Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Getraumatiseerd hoe verder

Dat de mens in zijn leven veel meemaakt, is een gegeven. De een kan beter omgaan met wat hem overkomt, dan de ander. Dit heeft te maken met de basis die is gelegd in je jeugd.

Als de basis geen liefde kende en om die reden jij je niet veilig voelde, ben je angstig geworden, onzeker en dat alles heeft zijn invloed op hoe jij in het leven staat.

Zo kan je zomaar rondlopen met een trauma, die je al op hebt gedaan als klein kind en er geen weet van hebt, dat je destijds getraumatiseerd bent geraakt. Daarnaast zijn we ons wel bewust van opgelopen trauma’s en die verwerken, en dat is heel zwaar.

Als het goed is heb je hulp gezocht en word je begeleid door liefdevolle hulpverleners, die jou begeleiden weer in je kracht te komen te staan. Het kan zomaar zijn dat je af en toe de behoefte voelt aan een luisterend oor, dat je bij iemand je verhaal kwijt kunt, dat je je gehoord voelt en dat kan op de luisterlijn www.luisterconsulenten.nl.

Hier vind je consulenten die begripvol naar jou luisteren, die je ook tips en advies kunnen meegeven. Die altijd voor je klaarstaan, die ook veel afweten van trauma’s en je dus kunnen ondersteunen in het proces van zelfheling.

Rond blijven lopen, zonder iemand die je helpt, er voor je is, dat is zwaar. Ook jij verdient een fijn en gelukkig leven en een luisterconsulent kan je een zetje in de goede richting geven. Elk mens verdient een veilige haven, een haven van waaruit hij zijn leven vorm kan geven. Zonder die veiligheid, kan de mens bijna niet functioneren.

Dan is die bang en kan zo angstig zijn voor alles, dat die zich het liefste afsluit, hierdoor kan je je weer eenzaam en alleen gaan voelen. Ook dan staan de luister consulenten voor je klaar. Ze luisteren aandachtig naar je verhaal. Ze zullen je niet veroordelen, ze begrijpen heel goed waar jij vandaan komt, ze hebben begrip voor je. Ze kunnen je ondersteunen in je proces het trauma te verwerken, dat jij je op een gegeven moment weer krachtig genoeg voelt, dingen te durven te gaan ondernemen.

Kleine stapjes te zetten, waarbij je hand op afstand wordt vastgehouden door een online luisterconsulent, die jij zorgvuldig hebt uitgekozen, waar je je veilig en vertrouwt bij voelt. Je zult veel hebben aan de chat of bel gesprekken met een luisterconsulent. Ze zijn er in getraind om jou op de juiste manier te woord te staan.

Ze zullen er voor zorgen dat je angsten zullen gaan afnemen, ze zullen er voor zorgen dat je je minder gestrest voelt. Ze zullen jouw successen met je delen, die jij hebt bereikt! Ze zullen je daarvoor complimenten geven en dat alles bij elkaar, gaat er voor zorgen, dat jij uit de diepe tunnel kunt krabbelen, omhoog, naar een plek waar jij je veilig voelt. In Jezelf!

Getraumatiseerd, en je weet niet hoe verder, begin met een online consult met een van de luisterconsulenten, dat gaat je al heel veel kracht geven en ze zullen niet schromen je ook oplossingen te geven, welke therapie het beste bij je past en wie weet, kunnen zijn zelf als coach, counselor of therapeut iets voor je betekenen.

Dan kun je het eerst op veilige afstand proberen door telefonisch of chatcontact en als je je vertrouwt voelt, als het veilig voelt aan de slag gaan met behandelingen om het trauma te verwerken.

Het team van Luisterconsulenten staat voor je klaar!
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.