Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Hoe ga je om met mensen die alles negatief zien

We komen er niet onderuit, dat we in ons leven geconfronteerd worden met mensen die alles negatief zien. Dagelijks zal er wel iemand zijn die jou je energie ontneemt

Het kan een collega zijn op het werk. Zodra je die ziet, zou je het liefst wegduiken, want er volgt als vanzelf een stortvloed van woorden, en met name over anderen die het in de ogen van deze persoon allemaal niet goed doen. Er wordt dan wat af geklaagd en voor je het weet, is al je energie uit je lijf weggelopen.

Symptomen van negatieve mensen
Hoe kun je het beste omgaan met mensen die negatief zijn, mensen die altijd iets te klagen hebben en vinden dat hun het geluk wordt ontnomen? Hun kijk op de wereld is helaas negatief en zolang ze het niet anders willen zien, blijven ze het ongeluk op zichzelf afroepen. Het zijn mensen die altijd uitgaan van het negatieve en daarna zeggen. Zie je wel, ik had gelijk, jij krijgt het wel en ik niet en worden zo nog meer bevestigd dat het leven tegen hun is.

Ze zien het leven als een gevecht en moeten zich daartegen wapenen en zullen dat laten horen ook. Schreeuwen het van de daken en vinden dat ze altijd overal gelijk in hebben. Ze willen dus in zekere zin een bepaalde macht uitoefenen. Ze zullen nooit iets positiefs zeggen, het enige wat ze je kunnen vertellen zijn gebeurtenissen met een slecht afloop. Ze kunnen wel ergens blij mee zijn, maar hebben daarna altijd een maar. Ik heb genoten van de vakantie, maar het zwembad en het eten was waardeloos.

Waar ze ook een kei in zijn is in het temperen van jouw enthousiasme. Je deelt iets leuks met ze en dan hoor je direct, ja maar heb je daar wel aan gedacht, denk er nog maar eens goed over na of je dat echt wel wilt.

Hoe weet je of je met een negatief persoon te maken hebt?
Je voelt je in het contact niet fijn. Het voelt alsof je wordt aangevallen en jij de boosdoener bent. De ander brengt het zo, dat je je schuldig gaat voelen voor zijn miserabele leven. Je krijgt pijn in je buik. Na het gesprek slaak je een diepe zucht, blij verlost te zijn van al die negativiteit. Als je dit bij jezelf ervaart, kijk dan eens goed wat en hoe die persoon doet. Dan zie je in dat het niet aan jou ligt. De ander heeft een negatieve kijk op de wereld. Er schort overal iets aan en zal dat verkondigen.

Helaas zijn we niet in staat alle negatieve mensen die we tegenkomen achter ons te laten. We zijn wel in staat het voor onszelf zo aangenaam mogelijk te maken. Diegenen waarmee je geen band mee hebt, een vriend, vriendin of een kennis, neem er liefdevol afscheid van. Je doet jezelf er een enorm plezier mee, waarom dat contact in stand houden als het niets toevoegt en jou leegzuigt!

Gaat het om mensen waarmee je niet zomaar de band mee kunt verbreken, familie, partner, kinderen, collega’s met wie je samenwerkt. Dan is het aan jou om hier je weg in te vinden en keuzes in te maken. Een partner die het veel te bont maakt, je kunt er bij blijven, alleen let op jezelf. Houd je dit vol, word je hier blij van of is het beter de partner los te laten. Dit geldt ook voor familieleden.

Bedenk van te voren goed wat het effect is als je het contact zou verbreken. Ben je iemand die graag wilt dat alles gezellig is en geen ruzie, kan het zomaar zijn, nadat je de band hebt verbroken, je daarna spijt krijgt. Je verlost jezelf immers niet van de piekergedachten en blijft er mee bezig om het toch allemaal weer goed te krijgen. Dit geldt ook voor contact met je kinderen. En dat zal een van de moeilijkste dingen zijn om los te laten. Waarbij loslaten iets geheel anders is dan achter je laten.

Maken ze het op alle fronten te bont en gaat het ten koste van jezelf, kun je ook eerst afstand nemen. En dingen de tijd geven, mensen kunnen in de loop van de tijd tenslotte veranderen. Vind je het moeilijk wat je zou moeten doen? Chat of bel dan gerust eens met een medium of paragnost op mediumsenparagnosten.nl, die helpen je graag de juiste keuzes te maken.

Medium Von
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.