Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Het leven zelf stelt niks voor

Je haalt adem, anders overleef je niet. Je eet en drinkt, anders overleef je niet, dat is eigenlijk wat het leven is. En dan, dan ben je leven, je ademt, eet en drinkt, in feite is het leven dan helemaal niks. Dan kun je gaan zitten, noem het wachten, totdat een ander komt en je meeneemt aan je hand, of je kan opstaan, noem het bewegen en zelf iets gaan doen.

Dan kun je de ander jouw leven laten gaan leiden, diegene die je hand heeft vastgepakt. Of als je zelf in beweging komt, iets zelf gaan doen. Wat je gaat doen, hangt af van jezelf. Je kunt gaan doen wat je leuk vindt, je hart ligt of je doet maar wat, omdat het moet.

Het leven zelf, als je het zo bekijkt, stelt niks voor, jij mag het zelf invullen. Jij mag het helemaal zelf bepalen. Wil je niets doen, doe je niets. Wil je wel iets doen, doe je iets. De meeste mensen die doen iets, want zodra we het daglicht aanschouwen, doen we al iets. De eerste 20 jaar zijn er verplichte nummers. Naar de crèche, de kleuterschool, de lagere school, voortgezet onderwijs. Allemaal verplichte nummers, waar niemand onderuit kan. Of we deze verplichtingen willen, wordt niet aan ons gevraagd. We hebben ons te houden aan de regels.

Daarnaast mag ieder mens het zelf invullen, als kind bepalen onze ouders of bij wie we opgroeien, in huis wonen, voor het grootste gedeelte wat we doen. Als zij vinden dat we ons moeten ontwikkelen op gebied van sport, of muziek, ballet, dan zorgen zij er voor dat we dat gaan doen. Willen ze dit niet, of is er geen geld voor, gebeurt het niet. We hebben als kind uiteraard ook iets te zeggen en als ouders daar voor openstaan, kun je zelf ook een hoop kiezen.

Maar als kind ben je vooral bezig met de dingen die voor je worden bepaald. Jij haalt adem, je eet, je doet, verplichte nummers en dingen die je zelf bedenkt. Of het leven daarmee iets voorstelt, is aan jou. Als kind ben je daar niet zo mee bezig. Je gaat mee in het gareel, althans de meesten. Sommigen liggen dwars, die willen niet, maar worden, zolang ze moeten, gedwongen. Diegenen die erg meegaand zijn, schikken zich in hun lot.

Zo de eerste 20 jaar van je leven doorbrengend, kan het zomaar zijn, dat jij nog steeds vind dat het leven niks voorstelt. Je voelt het niet. Je hebt ook werkelijk geen idee dat het misschien anders kan. Je bent dit gewend. Het is een gewoonte geworden. De volgende stap in het leven is, werken, ook daar komt niemand onderuit. We moeten tenslotte een dak boven ons hoofd en eten. Adem halen is gratis en voor niets. Voor de rest moet je geld hebben.

Maar nog steeds kan het leven voor jou niks voorstellen, ook al doe je de hele dag iets. Al ben je misschien inmiddels getrouwd, heb je kinderen, en leef je je leven, het stelt niks voor. Inmiddels ben je weer 20 jaar verder, nader je de 40, en dat is toch voor veel mensen wel een soort van mijlpaal.

Als medium of paragnost zijnde valt je dat op. Dan begint het leven te piepen en te kraken. Het begint scheuren te vertonen, net alsof het leven je iets wil vertellen. Alsof de eerste 40 jaar van je leven als een roes aan je voorbij zijn gegaan en je je ineens afvraagt. Wat stelt mijn leven eigenlijk voor?

Ik heb gedaan wat me is verteld, ik heb gedaan zoals anderen het allemaal doen, maar heb ik wel gedaan wat ik zelf wilde doen. Heb ik van het leven iets gemaakt, wat heeft mijn leven tot nu toe voorgesteld. Ineens beginnen die vragen een rol in je leven te spelen en die vragen zijn er niet voor niets.

Die vragen overkomen ons allemaal, ook al heb je wel het gevoel dat je leven iets voorstelde. Ze zijn er, omdat er een overgang voor je klaarstaat. De overgang naar de tweede helft van je leven. Die wederom niks kan voorstellen, of waarin je doorgaat met zoals het is geweest, of waarin jij het roer volledig gaat omgooien. De keuze is aan jou. Want een leven dat niks voorstelt, zal op een gegeven moment er voor gaan zorgen dat het voor jou wel iets gaat voorstellen. Want al stelt het leven zelf niks voor, zonder voldoening in je leven, word je ingehaald door het leven.

Medium Yvonne
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.