Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Het boemerang effect

Het boemerang effect. Iedereen kent ze, een boemerang en als je een goeie hebt, doet hij uitstekend zijn werk. Je gooit hem weg en na een paar indrukwekkende draaiingen, vang je hem zelf weer op.

Het boemerang effect. Iedereen kent ze, een boemerang en als je een goeie hebt, doet hij uitstekend zijn werk. Je gooit hem weg en na een paar indrukwekkende draaiingen, vang je hem zelf weer op. Wie heeft er vroeger niet mee gespeeld en koopt hem nu voor zijn kinderen?

Een boemerang komt dus altijd weer bij je terug en is een hele mooie weerspiegeling van het leven zelf. Ik zal je het uitleggen. Wat ik een ander niet gun, gun ik mijzelf ook niet, dit is een voorbeeld van een boemerang effect. Als ik geen respect krijg van de mensen om mij heen, ontbreekt het bij mijzelf aan zelfrespect. Als ik geen vertrouwen heb in mijzelf, heb ik ook geen vertrouwen in anderen en zij niet in mij.

Zo zie je dat het leven werkt als een boemerang. Is jouw leven op dit moment niet zoals jij het graag zou willen, realiseer je dan dat datgene wat jij de wereld geeft, als een boemerang naar je wordt teruggeworpen. Laat ik een voorbeeld geven. Een vrouw die van zichzelf vindt dat ze voor iedereen klaar staat, met iedereen het beste voor heeft en van vriendinnen de kous telkens op de kop krijgt. Er zelfs een van haar vriendinnen letterlijk tegen haar heeft gezegd, dat ze niet mee mag, omdat ze in alles de boventoon wilt voeren. Nou ja, zeg, dat was wel een druppel hoor. Die vriendin die hoef ik niet meer. Zo mag ze bij bepaalde activiteiten niet mee, ze wordt genegeerd en ze voelt zich daar heel boos over. Ik ben er altijd voor hun en naar mij toe doen ze onaardig en respecteren ze mij niet.
Dit is een boemerang effect.

Wat doen we in zulke situaties? We stoten die hele vriendenkring af, kunnen wat ons betreft door de grond zakken en ik hoef ze nooit meer te zien. Dit is de reactie die bijna altijd volgt op bovengenoemde situatie. Wie heeft deze situatie veroorzaakt? Allen roepen in koor, de vriendengroep, die negeren haar, die willen haar niet, want ze wil de boventoon voeren en dat wil ze zelf helemaal niet. Ze moeten zich schamen om zo met haar om te gaan. Deze reactie kennen we allemaal. Degene die deze situatie heeft veroorzaakt is niet de vriendengroep, dat is de persoon die buiten gesloten wordt. Zij roept dit op zichzelf af. Als een boemerang.

Hoe dan, vraag je je zelf nu af. Hoe dan. Wat ontbreekt bij deze vrouw? Zelfrespect! Zonder zelfrespect, krijg je geen respect van anderen, zien ze je als lastig, niet meegaand, het baasje willen zijn over de groep. En word je als vanzelf buitengesloten. Zodra deze vrouw zou gaan handelen vanuit zelfrespect, zou de hele groep openstaan voor contact en niet eens op het idee komen haar buiten te willen sluiten, sterker nog, ze willen haar niet kwijt, ze willen haar juist in hun armen sluiten.

Wat is dan zelfrespect! Als je zelfrespect hebt, dan is hoofd, hart en buik op één lijn. Datgene wat je zegt, komt vanuit je hart en spreek je uit namens je buikgevoel. Je hoofd heb je er bij ingeschakeld om de woorden zodanig uit te spreken dat een ieder het begrijpt. Zodra je dit gaat toepassen, spreek je alles uit vanuit je buikgevoel, daar zit immers datgene wat jij voelt en wat voor jou, jouw waarheid is. Zodra je jouw waarheid gaat uiten, op een liefdevolle manier, heb je zelfrespect.

Zelfrespect is op tijd aan de bel trekken, aangeven wat het met jou doet, als iemand iets onaardigs zegt. Krop je jouw gevoel op, wordt je energie vijandig en dat straal je dan uit, onbewust en dat zien en voelen anderen. Die negatieve energie van jou wordt opgevangen en geïnterpreteerd, als, zij is niet echt, zij spreekt de waarheid niet, ik moet haar niet. Geen respect van anderen door het ontbreken van zelfrespect!

Ik kan mij voorstellen dat dit best pittige materie is en je niet een, twee, drie je het eigen kunt maken. En dat je wellicht nog de behoefte voelt hier een keer over van gedachten te willen wisselen. Dat kan. Op de website www.mediumsenparagnosten.nl kun je mij vinden, mijn naam is Von, ook kun je mij op deze site een emailconsult sturen, dan geef ik jou uitgebreid een antwoord, afgestemd op jouw situatie.

Kijk gerust eens rond op de website www.mediumsenparagnosten.nl hier vind je zeer bekwame en betrouwbare mediums, paragnosten, healers, transformatiecoaches, counselors, Tarot kaart leggers, die jou bij al je vragen kunnen helpen. Inzichten kunnen geven en heel erg graag voor jou klaarstaan. Zo raad ik je aan zeker een keer te chatten met Inge. Ze heeft zich al 25 jaar verdiept in spiritualiteit. En is werkzaam als spiritueel coach en healer. Gun jezelf zelfrespect, dan gunt een ander het jou ook! Liefdevolle groet, Von www.mediumsenparagnosten.nl
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.