Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Emotionele onmacht

Elke chat, elk telefoontje dat iemand pleegt met een spirituele hulpverlener, zijnde een medium, een paragnost, een healer, een waarzegger, daarin speelt emotionele onmacht een rol. Onmachtig om de eigen emoties op een juiste manier te reguleren. Is niet erg, gelukkig zijn spirituele hulpverleners hier voor, alleen wel goed om te weten.

Vanuit emotionele onmacht stoppen we met praten naar een ander. We blokkeren een ander op wapp, of alle andere sociaal media. We beginnen ruzie te maken vanuit emotionele onmacht. We krijgen er meningsverschillen door. Alles wat je maar kunt bedenken waardoor een contact niet loopt zoals het zou horen, komt voort uit emotionele onmacht.

Onmachtig om emoties te reguleren, wat houdt dat in. Je voelt iets, als een flits, dan is dat weg maar er blijft wel een gevoel hangen. Dat is dan vaak boosheid, een irritatie, je aangevallen voelen, en daar vervolgens niet niets mee doen.

De emotie die je in een flits ervaart, daar doe je niets mee. Je bent onmachtig de emotie te benoemen, in woorden om te zetten. Dus gaan we ons anders gedragen. We trekken ons terug uit een contact. We gaan in onszelf de ander veroordelen. We zijn onmachtig om de ander aan te geven wat zijn of haar gedrag met ons doet.

We zijn zelf zo onmachtig dat we niet eens er bij stilstaan dat het iets met ons doet. Nee het is de ander die het allemaal veroorzaakt en voila, de strijd is geboren. De ruzie gaat van start. De scheldwoorden vliegen om elkaars oren. Het zal weer weer aan mij liggen, dat ligt het altijd. Ik ga wel weer, want ik zie de bui al hangen. Ga je gang, ik ben er klaar mee. Dat kunnen we wel uitbrengen, maar wat er nu precies diep van binnen gebeurt, welke emotie er nu opspeelt, dat vertellen, nee.

Onmachtig om emoties te benoemen en ze dus ook niet te reguleren, laat staan ze te uiten. Als medium krijg je veel vragen over de liefde. Er speelt iets in een relatie en kan al zover geëscaleerd zijn, dat de deur is dichtgegooid. Dat is niet wat we willen, maar we zijn onmachtig om het gesprek op een volwassen en fijne manier samen te voeren.

Wat er dan aan de hand is, is vaak iets heel anders, dan beiden zien. Laten we aan de hand van een voorbeeld kijken. Ze zijn samen, maar inmiddels ook al een paar keer uit elkaar gegaan, In die tussentijd vliegt hij naar zijn ex. Ze wil dat hij het contact verbreekt met de ex, dan kunnen zij samen verder.

Wat zij ziet is dat het om de ex van deze man gaat, dat is in haar ogen het kwaad en om die reden vraagt ze hem te stoppen met het contact. Op zijn beurt voelt hij zich aangevallen en wil zich niet laten betuttelen en verbreekt dan weer de relatie. Hij vindt dat hij dit mag doen en ziet er totaal niets verkeerd in. Vervolgens zoeken ze elkaar weer op, zijn ze weer een tijdje samen en ontstaat er weer emotionele onmacht.

Dat ze dit niet volhoudt en door de hele situatie op eieren aan het lopen is, lijkt mij als medium logisch. Dat datgene wat zij ziet als oorzaak, is de hele oorzaak niet. De oorzaak ligt bij hunzelf.

Wat is de oorzaak? Emotionele onmacht. Als ik als medium aan haar vraag wat deze situatie met haar doet, geeft ze aan, ik word er onzeker van, voel mij er verdrietig bij en hij wil maar niet begrijpen dat hij het anders moet doen. Is dit nou echt wat er aan de hand is, of is er iets heel anders aan de hand?

Er is iets heel anders aan de hand. Als medium geef ik aan, dat zij haar emoties niet goed voelt en kan verwoorden. Haar emoties geven aan: Ik voel mij niet gezien, ik voel mij niet belangrijk. Want zodra we ruzie hebben, rent hij naar zijn ex. Net alsof beiden een bank zijn en de ene keer slaapt die op de ene en de andere keer op de andere, net zoals het uitkomt. Dat klopt zegt ze, dat is wat ik voel. Juist geef ik aan, zie je dat het niets te maken heeft met de ex. Ze ziet het in.

Dan kijken we nu naar hem. Wat is zijn aandeel in het geheel. Hij weet niet wat echte liefde is, als er maar iemand is. Hij zal om die reden je dus nooit datgene kunnen geven wat jij verdient. Hij snapt werkelijk niet wat hij je aandoet. Hij ziet alleen maar in jou een moeder die hem ernstig toespreekt en dwars gaat liggen.

Op deze manier komen jullie nooit uit deze impasse. Mooi zegt ze, ik heb al een wapp voor hem klaar staan. Mag ik hem je voorlezen. Je hebt mijn leven kapot gemaakt, je bent liever bij je ex dan bij mij. Ze wil doorgaan, ik onderbreek haar. Wat denk je dat er gebeurt als je dit opstuurt. Even los van het feit dat je zoiets niet via wapp doet. Nee, dat is inderdaad niet handig.

Wat doet dat met hem, bij wie leg je de schuld neer en naar wie wijs je? Naar hem, je zegt toch zelf dat hij mij als een bank ziet. Dat klopt, alleen als jij zo een bericht binnen krijgt en alle vingers naar jou wijzen. Wat doe je dan. Dan denk ik bekijk het maar!

Kijk, wijzen naar de ander, laat je weer emotionele onmacht zien. Laat je emotie zien, wat deze situatie met jou doet. Ik voel mij in deze relatie niet gezien. Ik voel mij net een bank in huis. Ik wil dolgraag een relatie, alleen wel dat ik belangrijk ben en dat ook voel. Woww, zegt ze, ja dan geef ik exact mijn emoties weer.

Zie je waar we de mist in gaan, emotionele onmacht. Niet bij machte zijn onze emoties te voelen en in woorden uit te drukken. Om zo een hoop ellende, ruzies en verbroken relaties te voorkomen.

Medium Von
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.