Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Het is lente in mijn huis

Het is lente in mijn huis

Vandaag zou een bijzondere dag worden. Er hing een soort lente gevoel in de lucht en ik zette alle ramen in mijn huis wagenwijd open.

Frisse heldere ochtendlucht vulde mijn woning en ik ontving een gevoel van liefde, vrijheid en blijheid uit de spirituele dimensie. Mijn hele lichaam vulde zich met dit gevoel en ik begon te lachen. Een brede grijns. Ik logde in op het spirituele netwerk waar je met mediums en paragnosten kunt chatten over al je spirituele paranormale vragen.

Op onze sites werken mediums en paragnosten waarbij het onderscheid is dat een medium op welke manier dan ook kan communiceren met overleden mensen, entiteiten, mensen die zijn overgegaan. Deze mediums kun je dan je vragen sturen via de chat en zo zul je dan ook je antwoorden ontvangen. Paragnosten zijn helderwetend, heldervoelend, helderruikend, en helderziend, of een combinatie van een of meer van deze zaken.

Zij kunnen niet altijd contact leggen met overledenen. Zij gebruiken naast hun gave soms instrumenten zoals edelstenen, kaarten of bijvoorbeeld koffiedik. Ieder medium of paragnost werkt op zijn of haar eigen manier. Zo nam ik deze morgen het besluit om al mijn edelstenen te plaatsen in de kamer waar ik mij afstemde op de spirituele dimensie, de ongeziene wereld. Meteen vulde de kamer zich dan ook met de lente achtige energie van buiten. Nieuwe heldere energie hing op mijn werkkamer. Ook spreidde ik mijn kaarten vast. Ik zette wat water klaar en bereidde mij geestelijk voor. Ik vroeg de spirituele wereld om paranormale bescherming. Ik vroeg hen om steun, liefde en wijsheid. Ik zag mijn spirituele helpers voor vandaag de kamer binnenkomen en ook meteen werd er druk gekwetterd. Soms deed ik zodra ze mij naderden alle moeite hen te verstaan en soms liet ik ze maar gewoon kletsen met elkaar. Als ik ingelogd was zou er genoeg tijd om mij in hen te verdiepen.

Het enige wat ik hoefde te weten per slot van rekening was dat ze er waren en dat ze, zodra ik hen nodig had er voor mij en de vraagsteller zouden zijn. Toen ik mij dan ook even later inlogde hielden zij zich stil. Alsof ze in afwachting waren van hetgeen er zou gaan gebeuren. Dat vond ik altijd een fijn moment. Even rust. Even stil staan. Even bezinnen. Terug naar de kern. Ik dronk een glas water en logde in. De eerste vraag plopte direct op mijn scherm en ik nam de tijd om de vraag te lezen. Het was een vraag die ging over een relatie. Of deze jongen de ware voor dit meisje zou kunnen zijn. Ik spreidde mijn kaarten en legde kort een aantal kaarten op deze vraag. Het antwoord dat ik naar voren zag komen was dat het meisje de vraag stelde uit een soort angst. Het was mij alleen nog niet helemaal duidelijk om welk soort angst het hier ging maar mijn gids hielp mij snel uit de droom. Het meisje had last van bindingsangst ten gevolge van jeugdtraumas.

Ik zag dat dit meisje goede psychologische hulp nodig zou zijn omdat ze zich anders niet veilig zou kunnen hechten aan wie dan ook maar in de toekomst. Het meisje wachtte niet op ware liefde in de eerste plaats maar om te ontdekken dat er van haar gehouden werd. Haar zelfbeeld was ernstig beschadig waardoor zij op een ontdekkingstocht was gegaan. Het was mij duidelijk. Ik zou deze boodschap in zorgvuldig gekozen woorden verzenden en de engelen vragen om dit meisje bij te staan in haar proces. Ik zou haar engelen vragen om haar te genezen en te bevrijden van opgedane blokkades. Meteen zag ik nieuwe ruimte ontstaan en de engelen knalhard werken aan de bevrijding van deze prachtige jongedame. Wat kunnen mensen elkaar dingen aandoen, soms bewust en soms ook onbewust. Ik had nu misschien deze dame geholpen maar er waren er nog zoveel als haar. Toch is het zo dat iedereen die openstaat voor de spirituele wereld ook verlichting kan ervaren. Er is zoveel liefde in deze wereld dat ik wel eens denk dat ik barst van geluk om met deze dimensies te mogen werken.

Een nieuwe vraag dient zich aan. Iemand vraagt hoe de ontwikkelingen op haar werk zullen zijn. Ik doe een legging en ik zie een vaste baan. Wat ik ook zie is een opslag. Schijnbaar mooie dingen. Toch lijkt mijn gids hier anders over te denken. Wanneer ik mij op hem afstem zie ik waarom. Deze baan zal alle vrije tijd van deze vraagsteller roven waardoor er geen tijd over is voor iets anders. Als de vraagsteller dat alvast weet kan deze kiezen of deze dat wel of niet wil. Lijkt mij eerlijk. Ik geef het antwoord van de legging door en de vraagsteller is erg blij met de wetenschap een vaste baan te kunnen krijgen. De rest van het antwoord dat ik gaf lijkt niet te zijn doorgedrongen. Ik leg nogmaals de gevolgen uit van deze keuze en vraag of het goed begrepen is. Als het antwoord bevestigend klinkt dan laat ik het los. Ik vraag de engelen en de gidsen met haar mee te gaan en haar wijsheid te geven. Omringd door de engelen vertrekt de energie uit mijn kamer.

Zo werk ik nog een uurtje door en zuiver daarna mijn kamer. Het frisse lentegevoel keert terug en ik besluit daar optimaal van te genieten. De spirituele lente in mijn huis. Het is feest.

Medium Layla-Ki
Beschikbaar
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Daniël
In gesprek
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Jeanette
In gesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching