Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Gelukkig zijn is een voorrecht

Hoe voel je je? Gelukkig, niet gelukkig, tevreden of juist ontevreden? Vind je dat jij meer verdient dan er is? Heb je het idee dat anderen jou dwars zitten, het niet goed met je menen, je altijd belazeren?

Ben je er wel eens klaar mee, met dit leven dat in jouw ogen alleen maar bestaat uit, hard werken, geld verdienen, naar huis, daar alle beslommeringen regelen en je tot de ontdekking komt dat je in een hele week zo’n 8 uur voor jezelf hebt!

Ja, je hebt dat rekensommetje een keer gemaakt en toen dacht je van, is dit het nu! Wil ik zo oud worden? Wie heeft dit in hemelsnaam verzonnen? Wij, de mens.

En dan roepen ze allemaal, je moet gelukkig zijn. Wat gelukkig zijn? Hoe moet ik dat voelen dan, als ik alleen maar verplichtingen heb. Heb ik dan niet het recht om gelukkig te zijn? Dat heb je zeker en inderdaad het leven dat de mens voor zichzelf gecreëerd heeft, is het knap lastig ook nog ergens het geluk te vinden. De een vindt het in geld, de ander vindt het in verzorgen van anderen. Die vindt het door zo min mogelijk te werken en heel zuinig te leven. Allemaal zijn we op onze eigen manier bezig, een soort van balans te vinden dat we toch op een bepaalde manier gelukkig zijn.

Als je op je geluk een rekensommetje gaat loslaten, dan kun je zeer bedrogen uitkomen. Als jouw geluk alleen afhangt van de uurtjes die niet volgepropt zijn met een activiteit, ja dan geef je jezelf op de geluksschaal een schamele 4 misschien en vind je die nog aan de hoge kant. Als je dan je leven overziet en erachter komt dat je niet gelukkig bent en wel vindt dat je er recht op hebt, wat zou je dan kunnen doen?

Dan kun je overal tegenaan gaan lopen schoppen, klagen dat de mens moet werken, alleen is dat de oplossing? Nee, dan verandert er niets, sterker nog je wordt nog ongelukkiger. Waar ligt dan de oplossing, want er onderuit komen dat een dag geen werk kent, is nog niemand gelukt. Dat moeten we er op de koop toe bij nemen.

Het is de manier waarop jij aankijkt tegen het geluk. Geluk haal je niet alleen uit de uren die je voor jezelf hebt. Die haal je ook uit het werk wat je doet, die haal je ook uit er voor anderen zijn. Alleen alles met mate en in balans, en daar moet elk mens zelf voor zorgen.

Dat als jij je niet gelukkig voelt, heb je dan al wel eens gekeken of het werk je wel voldoening geeft? Heb je gekeken of je misschien te veel voor anderen doet en dat je ook best een keer nee mag zeggen? Dat je op deze manier jouw leven invult met aan de ene kant een aantal verplichtingen maar die wel met plezier doet en aan de andere kant je eigen tijd hebt die je geheel naar eigen wens kunt invullen.

Want je zal ze de kost moeten geven die veel vrije tijd hebben en ook niet gelukkig zijn. Geluk zit hem dus niet in niets doen, geluk zit hem in de dingen doen die jou geluk geven. Veel mensen hangen aan gelukkig zijn een verkeerd beeld. Ja, we kunnen wel eens verzuchten dat we het te druk hebben en geen tijd. Dan loopt er ineens heel veel tegelijk, maar wie is dan de kapitein? Jij, wie kan daarin bijsturen, jij en zo bewaak je je geluk, waar ieder mens recht op heeft.

En weet je, een mens wordt gelukkig van dingen doen, als die maar de dingen doet die hij zelf wilt doen. Zie je dat dat je geluk gaat geven. Samen met een medium of paragnost eens kijken naar jouw leven, is een goede zaak. Die kunnen je helpen inzicht te krijgen in je eigen leven. Ze helpen je er zodanig bij dat jij gaat bijsturen waar nodig. Dat je misschien ander werk gaat zoeken, omdat je inziet dat je op de verkeerde plek zit en het tijd is voor verandering.

Durf de veranderingen in je leven door te voeren om gelukkig te zijn en te blijven.

Medium Von
 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.