aanpakt.
Het is niet zo dat je er alleen met oefeningen komt, maar kijk ook eens naar je gedachten. Er gaat nogal wat door ons hoofd gedurende de dag en daardoor kunnen we onszelf ook flink vermoeien.

Als je leert relativeren in alles wat je doet, hoort of ziet, dan blijft er van het onderwerp meestal niet zo veel meer over.
Dit kun je leren door niet meteen te reageren op iets maar eerst eens tot 10 te tellen . Vreemd misschien maar het helpt wel.
Dat je je eigen wereld mooier kan maken is een zekerheid.
Door vandaag nog te beginnen met kleine veranderingen aan te brengen in je leven zal je zien en voelen dat je veel beter bestand bent tegen de buitenwereld en kleur je je eigen leven zoveel mooier in.

En dat is toch wat we eigenlijk allemaal willen?

Ik wens je veel succes.

Hartegroet,
Lis
 

Medium Daniël
Beschikbaar
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Maria
In gesprek
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Christel
In gesprek
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
In gesprek
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Jeanette
In gesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching